Ökad ström av judar från USA till Israel

15 fulla plan har i år kommit med judiska immigranter från USA till Israel. Mer än 3000 judar från engelskspråkiga länder och fulla plan från Frankrike har kommit till Israel i år för att bosätta sig.. Samtidigt som muslimer, både somalier och palestinaaraber och andra, desperat försöker att illegalt komma dit, blir de enda nyheterna i svensk press en vitt uppslagen artikel om att en del amerikanska judar inte känner till Israel och en anklagelse om tortyr som någon som har intervjuat en fånge i Israel insisterar. Det förvånar mej inte om det innebar ett jakande svar på "har du blivit torterad?"....... Norska staten, som kontinuerligt gullar med terroristorganisationen Hamas och ger pengar till femtekolonnare i Israel, borde faktiskt be sina ambassader i de kringliggande länderna att besvara frågan om tortyr förekommer där. TT:s urval av nyheter är verkligen förunderligt.

Israel befinner sig i krig tills palestinaaraberna sluter fred, och det är livsviktigt att få fram information från tillfångatagna personer. Om Sverige var i samma situation, vad tycker DU ska vara lämpligt sätt att få fram sådan information, som ofta är starkt tidskritisk?


Tar arabvärlden emot palestinska flyktingar på detta sättet? Om inte, varför inte?

50 araber som illegalt har tagit sig in i Israel, har tagits. Inte ens grannarna känner visst till att Israel är en apartheidstat som våra vanligaste extremvänsterskrikare talar om.

Varför vägspärrar behövs på Västbanken: 30 bomber hittade i en bil i Jenin. 5 andra bomber och en Islamic Johad-terrorist hittade i Jenin, och omhändertagna. 15 eftersökta terrorister arresterade i Judeen/Samarien - av Israel eftersom Abbas vägrar följa Arafats löfte om att göra det. 11 raketramper eliminerade i Gaza. Mitt i eländet vill Blair att Israel ska göra det lättare för araberna att flytta runt sina vapen......


Utländska vänsterfanatiker SKYDDAR och hjälper terrorister! Deras sätt att handskas med Mänskliga Rättigheter huh.

Kommentarer
Postat av: B

Hur många av er tror verkligen att Israel vill ha fred? Jag tror att Israel har större planer än det här och att den situation vi befinner oss i är bara en mellanläge. Hade de velat ha fred hade de inte försökt splittra palestinska folket på detta fula sättet och aldrig försöka skapa fred med Syrien på ett seriöst sätt..

2007-09-08 @ 16:46:24
Postat av: Webmaster

Alla insatta VET att Israel vill ha fred, eftersom de absolut inte har något att förlora på det. De har bra ekonomi, de har en demokratisk stat i stark utveckling, på alla sätt, teknik, naturvetenskap etc. Alla runtikring som vägrar sluta fred med Israel använder ofreden som svepskäl för att inte alla omnedelbart ska se den enorma misskötseln av deras länder - som hade blivit ännu tydligare om de inte kunde skylla något på Israel.

2007-09-08 @ 21:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0