Vad har hänt?

Den berömda bloggaren J*ng* har just utropat "varför skriver man inte lika mycket om de stackars "palestinierna" som om Burma???" - vilket säger rätt mycket om hans allmänna vy av verkligheten, och - han måste ha missat en vådlig mängd artiklar om dessa araber i media de senaste 40 åren, sedan de uppfanns. Innan var de bara vanliga araber, men då kom en smart reklammakare på att ge dem ett eget namn för att människor skulle veta vem de skulle tycka synd om, så de inte blandar ihop dem med de trehundra miljonerna andra oljestinna araberna inklusive irakierna.

Om Burma ska jag inte orda här, men söker du på youtube Burma hittar du mycket som J*ng* har missat. Likaså kan du få det senaste om du går till Democratic Voice of Burma - som synes registrerat i Norge. Ko Htike skriver direktrapporter från Burma.

Irans Ahmed har varit i USA och talat om att han älskar alla inklusive en och annan jude (speciellt den självhatande sorten, som Naturei Karta). Att han var inbjuden till Columbia University lär ingen ha missat, en inbjudan som har fått oerhörd kritik. För att i någon mån visa sin motvilja mot Ahmeds åsikter höll president Bollinger ett ganska dramatiskt inledningstal med många frågor som Ahmed i stort sett undvek att svara på. Synd att han inte bad om en inbjudan att få tala fritt vid ett iranskt universitet.

En intelligent genomgång av vad Ahmed gaggade om i USA kan du läsa här. Bland annat säger Caroline - en av de få människor jag beundrar - där:

  • "Ahmedinajad visade att det var kristallklart att hans vision av islams dominans ej kan existera samtidigt med Västvärldens civilisation."
  • "Hans centrala meddelande, att han inte tillåter människor att välja fritt, negligerades."
  • Hans attacker på icke-muslimska naturvetare får en att undra vad han tänker om de judiska fysiker som i stort sett uppfann atombomben. Men när han talar om sina muslimska fysiker som vidareutvecklar vapnen är det Allah behagligt huh.
  • "Egentligen är han inte intresserad av att konvertera amerikaner till islam utan att övertyga speciellt konvertiter till islam, att de ska ansluta sig till hans dödsbringande variant av islamism och hjälpa till att förinta västvärldens civilisation."
  • Den stora faran är hur västvärlden negligerar allt detta, och i stort sett tar det som en "kulturyttring" i stället för att se faran. Se DN:s enkät nedan!

Artikeln nämner också hur - samtidigt son Abbas var i USA och vänligt samtalade med Bush skrev hans officiella dagstidning Al-Hayat om att judar inte har någon som helst historisk förbindelse med Jerusalem, och kallade israeliska städer som Safed och Sderot "bosättningar". Det är beklagligt att Bush och Condi inte förstår ett smack hur palestinaaraberna tänker i frågan. Man fasar över möjligheten att de faktiskt förstår.

Det är direkt skrattretande att många i Väst har fått för sej att bara de löser det "palestinska problemet" så försvinner alla sådana problem....... Visst, islamisterna är glada att folk här har invaggats i säkerhet, och det är lätt att se att de i detalj har studerat Hitlers böcker som han skrev långt innan han duperade hela västvärlden i att göra ingenting.

Ett av resultaten av västs överslätande av allt detta är att normala muslimer i hela världen känner att ingen stöder dem mot denna terror. Inklusive majoriteten i Europa.

Artikeln är abslut nödvändig läsning för var och en som än inte inser att det är 1938 än en gång.


Just innan Ahmed utnyttjade yttrandefriheten i USA ägnade han sig åt cyberkrigföring och förstörde en exiliransk webbsite. Se http://en.baztab.com/

Du kan läsa mera gallimatias av Ahmed i Washington Post. Lite mys-pys som "vi har levat i fred med människorna i Irak i hundratals år", men han är ju rätt ung och minns väl inte att en miljon människor dog i kriget på åttiotalet, en del av giftgas, många barn som tvingades ut i minfälten. "Vår befolkning är den friaste på jorden" tyckte han. Så länge de inte är kvinnor eller homosexuella eller har fel skägglängd förstås. Undrar varför Ahmed inte har skägg förresten, men han är väl inte gammal nog för att få ett imponerande helskägg. Läs flera absurditeter själv. Detdär att beordra massmord och le mot andra massor, samma dag, har han alldeles förträffligt lärt sej från Arafat.

Starta krig mot Iran eller bojkott - och hur? Ska en bojkott ha minsta chans att fungera måste huvudaktörerna satsa på att uppehålla den. Som jag har visat flera gånger gör Ahmed inte ett dugg för att förbättra situationen för iranierna utan satsar allt på kärnvapen i avsikt att använda dessa. Tyvärr år "makterna" som vanligt inte särskilt överens. USA och Frankrike har hangarfartyg cirkulerande i närheten av Iran, Tyskland anklagar Frankrike och USA samtidigt för att inte ta bojkotten på allvar, medn Wall Street Journal anklagar Tyskland för att bedriva affärer med Iran som vanligt - förra veckan var där i Darmstadt en konferens om hur man gör affärer med Iran, sponsrad av regeringen.

Frankrike anklagar Iran för att bygga ytterligare en kärnvapenanläggning 5 km söder om den nuvarande i Natanz.

Säkerhetsrådets uttalanden om Iran kan ses här.

Frun till en av Ahmeds kidnappade israeliska soldater (via sina knähundar Hizbollah) bad Ahmed om ett livstecken från sin man på en konferens vid FN, åtminstone tillåtelse för Röda Korset att besöka, men han flinade bara rått i hennes ansikte.

Även Texas guvernör har nu beslutat att deras pensionsfonder ej får investeras i företag med kontakt med Iran.

FN är vad det är, och det är inget konstigt att Ahmed gärna får tala där. Vad det har blivit vad gäller mänskliga rättigheter, vad gäller alla attacker mot Israel för övrigt från FN tack vare att de muslimska staterna där, med en röst var, är några dussin gånger fler än de judiska, kan du läsa om i en färsk artikel i The Sun. Människor som fortfarande hänvisar till FN som något bra överstatligt medium är definitivt ej påläst. De har några organisationer som fungerar, som UNHCR, som borde slita sig lös från kolossen, de flesta andra är enbart för inbördes beundran. LÄS ARTIKELN!

Ett rykte sa att Israel
fick hjälp från Turkiet vid sin attack mot det hemliga målet i Syrien, och ett annat rykte säger att Iran har varit i Turkiet och varnat dem för vidare hjälp till Israel, där ryktet säjer att detta förvägrats perserna.

DN:s bloggfråga just nu:
Vilket land är störst hot mot världsfredan - svarar två tredjedelar USA och en tredjedel Iran. Med tanke på att Iran hotar med kärnvapenkrig mot
  • Israel ("Lilla Satan")
  • USA ("Stora Satan")
  • Alla sunniaraber (bl.a. Saudiarabien, Egypten)
  • Resten av västvärlden (deras missiler når hela Europa inklusive Sverige, se här och här)
är det helt och hållet makabert, och visar endast en sak - hur väl svenska massmedia har lyckats att dribbla bort det faktum att varken EU eller FN gör något för världsfreden utan bara gaggar, medan USA gör något - och därmed också gör misstag ibland. Dessa är i princip det enda våra media rapporterar!

Abbas blir religiös.
För att visa att han egentligen inte skiljer sig från Hamas, förutom när han pratar engelska, har han, precis som Ahmed och Hamas, infört en moralpolis som ska gå omkring under Ramadan och se till att folk inte äter och dricker, och annat som är väsentligt för Allah. AP berättar. Kom ihåg vad jag skrev senaste om Arafat och islam.

Egypten har plötsligt, mitt i natten, släppt in ett hundratal Hamas-terrorister genom gränsen mellan Egypten och Gaza, utan några förklaringar. * * * Fotografer på platsen fick sin film konfiskerad. Detta lär högeligen irritera alla andra, Israel, USA, Abbas..... Dessa var efterlysta terrorister, enligt Hamas personer i hög position inom terrorgruppen, som inte hade vågat passera vägen Israel erbjöd tidigare, av förklarliga skäl. Hamas ar aldrig ens ur mungipan antytt att de någonsin skulle upphöra attackera och försöka eliminera Israel, och det är också den väsentliga punkten i deras Stadgar. Speciellt inför konferensen USA vill ardna i höst. Egypten har stängt sitt konsulat i Gaza i protest mot Hamas. Hamas hör till Muslim Brotherhood, en oppositionsorganisation i Egypten som regelbundet fängslas av regimen där.



Arafat vägrade 1974 att bli vice premiärminister av Västbanken, ett erbjudande från Jordaniens kung Hussein.



Har du hört talas om historien om Skorpionen och Krokodilen? Annars repetera den i en av mina äldre postings... Gazanoiderna fortsätter ägna sig åt sin terrorism, och deras högsta dröm är att kunna träffa de anläggningar i Ashkelon som levererar ström och vatten åt dem - det sätt de spelar roulett med sin egen civilbefolkning, förutom med Israels civilbefolkning berättar rätt mycket om islamismens vansinne, och det monster som iklätt sig Allahs skepnad för dem, borde skrämma vem som helst. Se också här. I denna artikel ser vi också att regeringen Olmert "funderar på" att minska levererad ström till Gaza med 7 MWh per landad Kassam, och avbryta presenterna av bränsle var gång Hamas försöker attackera gränsposteringar. Där berättas också om lidandet bland de 2500 återstående kristna i Gaza, samtidigt som Svenska Kyrkan fortsätter att demonisera Israel enligt klassisk tradition.

Medan där bodde judar i Gaza kunde dessa tjäna förmögenheter på att odla i sina växthus, och ha ett mycket behagligt liv, med promenadväg till vågor där de kunde surfa, men i samma ögonblick de gav bort allt detta till Gazanoiderna förstördes det omedelbart, så människor där inte skulle få för sig att livet var en dans på rosor, utan enbart skulle ägnas åt att döda judar. Den intensiva hatpropagandan från media och moskeer har hjärntvättat tillräckligt många för att det skulle lyckas - folket hade ju trots allt frivilligt valt Hamas.

Norge brydde sej inte utan supportar Hamas, och Sverige gnydde över att de inte hann hjälpa dem med pengar till vapen, innan det blev politiskt olämpligt. Att Sahlinskan nästan fick en Kassam i huvudet, påverkade inte hennes åsikter märkbart - hon är redan färdigindoktrinerad.

Hade Israel haft en riktig premiärminister hade han inte tuggat naglar fram till den konferens USA vill arrangera i november om Mellanöstern utan faktiskt gjort något.



A mixed lot

USA funderar på att sluta betala till FN:s "människorättsfond" eftersom de enbart ägnar sig åt ren antisemitism, Israelhat.



Censur av internet sker i länder som Burma, Vietnam och Kina. * * och söker man på detta,

internet censoring Burma

och så vidare, hittar man mycket. Det bedrövliga är, att det i regel är företag i väst som hjälper dem med detta enbart för att tjäna pengar, och det kan ses som en motsvarighet till att leverera byggklossar till Iran för att framställa kärnvapen - detta att tjäna pengar på att strypa informationsflödet till människor som lever i diktaturer.

Där har varit bråk om saker som att Google censurerar vad som kan sökas i Kina på order av regimen.

Du kan läsa en del på http://en.wikipedia.org/wiki/Censorship

Jag har träffat några burmeser i Thailand som har haft olika berättelser - en hade kommit på stipendium till en internationell business school i Lampang (norra Thailand), där jag tillbringade ett nyår. Vi håller viss kontakt fortfarande, han levde hungrig i Thailand några år, trots bra examen från skolan, men nu har han kommit upp sej en bit. Hon hade en far som var något slags departmentschef i regeringen, men eftersom hon var tråkig, bortskämd och ful så......



Israels försvarsminister, Barak, säger att det snart blir tvunget att sända in armén i Gaza och rensa upp. Hamas har bett om det alltför länge.



Schwarzenegger skriver under på att Californiens pensionsfonder måste flytta sina pengar bort från företag som har samröre med Iran.

Florida gör sammalunda.

Bildt fortsätter supporta Ahmadinejads kärnvapenproduktion som alltid.



Detaljer om de muslimerna som försökte spränga en megabomb i Tyskland. Detonatorn kom från Syrien, de hade tränat i Pakistan.



Vill du hjälpa till att jaga terrorister på nätet?



New York Times: Egypten har långsamt börja fatta att de själva enbart förlorar på att låta vapensmugglingen till Gaza fortsätta.



Abbas har inte längre nån lust att delta i Condis desperata höstkonferens, där hon tänkte pressa igenom vad varken Israel eller araberna vill, eftersom Abbas inte tror han får allt han pekar på, och de andra arabstaterna är måttligt intresserade av att stödja honom.



Varför inte helt enkelt sätta Ahmadinejad i finkan? Han litar så mycket på USA att han tänker åka dit och med sitt charmiga leende försöka få människor där att tänka vänligt om honom, Han vill besöka hålet där World Trade Center stod innan islamisterna välte det - för att planera och få inspiration för nästa åtgärd mot USA? Självklart vore det en direkt provokation av Ahmed, och tillåts han komma dit för att hånle, kan man tänka sej hur han sedan skulle använda det i sin hatpropaganda mot Västvärlden.

Nästa vecka har Columbia University bjudit in Ahmed för att berätta om varför han vet att Förintelsen inte ägde rum, varför han bygger atomvapen och varför han upprepade gånger har sagt att Israel inte får existera.



Ryssland näst intill erkänner att de stod bakom Sexdagarskriget
!



Syrien igen. Sunday Times i England rapporterar att israeliska soldater var på landbacken i Syrien och säkrade kärnmaterial för att kunna konstatera om det hade Nordkoreanskt ursprung.

Vissa kommentatorer som Little Green Footballs och Dick ställer sig lite undrande till rapporten.

Washington Post
berättar mera om hur USA och Israel samarbetat för att göra något åt Nordkoreas samarbete med Syrien. Mera hos Financial Times. AP kommenterar Syriens och Nordkoreas samröre här. "The Syrian official expressed satisfaction that the friendly and cooperative ties between the two countries are growing stronger under the deep care of Syria's President Bashar Al-Assad and North Korean leader Kim Jong Il, KCNA said".

TT rapporterar * * om "Abbas sekulära parti" och har helt påtagligt inte läst hur de båda kämpar om att visa vilket parti som är mest islamistiskt. Eller nämnde Arafat aldrig islam???



Senaste gallupundersökningen om vem som skulle vinna i Israel om det var val nu:

"Vilken premiärminister är bäst för Israels säkerhet":
30% Likuds Binyamin Netanyahu
20% arbetarpartiet med Ehud Barak
14% Israel Beiteinu ledd av Avigdor Lieberman
8% trodde fortfarande på Olmert.

Ett val nu skulle ge
Likud 24 platser
Labor 18
Kadima 10
Shas 10
Israel Beiteinu 10
miljardären Arkadi Gaydamak's Social Justice Party 8
National Union-Israel Beiteinu 6.



Islamism, den nya marxismen
. Islamismen har allt större framgångar i Europa och de unga män som för en generation sedan hade gått med Baader Meinhof-ligan konverterar nu till muslimsk terrorism - man konverterar sällan om det inte är de extrema delarna som fascinerar.



Universiteten i USA har drabbats av alltför mycket av islams baksidor, extremvänsterprofessorer kan säja vad de vill oemotsagda, hat mot Israel och judar är öppet medan många som talar om motsatsen har blivit stoppade från att framträda och gästföreläsa.

image18

Nu har dessa samlat krafter, och ska ägna en vecka åt att föreläsa över USA. Bilden de har valt för sin poster är från hur man först gräver ner en kvinna, i Iran, för att därefter stena henne till döds. Våra pro-islamister gläds och hoppas traditionen sprids hit.



Olmert gör ännu en "gest" mot Abbas * * , på samma sätt som har skett i snart 15 år, utan att det någonsin har åstadkommit något mer än att hundratals israeler har mördats av dessa terrorister som släpps utan att ha avtjänat sina straff. Olmert kräver inget som helst gensvar från palestinaaraberna, som att kräva ett återlämnande av EN israelisk soldat som nu har suttit i en jordhåla i Gaza, i mer än ett år! Det är Olmert för trött för.



Vilks igen

* * * * * * * * * * * * * * *Fortfarande vägrar alla svenska nyhetsmedia och TT att - enligt vad Pressens Etiska Regler kräver - visa bägge sidor av konflikten. Som jag flera gånger tidigare har skrivit, här och här, är den muslimska världen full av hatteckningar mot OSS i den judeo-kristna världen! Det tycks vara okänt för svenska journalister.

image11

Som jag har skrivit innan, har Ahmedinejad haft en tävling om cartoons för att visa sitt förakt mot Förintelsen. Vad gjorde judarna? Jo, de utlyste tävling om vem av dem som kunde rita den mest självironiska teckningen - ett direkt hånflabb mot Ahmed! Här ett exempel.....

image13

eller för att ta en liten mer "religiös" bild, inte enbart ironiserande över judarnas långa nosar:

image14


Om du läser denna referensen slutar den med:
"Al-Baghdadi (ledare för al Qaeda i Irak) tillade i sitt meddelande att om den svenska regeringen inte bad snällt och ordentligt om ursäkt på sina bara knän skulle al-Qaeda också attackera företag som Volvo, Electrolux, Ikea, Ericsson och Scania."

Vad gör svenska myndigheter? Oroväckande lite. Vi minns alla affären med justitiekansler Göran Lambertz som var helt ointresserad av direkta terrorhot från svenska muslimer mot judarna. Våra "terroristexperter" säger att ingen ska oroa sej. Tror du de hade sagt något annorlunda om någon hade frågat dem om risken att det ska smälla i Spanien, London, Paris, Frankfurt dagen innan det hände? Tror de att det är 10000 mil till dessa platser?

http://fjordman.blogspot.com/2005/03/swedish-muslims-call-for-terror.html

" Swedish Muslims Call For Terror Attacks Against Sweden"

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90777/6233718.html
"Sweden warns against possibility of becoming terrorism hotbed"

Det är ett gott tecken att vissa muslimska organisationer har vaknat upp och insett att terroristhoten även är ett hot mot alla muslimer som har flytt FRÅN denna avart av islam (om man över huvud taget ska kalla det islam) - mera av den sorten! Fortfarande borde tidningarna publicera lite av de muslimska nidbilderna - jag är rätt ointresserad av att se teckningar som Vilks, visa bilder från den muslimska världen i stället. De flesta har mycket högre kvalitet.



Washington Post
skriver om hur europeer som har konverterat till islam och har anledning att visa hur radikala de är, är bland de muslimska terroristerna. Eftersom de ser ut som vilken Svensson som helst har al Qaeda länge haft ett gott öga till dem. De har en länk om Sverige där, och om denna händelse kan läsas här.



Al Ahram, egyptens viktigaste tidning, tja..... Egypten är i "fred" med Israel, även om det är ett bra tag sedan jag tog bussen från Tel Aviv via Gaza till Kairo - omärkt buss som skyltade om vid gränsen. Men på något sätt verkar deras nyheter om Israel ändå betydligt mer insatta än de svenska, som är filtrerade både här och där.

Deras teckning av Olmert och Abbas som förhandlar i hemlighet och inte berättar något för någon, är ändå rätt bra..... Även om jag kanske inte uppfattar den riktigt "rätt"...

image12



Nåt helt annat..... Där talas om demografin i Europa, att vi snart bara har gamlingar och muslimer kvar. Det absoluta tabut tycker politikerna, är att kräva att folk som är äldre, fortfarande ska jobba. Trots att vi alla har hört om folk som VILL fortsätta att arbeta, som är friska men som bara har råkat passera en viss godtycklig åldersgräns! Där sätter makterna ytterligt ologiskt en gräns som är nästan omöjlig att rubba. De som vill är ofta högt kvalificerade människor med lång erfarenhet. Hur är det annorstädes?



Spekulationerna om vad Israel gjorde när de bombade i Syrien växer: Men kanske berättar denna bilden den viktigaste sanningen?

image15

- vilket kan kompletteras med denna rapport.

Sverige och Syrien

I
http://www.aina.org/news/20060814102533.htm kan du läsa bl.a.:

Redan 2004 var Bush oroad över rapporter om att Syrien hade centrifuger för att anrika uran,

2005 sa John Bolton: "Vi är medvetna om Syriens försök att skaffa dual-use-material från utlandet."

[Och här, som parentes, hittar du på en rapport från svenska regeringen,
http://www.isp.se/documents/public/se/pdf/skr0506sv.pdf
där de tar upp sådant material, och du kan söka och hitta att Syrien har fått ett sådant tillstånd.]

Läser du vidare i artikeln finner du:

RPS reported on March 5, 2004 that large amounts of uranium have gone missing from a nuclear technology company in Sweden. The CIA fears a worst-case scenario where the material has already fallen into terrorist hands, newspaper Expressen reports.

"The company (Ranstad Mineral) is a security risk and we have taken the matter to top level to get the Swedes to stop them," a CIA spokesman told the Swedish newspaper.
[Se http://www.expressen.se/1.82122 ]

The CIA operative claims to know that the little Swedish company has educated Syrian nuclear physicists in the treatment of uranium. The Syrian scientists left the company right after the disappearance of the uranium. He also has information that a Swedish consultancy has sold nuclear equipment to Syria that can be used in the treatment of radioactive material.

"If it transpires that radioactive or nuclear material has been sent on from Sweden to Syria then this is a very serious matter for Sweden," the CIA source said.

After a meeting with the CIA operative Swedish authorities raided Ranstad Mineral several times and shut the company down on the grounds of deficient security.

"It was one of the worst things I have seen. The company has extremely serious deficiencies in its registration system," said Carl Magnus Larsson, divisional leader of the Swedish Radiation Protection Authority after their inspection.




USA i Irak

DN SvD berättar om mobben i USA som inte fattar någonting.

Vi har det senaste seklet haft tre förödande -ismer med potential att försätta vår civilisation tillbaka århundraden. Först kommunismen och nazismen, sedan islamismen. Alla har element av tro och religion, alla lika katastrofala.

Vill vi ha en Västvärld som är som Saudiarabien / Irak / Iran / Afghanistan ? Stryk det som ej önskas. Vinner inte USA i Irak, och i förlängningen Iran, hamnar vi i den situationen när våra kvinnor MÅSTE bära slöja, stå i köket och stenas om de klagar. Det kan gå snabbt - se Gaza.

Det gäller USA:s krig mot islamismen. Och det ytterligt vansinniga att demokrater i USA försöker göra det till Bush's krig, inte USA:s krig. Under andra världskriget och det kalla kriget var amerikanerna lite mer lojala mot sig själva, nu är det för demokraterna viktigare att vinna ett val än att vinna över fienden mot USA och Västvärlden.

Läs mycket noggrant denna diskussion i Frontpage, så förstår du lite bättre vad som gäller.

Samtidigt som Ryssland dödar sina egna muslimer har de en hudna med arabvärlden för att utöka sin makt. I artikeln beskriver den avhoppade Pacepa hur Sovjet hetsade arabvärlden till USA-hat och Israel-hat och judehat genom att till exempel i mängd sprida "Sions Vises Protokoll"; du kan hitta den på vår mest populära antsemit Ahmed Ramis webbsidor Radio Islam, på svenska och diverse språk. Den sattes samman av tsarens polis som en hatskrift mot judarna, baserad på en fransk satir från 1864, "Dialog i Helvetet mellan Macchiavelli och Montesquieu", där man sedan bara bytte lite namn.

Mycket annat matnyttigt i den artikeln. Har du inte gjort det innan börjar du därefter att ana vad som skulle hända om islamisterna med Iran i spetsen, skulle vinna.

Taggtråd och annat otyg

Barriärer

DN gör en liten översikt över hårdvarugränser i världen, där de klassificeras enligt vad man mest talar om i DN. En betydligt vettigare översikt kan ses här, "The Good Fence Epidemic". Mera här .


Syrien

New York Times ger lite mer skvaller/information angående Israels raid i Syrien, medan Israel själva inte säger ett ord om det - förståndigt nog. Kanske regering och säkerhetsmän äntligen har lärt sej att knipa käft och inte berätta för omvärlden vad de tänker göra i sitt krig med de omkringliggande stater som vägrar sluta fred med israel? Syrien säger heller inget om det - därför att det vore helt olämpligt om det var sant som spekulationer säger, antingen att det gällde iranska vapenleveranser till Hizbollah eller kärnsamarbete med Nordkorea. Att beväpna Hizbollah är helt förbjudet enligt Säkerhetsbeslutet som avslutade kriget i Libanon förra sommaren.

Washington Post har en lång artikel:"Information som har framkommit under det senaste halvåret indikerar att Nordkorea och Syrien samarbetar i något kärnvapenprojekt. Dramatiska satellitbilder tagna av Israel, speciellt den senaste månaden, har oroat specialister i USA." Mycket irriterande för USA:s förhandlingar om kärnvapen med Nordkorea. Se även här.

Assad är pressad att göra någonting och inte sitta som en rädd höna. Han är ju diktator och representant för endast alawiterna i Syrien, sisådär 10% av folket, och resten av dom hade våldsamt gärna haft en statsman, inte en optiker, som ledare.

Eventuellt hjälpte Turkiet Israel med information.


Gaza

Vem är den största islamska fundamentalistgruppen, Hamas eller Fatah? De har ägnat året åt att slå ihjäl varandra för att visa vem som är mest islamiskt, Fatahs skolböcker är fulla av antisemitiskt hat mot sin granne, betalda av EU-pengar. Samtidigt blir Gaza allt mer likt Iran och Saudiarabien, männen blir allt skäggigare i muslimsk stil och kvinnorna syns mindre och mindre. Inga utländska journalister vågar sig dit numera.

Tyskland: Megasmällen undveks tack vare USA:s hjälp.

Arabpojken Muhammad al-Dura - minns du? Franska filmare blåste stort upp "skjuten av israelerna i Gaza" 30 september 2000. Händelsen underblåste hatet mot Israel högeligen, under andra intifadan som började det året och håller på än. Men - människor som studerar filmen blev mer och mer förbryllade, det stämde inte. Och snart kom man på att den var helt och hållet enfransk lögn för att diskreditera Israel. Där är nu rättegång i Frankrike mot detta falsarium.
Iran

Vad kan Israel göra med Iran? Som vi vet har judarna alltid varit tvungna att ta vara på sig själva genom seklerna. När de började komma tillbaka i större mängd till sitt hemland, efter Mandatet Palestinas skapande av vinnarna i första världskriget, som "judiskt hemland", medan araberna fick 500 gånger mera till skänks, av det som var Ottomanska Riket, vad skedde? De byggde upp sina egna judiska institutioner, samtidigt som de betalade skatt till engländarne som byggde upp arabiska institutioner med pengarna.

Sen Shahen lämnade så har Iran under flera decennier växt fram som det största hotet mot Israel och världsfreden.

USA fattar det, men är väldigt tveksamma att göra något radikalt, speciellt som de är fullt uppbokade i Irak. EU/Sverige fattar ingenting, och handlar mer och mer med Iran för att stödja deras kärnvapenproduktion. Så vad återstår?

En intressant artikel tar upp vad som är möjligt: Iran är 100 gånger större än Israel, och de lärde sej från Irak, när Israel bombade Osirak-reaktorn 1981 - vilket bromsade upp den livsfarliga utvecklingen av massförstörelsevapen där. Iran har lärt sig att placera ut ett stort antal anläggningar över sitt land, för att göra produktionen mindre sårbar. De skaffar sig långsamt allt mer kunskap. Vad man kan göra konceptuellt är att trötta ut dom. Inte försöka bomba alla produktionsplatser i Iran men ett antal av de viktiga, vilket sätter tillbaka utvecklingen några år, sen på'n igen! Förr eller senare tröttnar det iranska folket på deras Hitler - han är inte särskilt populär som det är.

En rapport talar om möjligheten av en attack från USA om 8-10 månader, eftersom EU svävar på sina rosa moln och vägrar se faran.

Muslimerna fortsätter att förstöra den heligaste platsen, Tempelplatsen, för judar och kristna utan att Olmert stoppar det. Se min tidigare artikel om Tempelplatsens Förstörelse. Minns vilket ramaskri det blev när talibanerna förstörde uråldriga buddhistiska statyer - nu syns inget alls i tidningarna eftersom enbart judar och kristna får sin historia förstörd av muslimerna.


Eva Björling

- har kanske möjlighet och intresse att behandla israeliska judar och palestinaaraber lika. Till skillnad från t.ex. utrikes- och biståndsministern och nästan alla i riksdagen till vänster om mittstolpen. * * * * *

Tips.

Handla lika med båda sidor. Med Israel sker redan stort handelsutbyte vad gäller medicinsk teknik, energi, "intellectual property", och mycket annat.

Med palestinaaraberna kunde man t.ex. sätta upp en fabriksby med garanti att köpa varorna - i stället för att enbart ägna sig åt socialbidrag som föregående regering och nuvarande biståndsminister.

För att underlätta handel kunde man supporta en handelsskola, kemiskt ren från de EU-betalda skolböckerna som de nu har, fulla av antisemitism och judehat.

Man skulle kunna supporta en Radio Free Palestine, som berättade fakta, inte hatpropaganda, vilket är i konflikt med Vägplanen. Man kan bedriva distansundervisning på det sättet, angående handel och jordbruk och berätta hur mycket bättre livet för dem kunde bli om de ägnade sig åt detta. Ge lite extrapolationer hur deras liv kunde ha varit om man hade följt upp påbörjad utveckling: före första intifadan var deras ekonomiska utveckling bland de högsta i världen med 7%, före den andra var den åter uppe på 6% - och degraderingen berodde till 100% på dem själva och deras ledare. Därefter tipsa dem om hur de kan fortsätta denna utveckling.

Grovt polisvåld mot fredliga demonstranter

Demonstrationen i Bryssel av ett par hundra människor slogs mycket brutalt ned av polisen, där flera politiker och EU-parlamentariker blev våldsamt slagna av polisen. Man har stor misstanke att där blir efterräkningar - många videos togs.

image10

Se här:

http://jihadimalmo.blogspot.com/ (med flera ytterligare länkar till bilder och video)


http://www.flickr.com/photos/13244857@N04/sets/72157601955179026/


http://www.brusselsjournal.com/node/2440

http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/09/this-one-takes-prize.html#readfurther

och vidare länkar från dessa ställen.

För 6 år sedan small det i New York

Den 6 september. Men sedan dess? Det har smällt i Spanien, England, uppror i Frankrike, nära megabombsmäll i Tyskland häromdan...... Inte i USA, trots att både muslimer och EU tycks hata dom,fast kanske av olika anledningar. En artikel som tar upp en del av problemet, i Europa, finns här. Den säger dock inte mycket varför USA har klarat sig.

Gaza
Efter den "lyckade" Kassamavskjutningen som träffade ett tomt tält i närheten av sovande soldater, delades karameller ut i Gaza. Israel gav ett snabbt svar mot stället där raketen hade avlossats, och det påstods att en kvinna och ett barn hade skadats. Varför Kassamraketen avlossades bland kvinnor och barn förtäljer ej historien.

Mycket talas om vad Israel kommer att göra och vad de borde göra. En natt med några hundra flygattacker mot alla mål i Gaza som Israel känner till, vilket är de flesta, för att eliminera vapenlager, terrorchefer och terroristläger, hade gjort susen utan att skada fler civila än "nödvändigt", d.v.s. de som Hamas har tätpackat omkring vapenlager, terrorchefer och terroristläger.

Många aspekter förstås, men några av de grundläggande kommer inte upp till diskussion ens: Gaza är packat av den anledningen att FN/UNRWA helt avsiktligt låtit de arabiska flyktinglägren växa och växa som varbölder, som man inte sticker hål på. Dessa flyktingar, vars liv är tämligen outhärdligt (även om många andra muslimer i ej oljeproducerande områden lever ännu taskigare, som de alltid har gjort - den uppmärksamhet de får är omvänt proportionell till avståndet till Israel) är de enda flyktingar på detta klot som är förbjudna att få sina problem lösta av UNHCR, FN:s andra flyktingorganisation som har LÖST problemen för 50 miljoner andra flyktingar. Detta trots att UNHCR:s budget, ca $1 miljard/år endast är ca 3 gånger större än alla pengar som UNRWA kostar, utan att lösa några problem.

Israels omedelbara åtgärd borde självklart att ockupera Philadelphi-korridoren, remsan av land mellan Gaza och Egypten, och se till att det endast smugglas mat där - något som inte tycks vara så intressant för Hamas dock. De får ju allting gratis.

Syrien
Huvudleverantör av vapen till Hizbollah - antingen direkt eller som mellanstation för den kontinuerliga floden av vapen från Iran. Vi minns att kriget i Libanon förra sommaren slutade med FN:s Säkerhetsråds beslut 1701, som totalt förbjöd vapenleveranser till Hizbollah, och där bl.a. regeringen Persson satte in ett mycket kraftigt skydd - en båt som cirkulerade ute på det soliga Medelhavet, så långt från gränsen mot Syrien som möjligt. Jag har ingen aning om de fortfarande sitter där och fiskar i solgasset.

Självklart är Hezbollah mer än återställd vapenmässigt nu, tack vare Syrien och Iran. Iran tycks ha hur mycket pengar som helst att öda på vapen av skilda slag, samtidigt som befolkningen där får det sämre och sämre. Vapenkedjan börjar ofta i Ryssland, Iran gör nordkoreanska raketer på licens, och sen lagrar Syrien, Hizbollah och Hamas dem "for future use".

Det är alltså inte alls konstigt att Israel gör något åt vapenflödet. De säger självfallet inget, och regeringen där tycks ha lyckats stoppa de vanliga läckorna. Dick säger, att regeringen är rätt belåten över resultatet, och antagligen även USA. FN och UNIFIL har ju inte gjort ett smack för att stoppa vapenflödet. Han nämner också att där lär finnas tunnlar mellan Syrien och Libanon för vapensmuggling. En israelisk kommentar kan läsas här.

Medborgare vill ha hämnd, staten måste försvara medborgarna

En stat har som plikt att försvara alla sina medborgare mot fienden. Dess förvarsmakt får INTE användas mot medborgare, eftersom det är början på ett inbördeskrig.

Israel har ett stort problem - de har en stor arabisk befolkning som har visat de judiska israelerna att de visserligen hellre bor i Israel än i de palestinska områdena för att njuta av alla fördelarna (de tror inte på gallskriken om apartheid), men de är till stor del ej lojala mot dem. Se på de arabiska Knessetledamöterna, som jag nämnde nyss. Flera har anklagats för spioneri och inte en enda arbetar aktivt för fred med omgivande länder.

Israel ligger formellt i krig med alla staterna i omgivningen (inklusive terroristerna...) utom Jordanien och Egypten, där det har slutits iskalla fredsavtal, men ingen av dom är en demokrati, Mubarak är sjuk och ingen har en aning om vad som kommer att hända därefter. Arafat hade den största chansen palestinaaraberna någonsin kommer att få, att få fred och ett land år 2000, men han vägrade och något bättre har det inte blivit därefter. Abbas vill ha allting utan att röra ett finger eller uppfylla några som helst villkor bland alla de som hans företrädare skrev under på - att eliminera terrorister, att samla in illegala vapen.Att stora summor av pengarna Sverige och andra ger till honom "råkar" hamna i Hamas' fickor vet vi alldeles för väl, om vi vill veta.

Vi minns hur alla arabstaterna, efter kriget mot Israel 1967, som israel överlägset vann, samlades i Khartoum och beslöt sig för de berömda "the three no's" - "no peace with Israel, no recognition of Israel, no negotiations with it" vilket aldrig har återkallats.

Dessa fakta borde till och med våra extremvänsterbloggare känna till, men ack vad man bedrog sig, när man tittar runt lite. Inget förhindrar att de sprider en massa personliga åsikter, men de bör helst inte blanda ihop dem med fakta som de alltsomoftast gör.

De muslimska terroristerna öser iväg sina raketer lite hur de har lust, det är ändå Iran som betalar. Och svenska bidrag förstås. Sverige är SÅÅÅ försiktiga att enbart Abbas får bidrag, och han får vapen enbart för att använda mot Hamas eller hur var det? :)

DN-artikeln "Rop på hämnd i Israel" har helt makabra drag: "Den israeliska regeringen har fullt upp med att värja sig mot en uppretad allmänhets allt gällare krav på resoluta åtgärder mot granat- och raketelden från Gaza" vilket säger det mesta - regeringen Olmert gör vad den kan för att värja sig mot medborgarna i ALLA situationer, eftersom den helt har låtit bli att göra sitt jobb - att försvara dem mot fientliga terrorister! Man undrar varför DN försöker att få det att verka absurt? Anser DN att folket är till för regeringen eller regeringen för folket? Ska regeringen vara för fienden som vägrar sluta fred?

Var det menat som den ironi som det är, kanske en del missar den.

En talesman för terroristerna sa att "normalt skjuter vi bara Kassamraketerna mot civila, men nu hjälpte Allah oss att såra några soldater som omväxling". Man förmodar att det hölls bönemöte därefter. rätt sorts bönemöte, Hamastyp, inte Fatahtyp som Hamas beskjuter, se under "Röda korset....."

Så vad tycker DU att Israel ska göra? Intensifiera prickskyttet av terrorister, deras ledare och baser, eller ska de permanent ockupera en remsa av landet i Gaza, och förbjuda tillträdet dit för araber? Eller föredrar du några strategiskt placerade entonsbomber? Det nuvarande alternativet, att fortsätta snacka och göra inget, blir underkänt.

Extremvänstern tycker förstås att alla israeliska judar ska sätta sig ner och plita sina namnteckningar på gravstenar i förberedelse.

Bortglömt av TT

En tonårig arabisk potentiell självmördare togs fast i en vägspärr med 3 bomber i byxorna, avsedda att detonera i Tel Aviv inom 24 timmar. Hade det varit bättre utan vägspärrar?

I samma artikel: Hamas, Fatah, Islamic Jihad - alla terroristerna, som alltid samarbetar mot Israel, förbereder sig för attack vid det Israeliska Nyåret, den viktigaste judiska helgen, nu snart. De israeliska soldaterna som bevakar aktiviteterna på Västbanken är i högsta beredskap.

Raketer och granater avlossade från de muslimska terroristerna (du vet - de som får massor av vatten, elektricitet och allt annat från Israel utan att göra någonting för att förtjäna det) MOT övergången där de får hundratals med lastbilar med presenter.

På Västbanken avlossade muslimska terrorister skott mot en israelisk bilist.

Araber förstör judiska vinodlingar.

Som vi minns vägrade en del israeliska soldater häromdagen att användas för att attackera judar, i Hebron. De får nu pris - av folket, samtidigt som de degraderas - av regeringen Olmert.
Nu inför det Judiska Nyåret finns det 5.447 miljoner judar i Israel, snart lika många som Hitler avlivade med många i övriga Europa som mer eller mindre tyst applåderade. Dessa judar hade kommit till Europa under århundraden utan att göra någon förtret - de irriterade genom sin blotta existens.

Jämfört med 20 miljoner muslimer som har kommit under något enstaka decennium och försöker införa muslimsk lag här och där. När kommer övriga europeeer att bli irriterade på det? En ny Hitler mot muslimer i stället för judar? Vad vet jag.
Times Online: Hårdföra muslimska terroristförespråkare tar över Londons moskeer.
Tre åtalade i Norge för terror.

Abbas engelska nyhetsbyrå hotar Israel - med att Fatah kommer att bomba och förstöra kraftstationen i Ashkelon som förser Gaza med gratis elkraft, om Israel avbryter leverans av el och vatten till terroristerna i Gaza. Ganska intressant, samtidigt som Abbas får massor av vapen och pengar för att bekämpa Hamas.....
Vädret igen. Har du inte specialstuderat forskningen om vad som påverkar vädret tror du säkert vad t.ex. DN försöker "bevisa", att vår produktion av koldioxid är den huvudsakliga orsaken till att vädret ändrar sig. Om du läser denna artikeln får du lite andra tankar... Den berättar hur alla forskare som har kommit fram till andra anledningar metodiskt har undertryckts av vissa mäktiga tidningar och organisationer. Precis som våra tidningar har glömt bort vad "grävande journalistik" är - de gräver inte ens i TT:s censurerade påståenden - när såg du en artikel senast som berättade om alla källor som motsäger vädertankarna? Artikeln påminner om att Grönland faktiskt var GRÖNT för 1000 år sedan, när vikingarna började åka dit. Mars, Jupiter och Pluto blir också varmare så sluta med alla charterresorna dit! Världshaven steg mycket snabbare för tusentals år sedan. 1934 var det varmaste året man känner tilli USA och fyra av de tio varmaste åren mättes upp före 1930. Dagens uppvärmning av Indien någon grad har avsevärt ökat skörden. Försöker man tvinga fram en ändring enligt Kyotoprotokollen kostar det minst 150 miljarder dollar per år - utan att man kan vara säker på att det gör det minsta nytta.

Qassamraketer från Gaza har denna gång lyckats att träffa ett israeliskt soldatläger, och förhoppningsvis får det en liten signal till regeringen Olmert att tummar kan slitas om man sitter och rullar dem för länge. De muslimska terroristerna tackade Allah för det, inte raketernas styrsystem. Från denna källa:

image8

Den senste Kassam-3 är två meter lång och 17 cm bred, med 10 kilo sprängämne. Var och en som tycker att det är en leksak som man inte ska gnälla om, om man får den i huvudet, bör nog flytta till Sderot ett tag.

Som jag skrev häromdan hittade Egypten nyligen betydligt kraftigare raketer, färdiga att smugglas över gränsen till Gaza. Att stoppa denna smuggling är av högsta prioritet - vilket många i Israel som är intresserad av att försvara Israel, inte enbart sin egen position, har påpekat efter det att Sharon, i yttersta vansinne, lämnade Philadelphi-korridoren att "övervakas" av egypterna.

Den israeliska armen är klar att rensa upp Gaza, men Olmert är ointresserad av annat än hans egen lön och yttre status, och tänker på konferensen i höst där Condi ska försöka pressa Israel på att frivilligt minska sitt försvar, sin yta och sin möjlighet att överleva som en promille av Arabvärlden. Röster börjar höras om att stoppa konferensen. Vad är där att prata om innan araberna fattar att de har förlorat kriget?

Oppositionen i Israel - som hade vunnit stort om där var val nu, berättar många bittra sanningar. De påvisar om och om igen att regeringens uppförande till stor del beror på att de skäms öronen av sej därför att de vet att det helt är deras fel, att de tvingade alla judar bort från Gaza, tvingade soldaterna bort från gränsen mellan Gaza och Egypten, vilket förvandlade Gaza till ett enda stort terrorhål.

Berätta EN anledning varför Israel inte omedelbart ska stänga av allt vatten och elektricitet (Moshe Ya'alons kommentar) om Gaza får därifrån, och stoppa det kontinuerliga flödet av lastbilar dit med godsaker. Låt allt ske från Egypten OMEDELBART. Eller är kvaliteten inte lika hög då???.En annan åsikt här.


Vansinnet att FN har bett Libyen att ansvara för en ny hatkonferens mot Israel och judar i Durban år 2009, med hjälp av Iran, Kuba, Pakistan och andra med deras ytterst välkända förkärlek för mänskliga rättigheter huh. har helt negligerats av svensk press, såvitt jag vet. Förra gången gav det - kanske - inspiration till attacken mot World Trade Center i New York tre dagar senare. Vad kommer att hända denna gången? Du kan läsa massor om denna hatkonferens på HonestReportings webbsite. Du kan läsa mycket mer via länkar i artikeln.
The New York Times:
Irans ledare försämrar ekonomin för landet, för att de ska slippa frestas att lägga pengar på icke-islamsk lyx från väst. På många ställen får kvinnor inte cykla, förra veckan stängdes 20 frisersalonger i Teheran eftersom de erbjöd icke-islamisk frisyr. Läs!


Röda Korset stoppat av Hamas "av säkerhetsskäl"

Ny uppfinningsrikedom hos Hamas - "vi kan inte garantera Shalit's säkerhet om Röda Korset besöker honom" . . . . . De måste känna sig otroligt unika.
Sammalunda gäller de tillfångatagna israeliska soldaterna hos Hizbollah. Alla andra krig tycks vara säkra nog för Röda Korset huh. Frågan dyker förstås upp lika snabbt: har RK försökt att träffa dem, lika envetet som de försöker träffa andra i motsvarande situation?

Samtidigt meddelas att IDF, Israels Försvarsmakt, har tillfångatagit den Hamasterrorist som var ansvarig för att Shalit togs för mer än ett år sedan.

Den första arabiska ministern i Israel, Raleb Majadle, anklagar Israel inför möjligheten att landet måste försvara sig mot Syrien. Precis som flera andra arabiska Knessetmedlemmar gör de inte ett smack för att underlätta fred mellan Israel och arabländerna, tvärtom. I samma artikel beskrivs hur en annan israelisk arab och Knessetmedlem nyligen var i Syrien illegalt. Denna individ, Sa'id Nafa, efterträdde den förra ledaren för ett arabiskt parti i Israel. Bishara, som erkände att han hade spionerat för Hizbollah förra sommaren. Det är anmärkningsvärt att en del av de mest judehatande araberna i Israel är de som kallar sig kristna, som Bishara! Kom ihåg det när grupper som Diakonia berättar att de också lyssnar på kristna i Mellanöstern. De lär ha missat det kristna kärleksbudskapet.

Man undrar varför judarna i Israel blir alltmer misstänksamma mot araberna där... , när ett stort antal av arabledarna föregår med sina exempel och INTE EN ENDA ägnar sig åt att försöka underlätta freden mellan Israel och de omgivande muslimska diktaturstaterna.

Fatah och Hamas slår ihjäl varandra i kampen om att visa vem som är mest religiös. En artikel om vad som verkligen hände, berättar också hur Hamas trakasserar och hotar alla journalister som inte säger exakt som de har order att presentera för världen. Det påminner om kriget i Libanon i fjol där det var helt olämpligt för journalister i Libanon att uttrycka något de inte hade fått order om att säga. Inte förrän de var på väg hem i alla fall.

Vill du lära dig mer om förhållandet mellan Israel och Syrien, en analys här.
Nazisterna i Israel får kanske sina israeliska medborgarskap återkallade och de själva utkastade efter lämpligt straff. Om man tänker på att Israel nu består av ungefär lika många judar som blev mördade av nazisterna så är det mycket lätt att förstå deras avsky för dessa nynazister och vad speciellt äldre judar i Israel känner. Cirka 120 kommentarer till artikeln på 16 timmar - läs så får du en känsla för vad människor i Israel tänker. Mera här och här och här.

image7

Washington Post skriver om The New Anti-Semitism

Diskussion om nya antiterrorlagar i Tyskland bör få var och en att fundera. Vilken värld vill DU ha? Vad är din riskbenägenhet, vill du ha polis, vill du ha sjukhus, ska bara den starkaste överleva..... Allt hänger samman. Alla som har stått i "terroristköerna" på våra flygplatser det senaste året vet vad jag talar om. Har du glömt barnets nappflaska i handväskan? En nagelfil? Där har varit ett väldigt och förståeligt gny över vägspärrar på t.ex. Västbanken, och en betydligt tystlåtnare att motsvarande har hänt i Israel i 50 år vid ingången till varenda större butik och biograf. Kö, koll. Den muslimska massan som står i flygplansköerna och vet att det är en muslimsk minoritet som har orsakat dem - vad tänker de?

Tysk rabbin har nedhuggits av en muslim i Frankfurt. Det kommer närmare och närmare.

Försök att stoppa bloggen!

Någon antisemit har försökt förhindra att den information jag lämnar här, ska spridas, och tyvärr hoppade blogg.se och Twingly etc. omedelbart på det utan att meddela mig, vilket är ett definitivt brott mot yttrandefriheten. Det barnsliga upptåget är anmält till relevanta myndigheter och upprepas det så blir det polisanmälan.

Nu är det återställt, så kom hit regelbundet för att få information som kompletterar svenska media i Mellanösternfrågan!



Senare har jag fått identiteten på anmälaren bekräftad, en typ som BÖRJADE med att anmäla utan att identifera sig, ej att be mig ta bort vad som var anstötligt! Det var inget jag själv hade skrivit.

Jag ska nu ignorera honom totalt, och förmodar att han även kommer att hata det eftersom han lever på publicitet. Obs - inga namn, och ingen kan gissa vem det gäller. Jag kommer också att blockera alla idiotkommentarer eftersom jag har tröttat på dom och inte har någon som helst skyldighet att publicera dom. Jag är anpassningsbar.

Nyheter från Arutz-7

Jag har just fått tillåtelse att placera deras News Scroller under två år:

Receive the most up-to-date news reports from Israel sent directly to your inbox each day.

In today's fast paced media environment, you need to receive all the day's comprehensive news in a concise, easy-to-read format. Arutz Sheva's Daily Email News Summary reports the latest Israeli current events and political developments.

Currently, over 65,000 individuals worldwide receive the Daily Email News Report each day, in four languages.

Subscribe online today at http://Subscribe.IsraelNationalNews.com

With Blessings from the Holy Land,
The Arutz Sheva News Team
www.IsraelNationalNews.com

TT anpassar sig till terroristernas terminologi

TT skriker ut nyheten om "israeliska nynazister gripna i Israel".....

Nynazister i Israel - yes, and so what? Om TT anser det vara en nyhet förklarar det bara att de försöker låtsas vara otroligt naiva eller också läser de inte nyheterna. Där finns arabiska terrorister och extremvänsterelement också i Israel, gott om dem, bl.a. femtekolonnarna Peace Now, B'tselem och Gush Shalom, ledd av Uri Avnery - som började som nazist och därefter har tillhört den mest extrema vänsterfalangen i Israel under långa tider. Den första israel som, trots att det var helt olagligt, börjde umgås med Arafat 1982. Extremister till vänster och höger arbetar förunderligt väl tillsammans i många fall. Precis som att shiiter och sunnis normalt slår ihjäl varann, som i Irak, men mot Israel samarbetar de, som al Qaeda och Hamas i Gaza.

Alla kan få vansinniga ideer i huvudet om de inte lär sej skilja ut vad som är sannolikhet, vad som är propaganda och vad som är ren lögn, på internet. Lika viktigt som när man träffar människor. Och kanske svårare.

Nynazister i Israel är en gammal företeelse. Där finns ju gamla nazister som Uri Avnery, och de nya är i regel ryssar som lurade sig med den judiska immigrationen från Ryssland utan att vara judar, eller endast råkade ha en judisk släkting för 100 år sedan. Israel var så glada att hjälpa människor ur diktaturens klor att de inte kontrollerade dem tillräckligt noga, och ofta var det heller inte möjligt. Människor kallar sig ju i regel inte judar utan att vara det. De visste att bara de var ute ur Sovjet öppnade sig världen för dem.

Vill du läsa den verkliga historien och inte TT:s förvanskning, deras plockande av "gobitarna" som passar deras bild av Israel, se t.ex. här och här och här och här. Det ger en direkt iskyla längs ryggraden - TT lär inte ha någon - att de använder bitar av en dylik "nyhet" för att medvetet diskreditera Israel.

Många av Olmerts poliser, som han använder för att klå upp "bosättare" så märkena sitter kvar länge länge i både kropp och själ, är ryska invandrare av samma sort.

Uttalanden från Hamas terrorister förvanskas av TT och placeras därefter in i artikel som nyhet.

Israeliska styrkor har, i stället för att släppa en lagom stor bomb, med stor risk för individuella israeliska soldater plockat upp en terroristledare i Gaza. Hamas klämde i med vanlig bravur och berättade om "en sionistisk styrka" - deras vanliga hatpropaganda eftersom alla terroristerna får en besk smak på tungan av att nämna Israel utan det blir "den sionistiska entiteten". TT tog deras terminologi rätt över en kam, för att visa sin sympati med dem. Tittar man riktigt noga kan man ana att det är ett halvt citat........ TT skriver, och noggrant kopierat trots att det är felaktig svenska, i både DN och SvD:

- En sionistisk specialstyrka som bar Verkställande styrkans uniformer körde in på Georgegatan i östra Rafah i en civil Subaru-bil och begav sig sedan mot gränsövergången i Sufa", meddelade brigaderna.

Taget direkt från AFP, som alltid har arabiska reporters när de rapporterar från Mellanöstern - observera de korrekta citationstecknen:

"A special Zionist force wearing Executive Force uniform entered George street in eastern Rafah in a civilian Subaru car and then headed towards the Sufa crossing" with Israel, Hamas's armed wing, the Ezzedine al-Qassam Brigades, said in a statement.

Å andra sidan har det uttalandet inte ett dugg att göra med nyheten utan endast ett politiskt uttalande av terroristgruppen - som då TT medvetet valt ut och förvanskat för att visa sin tolkning av nyheten..... För att inte tala om den totalidiotiska kommentaren "armed wing" - ALLA Hamas följer Hamas' Stadgar!

Tempelplatsens Förstöring

Publicerad i Världen Idag 2007-09-12

 

Judarna har i årtusenden varje dag bett "L'shanah ha-baah b'Irushalayim", Nästa år i Jerusalem! Har du räknat antal gånger Jerusalem nämns i Bibeln? Börja räkna och återkom nästa vecka.

Jesus togs till Tempelplatsen som baby, han kastade ut månglarna från Templet och hade gjort sammalunda med muslimerna - Tempelplatsen är nämnd ett tjugotal gånger i Nya Testamentet.

I ett decennium har muslimerna ägnat sig åt att skotta bort alla kristna och judiska lämningar på denna Tempelplats, som Moshe Dayan 1967 gav åt muslimerna UNDER ANSVAR! Han hoppades att de skulle ta hand om den lika bra som de tog hand om Klippmoskén och den bysantinska kyrka de byggde om till Al Aqsa-moské.

När jag första gången skrev om den katastrofala förstörelsen muslimerna ägnade sig åt på Tempelplatsen år 2001 trodde man faktiskt att Israels regering genast skulle ta förödelsen på allvar, och omedelbart stoppa den. Tyvärr har de senaste regeringarna därstädes inte varit särskilt måna om den judiska kulturen med deras nuvarande undervisningsminister som försöker avlägsna kunskap om judendomen från skolorna.

När Moshe Dayan i juni 1967 satte sig ner med den muslimska Wakfen på Tempelplatsen, gav han bort det judiska folkets hjärta och själ, eftersom han inte hade kunskap om eller förståelse för någotdera. Jordanien hade helt illegalt ockuperat Västbanken och hela gamla Jerusalem, det enda Jerusalem som existerade fram till ca 1860, under 19 år,men genom att att attackera Israel återigen hade Israel återvunnit dessa områden. Dayan hade ingen som helst anledning att ge bort judarnas heligaste plats, Tempelplatsen - det var en "vänlig gest" till araberna. En lång rad med meningslösa "vänliga gester" därefter har fått den vanliga araben på gatan att ta det som ett svaghetstecken.

Under Jordaniens ockupation (kallad 'legal' av England [ej Jerusalem] och Pakistan) visade den muslimska världen och Jordanien inget större intresse för staden, inga planer på att flytta huvudstaden dit.

Ända sedan dess har den israeliska regeringen stått helt på arabernas sida vad gäller Tempelplatsen. Försöker en jude be på sin heligaste plats, motar den judiska polisen iväg honom.

Medan muslimer är oerhört känsliga för varje negativ åtgärd mot dem, förstör de utan hämningar vad som hör till andra religioner. Vi minns alla hur talibanerna förstörde ovärderliga buddhistiska kulturskatter i Bamiyan 2001. På Tempelplatsen pågår kontinuerligt en motsvarande förstörelse av de allra heligaste religiösa minnesmärkena för kristna och judar.

Observera att Tempelplatsen fortfarande är lika helig för judarna som när Templen stod där! En not om tillgängligheten för religiösa judar finns på http://www.templeinstitute.org/aliya_temple_mount.htm Däremot var området vanskött när den ökände Stormuftin av Jerusalem 1930 (Arafats farbror, som också samarbetade med Hitler och förberedde byggandet av gaskamrar i Israel) kom på idén att kalla Jerusalem "Islams tredje heligaste stad"; se bilder och text t.ex. på http://www.eretzyisroel.org/~jkatz/templemount.html

Efter september 2000 har muslimerna förbjudit all israelisk kontroll över deras aktiviteter på den judiska Tempelplatsen. Tämligen snart hade de förstört och slängt 13,000 ton med ovärderligt arkeologiskt material från första och andra Templet.

De håller sedan ett antal månader på att "dra sladdar" genom att med traktorer gräva djupa diken på Tempelplatsen, på områden som aldrig någonsin har blivit arkeologiskt utforskade. Det innebär att de för alltid förstör stora mängder arkeologiska artefakter av judeo-kristet ursprung - israeliska arkeologer ägnar sig åt "forskning" genom att gräva igenom avskrädeshögarna och hittar stora mängder ovärderligt material, som dock förlorat sitt värde eftersom man inte ser det i sitt sammanhang.

Avsikten är att skapa en moské av hela den judiska Tempelplatsen, avlägsna varje spår av de judiska templen och kunna visa upp ett blankt ansikte med "nä, här har aldrig funnits några tempel"...... Vad som händer Tempelplatsen händer hela Israel! Antingen tar Israel hand om sin heligaste plats eller - gör de det inte.

Som det nu är ser stora delar av Tempelplatsen ut som ett nybygge, med stora traktorer och maskiner av slag som absolut inte är tillåtna där, men tyvärr är dagens israeliska regering helt ointresserad.

Häromkvällen grät en gammal judisk man, välkänd arkeolog, när han berättade om Tempelplatsens Förstörelse i israelisk TV. Jag vet inte om judarna i Sverige protesterar.

Ser man tillbaka på dagens totala ointresse från den kristna och sekulära judiska världen, från framtiden, kommer man att rysa.

 

Referenser:

Tempelplatsens Förstöring, en första artikel i ämnet 2001. http://israelisverige.no-ip.info/Antisemitism/Tempelplatsen.html

J'lem Councilor: Take Away Wakf's Bulldozers sept. 5
http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/132852

Why Is The Temple Mount So Important ?
http://www.onejerusalem.org/blog/archives/2007/09/why_is_the_temp.asp

Remnants of the Second Temple Being Destroyed by Islamic Wakf
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/123575

Archaeologists Issue Urgent Warnings Against Temple Mount Dig Aug. 2007
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/123539

Policeman Assaulted Trying to Stop Illegal Temple Mount Dig Aug. 2007
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/123525

Israeli anger over holy site work Aug. 2007 BBC
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6967457.stm

Archaeologists: Muslim dig damaged Temple wall Aug. 2007, mest kommenterade artikel idag.
http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1188392502776&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

The Temple Mount: Mount Moriah
http://www.templeinstitute.org/recent_visit_tammuz_23_5767.htm

Vetanskaplig artikel: The destruction of the Temple mount antiquities
http://www.jcpa.org/jl/vp483.htm

 


Reinfeldt vill göra oss till dhimmis under islam

Dhimmis, att kristna och judar nådigt får existera under muslimerna bara vi betalar nog med skatt till dem (d.v.s. tar emot tillräckligt med muslimska invandrare, lämnar enorma bidrag kontinuerligt till palestinaaraberna så de inte behöver arbeta för att betala sin el- och vattenräkning, och låter dem bygga moskéer i Europa som är större än närmsta kyrka) förstärker Reinfeldt nu avsiktligt genom att, i motsats till Danmark - ödmjuka sej inför en kader muslimska ambassadörer i morgon. Jag sände honom mail med ungefär följande lydelse:

Titta en del på cartoons i den egyptiska http://weekly.ahram.org.eg/2005/768/cartoon.htm och du blir översköljd av antisemitism och anti-amerikanism, de enorma amerikanska gåvorna till trots.

Titta igenom några nummer så ser du mönstret:
http://weekly.ahram.org.eg/2007/860/cartoon.htm
http://weekly.ahram.org.eg/2007/859/cartoon.htm
http://weekly.ahram.org.eg/2007/858/cartoon.htm

och fortsätt så länge du gitter, genom att klicka på "previous issue" och sedan på "Cartoons". Och i morgon ska den egyptiske ambassadören klaga över en teckning av en skäggig gubbe som kan vara vem som helst!!!!!

Mer berättas på http://memri.org/bin/articles.cgi?Page=archives&Area=sr&ID=SR2804 Vackra hatbilder i från flera muslimska länder kan studeras på http://www.adl.org/main_Arab_World/as_arabmedia_lebanon_03_05.htm eller http://www.adl.org/Anti_semitism/arab/media_2q02.asp eller http://www.tomgrossmedia.com/ArabCartoons.htm eller http://www.islamanazi.com/cartoon2.htm eller hos vår egen käre Ahmed Rami som har samlat antisemitiska nidbilder han tycker om i muslimsk press: http://www.radioislam.org/cartoons/arabic/presse.htm Lär mera på t.ex. http://www.militia-watchdog.org/main_Arab_World/arab_media_cartoons_depict_aug2006.htm och http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Peace/egpress1.html och avsluta t.ex. med http://somebodyhelpme.info/cartoons/anti-Semitic/anti-Semitic.html

Men det har han väl inte en aaaaaaanniinng om.

Tio soldater i Gaza, ett land i krig med Israel, dödades under fientlig handling. På den ökända Jinges Blogg blir detta förstås till "Israels brott mot mänskligheten!" :) Arabiska terrorister är alltså människor medan judar är apor och svin för honom. Ah well - det sägs att Helle Klein har den bloggen som sin favorit. Lätt att förstå.

Herald Tribune skriver mera om vansinnet folket i södra Israel lever med.

Det diskuteras just nu i Israel vad man ska göra med Gaza. Regeringen Olmert där vill helst inte göra någonting och sitta på sin stol tills han inte blir omvald. Men - om man nu måste göra något eftersom hela södra Israel är vansinniga på regeringen i det konstanta raketfallet, så - ska man gå in med en massiv styrka och rensa? Ska man börja att ge dem en prislista - en raket som träffar Israel blir en timme eller en dag utan vatten och elektricitet, med stigande skala. Samtidigt - vad sysslar Syrien egentligen med, behöver man riskera soldater i bägge ändarna av Israel? Och man pratar och pratar - och det är nästan som om man hoppas att Hamas ska göra som de har blivit beordrade från högsta ort - utföra en mega-attack mot Israel med massor av döda, så att duvorna i regeringen inte kan sitta och vrida händerna längre.

Israel har börjat ge igen, och hjälper iranska oppositionsgrupper mot regimen. Efter att iran så länge har beväpnat grupper som Hizbollah och Hamas är det dags.

Iran accelerar sina krigsförberedelser.

New York Times: Ahmedinejad skrattar åt oron som han har åstadkommit i Väst. EU sitter förstås fortfarande och rullar tummarna. Ett tredje fördömande från Säkerhetsrådet förbereds. Visst: ingen VET om han ljuger eller inte, EU hoppas visst.
Tio år gammalt bortglömt prov på dödlig giftgas från Irak har påträffats i FN:s gömmor i New York.
Kan USA lita på Saudiarabien? 15 av de 19 terroristerna som förstörde World Trade Center i New York var saudis, men USA fortsätter att överflöda dem med vapen som ska användas för hotet från Iran. Att de också kan användas mot Israel har påpekats.
En europeisk syn på FN:s hatkonferens mot Israel i EU:s regi.

Ökad ström av judar från USA till Israel

15 fulla plan har i år kommit med judiska immigranter från USA till Israel. Mer än 3000 judar från engelskspråkiga länder och fulla plan från Frankrike har kommit till Israel i år för att bosätta sig.. Samtidigt som muslimer, både somalier och palestinaaraber och andra, desperat försöker att illegalt komma dit, blir de enda nyheterna i svensk press en vitt uppslagen artikel om att en del amerikanska judar inte känner till Israel och en anklagelse om tortyr som någon som har intervjuat en fånge i Israel insisterar. Det förvånar mej inte om det innebar ett jakande svar på "har du blivit torterad?"....... Norska staten, som kontinuerligt gullar med terroristorganisationen Hamas och ger pengar till femtekolonnare i Israel, borde faktiskt be sina ambassader i de kringliggande länderna att besvara frågan om tortyr förekommer där. TT:s urval av nyheter är verkligen förunderligt.

Israel befinner sig i krig tills palestinaaraberna sluter fred, och det är livsviktigt att få fram information från tillfångatagna personer. Om Sverige var i samma situation, vad tycker DU ska vara lämpligt sätt att få fram sådan information, som ofta är starkt tidskritisk?


Tar arabvärlden emot palestinska flyktingar på detta sättet? Om inte, varför inte?

50 araber som illegalt har tagit sig in i Israel, har tagits. Inte ens grannarna känner visst till att Israel är en apartheidstat som våra vanligaste extremvänsterskrikare talar om.

Varför vägspärrar behövs på Västbanken: 30 bomber hittade i en bil i Jenin. 5 andra bomber och en Islamic Johad-terrorist hittade i Jenin, och omhändertagna. 15 eftersökta terrorister arresterade i Judeen/Samarien - av Israel eftersom Abbas vägrar följa Arafats löfte om att göra det. 11 raketramper eliminerade i Gaza. Mitt i eländet vill Blair att Israel ska göra det lättare för araberna att flytta runt sina vapen......


Utländska vänsterfanatiker SKYDDAR och hjälper terrorister! Deras sätt att handskas med Mänskliga Rättigheter huh.

Ofarlig terrorism?

Terrorismen * * * * ligger och bubblar under ytan i den icke-muslimska världen medan i den muslimska världen muslim mördar muslim utan större hämningar. Notiser i nyheterna - "150 mördade i Irak" kommer knappast på första sidan. Att, som vissa bloggare säger, "hey - så många fler trafikolycksfall så varför bekymra sig?" är lika smart som att säja "alla dör ju, så varför ska vi ha sjukhus?"

En liten aning om hur vi är övervakade ser du om du klickar den gröna rutan till höger med Creeper. Hezbollah och Hamas lägger mycket pengar och tid på sina websajter för att sprida hat; se t.ex.

http://ddanchev.blogspot.com/2006/12/full-list-of-hezbollahs-internet-sites.html
How Hizballah Hijacks the Internet
Hezbollah Web Sites Continue to Use U.S. Internet Services
Most Hezbollah sites hosted in U.S.


Marketing terrorism by Internet: the Hamas terrorist movement continues using Internet Service Providers in Eastern Europe and South East Asia to operate its leading sites
Hamas government bankrupt, leaders invest in web sites

Al-Qaeda flourishing on internet, intelligence officials warn


Andra relevanta länkar:

http://eupolitics.einnews.com/news/sweden-terrorist-threat

http://www.einnews.com/sweden/newsfeed-sweden-terrorism
Swedish Muslims Call For Terror Attacks Against Sweden

Terrorn har blivit global tack vare internet - islam i Indonesien och Malaysia var rätt vänlig innan sura herrar i Mellanöstern kom på idén att börja döda urskillningslöst för sin tro.

EU/Sverige har visst fortfarande den gamla attityden "klappa Hitler på magen så håller han sej lugn" - funkar faktiskt inte särskilt bra som de vet som har läst historieböckerna! Alla normala muslimer är livrädda för den nonchalans som många här visar gentemot den muslimska terrorismen, eftersom det direkt drabbar de flesta av de som har sökt skydd här! Ungefär som typer som Mona Sahlin som NÄSTAN explicit säjer "ja men, terrorism är ju en del av muslimernas kultur, liksom hedersmord av flickorna?!?!?!?" . ... .

Desperata Iran igen

DN har lyckats komprimera en 50-radig rapport från AP om Ahmedinejads vansinnesrustning till 6 rader. Det visar väl i ett nötskal hur lite EU/Sverige bryr sig. Det är enormt skräckinjagande - speciellt som man inser att det är en protest från EU mot varningarna från USA. Vi handlar mer än någonsin med Iran, för att supporta deras kärnvapenproduktion! Samtidigt som den iranska befolkningen får det sämre och sämre. EU/Sverige är ointresserat.

Är det fortfarande någon som tror att Ahmedblabla bygger centrifuger för att ge energi till sitt folk? Hur många centrifuger behöver Sverige i produktion för sina kärnkraftverk?


Bildt är i närheten, * eftersom han tycker det är roligt att resa så han är i Irak för att berätta för dom hur de ska göra för att få ett land som Sverige, trots att jag känner för beskrivningen av honom. Tänk om han verkligen ville ÅSTADKOMMA något i stället för att dilla om demokrati och folkrätt med terrorister och andra som inte har den minsta erfarenhet av orden! Tips angående Israel-palestinaaraberna:

Beivra ytterst starkt att första steget in på Vägplanen är ett absolut stopp för muslimsk hatpropaganda från medier, skolböcker och moskeer. De fyras gäng har skrivit under på det, FN har skrivit under, USA har hittat på det och Abbas har skrivit under. Inte en euro innan det skett!

Varför är det så omöjligt??? Det verkar närmast som om de hemlighåller det, kan inte komma ihåg att någon har nämnt detta i våra vanligaste svenska medier.

Den andra självklara punkten är:

Abbas måste omedelbart göra om PLO:s charter, som ej tillåter Israels existens i sin nuvarande form!

Det bara är så, Arafat gaggade på engelska att USA och Israel inte skulle ta så hårt på det, men nu har ett decennium gått och de har ej ändrats ett dyft.

Men Bildt vet väl inte ens om att man börjar en väg i början.

RSS 2.0