Eva Björling

- har kanske möjlighet och intresse att behandla israeliska judar och palestinaaraber lika. Till skillnad från t.ex. utrikes- och biståndsministern och nästan alla i riksdagen till vänster om mittstolpen. * * * * *

Tips.

Handla lika med båda sidor. Med Israel sker redan stort handelsutbyte vad gäller medicinsk teknik, energi, "intellectual property", och mycket annat.

Med palestinaaraberna kunde man t.ex. sätta upp en fabriksby med garanti att köpa varorna - i stället för att enbart ägna sig åt socialbidrag som föregående regering och nuvarande biståndsminister.

För att underlätta handel kunde man supporta en handelsskola, kemiskt ren från de EU-betalda skolböckerna som de nu har, fulla av antisemitism och judehat.

Man skulle kunna supporta en Radio Free Palestine, som berättade fakta, inte hatpropaganda, vilket är i konflikt med Vägplanen. Man kan bedriva distansundervisning på det sättet, angående handel och jordbruk och berätta hur mycket bättre livet för dem kunde bli om de ägnade sig åt detta. Ge lite extrapolationer hur deras liv kunde ha varit om man hade följt upp påbörjad utveckling: före första intifadan var deras ekonomiska utveckling bland de högsta i världen med 7%, före den andra var den åter uppe på 6% - och degraderingen berodde till 100% på dem själva och deras ledare. Därefter tipsa dem om hur de kan fortsätta denna utveckling.

Kommentarer
Postat av: Gita

Det det där låter suveränt, helt i Shimon Peres´anda... Ändå är det något som är fel.
När har rim och reson varit palestiniernas ledstjärna? Allt som inte har som syfte att påskynda Israels förintelse är ointressant - även för de s.k. moderata krafterna. Sorgligt men sant. Ta exempelvis palestiniernas beskjutning av de gränsövergångar som släpper in förnödenheter i Gaza och den ständiga prickskjutningen på kraftverket i Ashkelon som levererar deras ström. Utifrån deras preferenser är detta beteende synnerligen logiskt men oförklarligt för folk med en mera realistisk livssyn.
Fabriksby och handelsskola, javisst, men först och främst - bort med judarna och Israel.

2007-09-14 @ 12:11:01
Postat av: Webmaster

Om Björling framför åsikter av denna typen kanske det du skrev blev lite klarare för många......

2007-09-14 @ 12:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0