Reinfeldt vill göra oss till dhimmis under islam

Dhimmis, att kristna och judar nådigt får existera under muslimerna bara vi betalar nog med skatt till dem (d.v.s. tar emot tillräckligt med muslimska invandrare, lämnar enorma bidrag kontinuerligt till palestinaaraberna så de inte behöver arbeta för att betala sin el- och vattenräkning, och låter dem bygga moskéer i Europa som är större än närmsta kyrka) förstärker Reinfeldt nu avsiktligt genom att, i motsats till Danmark - ödmjuka sej inför en kader muslimska ambassadörer i morgon. Jag sände honom mail med ungefär följande lydelse:

Titta en del på cartoons i den egyptiska http://weekly.ahram.org.eg/2005/768/cartoon.htm och du blir översköljd av antisemitism och anti-amerikanism, de enorma amerikanska gåvorna till trots.

Titta igenom några nummer så ser du mönstret:
http://weekly.ahram.org.eg/2007/860/cartoon.htm
http://weekly.ahram.org.eg/2007/859/cartoon.htm
http://weekly.ahram.org.eg/2007/858/cartoon.htm

och fortsätt så länge du gitter, genom att klicka på "previous issue" och sedan på "Cartoons". Och i morgon ska den egyptiske ambassadören klaga över en teckning av en skäggig gubbe som kan vara vem som helst!!!!!

Mer berättas på http://memri.org/bin/articles.cgi?Page=archives&Area=sr&ID=SR2804 Vackra hatbilder i från flera muslimska länder kan studeras på http://www.adl.org/main_Arab_World/as_arabmedia_lebanon_03_05.htm eller http://www.adl.org/Anti_semitism/arab/media_2q02.asp eller http://www.tomgrossmedia.com/ArabCartoons.htm eller http://www.islamanazi.com/cartoon2.htm eller hos vår egen käre Ahmed Rami som har samlat antisemitiska nidbilder han tycker om i muslimsk press: http://www.radioislam.org/cartoons/arabic/presse.htm Lär mera på t.ex. http://www.militia-watchdog.org/main_Arab_World/arab_media_cartoons_depict_aug2006.htm och http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Peace/egpress1.html och avsluta t.ex. med http://somebodyhelpme.info/cartoons/anti-Semitic/anti-Semitic.html

Men det har han väl inte en aaaaaaanniinng om.

Tio soldater i Gaza, ett land i krig med Israel, dödades under fientlig handling. På den ökända Jinges Blogg blir detta förstås till "Israels brott mot mänskligheten!" :) Arabiska terrorister är alltså människor medan judar är apor och svin för honom. Ah well - det sägs att Helle Klein har den bloggen som sin favorit. Lätt att förstå.

Herald Tribune skriver mera om vansinnet folket i södra Israel lever med.

Det diskuteras just nu i Israel vad man ska göra med Gaza. Regeringen Olmert där vill helst inte göra någonting och sitta på sin stol tills han inte blir omvald. Men - om man nu måste göra något eftersom hela södra Israel är vansinniga på regeringen i det konstanta raketfallet, så - ska man gå in med en massiv styrka och rensa? Ska man börja att ge dem en prislista - en raket som träffar Israel blir en timme eller en dag utan vatten och elektricitet, med stigande skala. Samtidigt - vad sysslar Syrien egentligen med, behöver man riskera soldater i bägge ändarna av Israel? Och man pratar och pratar - och det är nästan som om man hoppas att Hamas ska göra som de har blivit beordrade från högsta ort - utföra en mega-attack mot Israel med massor av döda, så att duvorna i regeringen inte kan sitta och vrida händerna längre.

Israel har börjat ge igen, och hjälper iranska oppositionsgrupper mot regimen. Efter att iran så länge har beväpnat grupper som Hizbollah och Hamas är det dags.

Iran accelerar sina krigsförberedelser.

New York Times: Ahmedinejad skrattar åt oron som han har åstadkommit i Väst. EU sitter förstås fortfarande och rullar tummarna. Ett tredje fördömande från Säkerhetsrådet förbereds. Visst: ingen VET om han ljuger eller inte, EU hoppas visst.
Tio år gammalt bortglömt prov på dödlig giftgas från Irak har påträffats i FN:s gömmor i New York.
Kan USA lita på Saudiarabien? 15 av de 19 terroristerna som förstörde World Trade Center i New York var saudis, men USA fortsätter att överflöda dem med vapen som ska användas för hotet från Iran. Att de också kan användas mot Israel har påpekats.
En europeisk syn på FN:s hatkonferens mot Israel i EU:s regi.

Kommentarer
Postat av: Allan

Ja, vilket stadium har vi nått nu? Och vad kommer härnäst?
- Assault on cultural assumptions and icons of the non-Muslim world, such as democracy, law and science.
- Attempts to indoctrinate children to Islamist viewpoint. Efforts to infiltrate education system to propagate pro-Islamic points of view.
- Increased efforts to intimidate, silence and eliminate non-Muslim intellectuals and leaders.
- Efforts to introduce blasphemy laws into non-Muslim society in order to silence critics.
http://www.islam-watch.org/Others/Stages-of-Islamization.htm

2007-09-07 @ 02:00:18
Postat av: Beowulf

"Reinfeldt vill göra oss till dhimmis under islam."
Ja, allt är en moderat konspiration för att göra oss till en islamistisk lydstat. *himlar med ögonen*
"Arabiska terrorister är alltså människor medan judar är apor och svin för honom."
Ja, PRECIS så säger han ju. *himlar ännu mer med ögonen*
"Och man pratar och pratar - och det är nästan som om man hoppas att Hamas ska göra som de har blivit beordrade från högsta ort - utföra en mega-attack mot Israel med massor av döda,"
Arrgh! *Slår mig för pannan*
Det finns mycket att klaga på när det gäller islam i allmänhet, islamska företrädare i synnerhet och islamska diktaturer över allt annat. Men försök behålla åtminstone ett minimum av sans och vett och genomtänkta argument. Den ena extremisten (islamisten) berättigar inte den andra (dig).
Fåntratt.

2007-09-07 @ 08:24:24
Postat av: Kerner

Fredrik Reinfeldt
böjer sig för muslimer ,som
håller på att skaffa sig en brå makt politik i Sverige ; för längue sedan de muslisnka länder har utsatt sverige med Internationella påtryckningar
och Svenska regering böjer sig , tycker att de är en fel politik som kommer att få allvarliga konsekvenser i framtiden.
Muslinska länder har hittat en svag länk som de kan dra nytta i deras internationella propagand .
Den svenska regeringen böjer sig inför den mäktiga muslinska
kapital .
Nu muslimer kräver en lagändring , Vad ska de kräva senare?
Vad kommer att hända om Sverige går inte på en lagändring? Ska de muslinska länder försättta med påtryckningar på regering till de ger vika?

2007-09-07 @ 10:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0