Human Rights Watch och Hizbollah

Hizbollah, vars förträfflighet lundastudenter åkte ner för att studera för ett par år sen - är högeligen irriterade för att EN HRW-rapport går emot dom, bland hundratals israelfientliga. DN SvD

Det är rätt kul att många drar upp "ja men fler blev dödade i Libanon än Israel" - som om det förklarade mer än att israelerna bygger effektiva skyddsrum och har effektiva sirensystem, medan Hizbollah i stället bygger vapenförråd i källaren hos civilbefolkningen. Under alla år har det varit rutin hos terroristerna, vare sej det var PLO innan eller Hizbollah nu, att placera sina soldatförläggningar så nära skolor, bostäder - och nu UNIFIL-anläggningar - som möjligt. Något TT och dess gelikar tycks glömma hur lätt som helst.

Att Reuters, New York Times, Röda Korset m.fl. alla har erkänt att de medvetet förfalskat bilder och rapporter från fjolårets krig är väl nåt TT inte direkt har talat vett och brett om. Man kan lätt se att Hizbollah har siktat, så gott de har kunnat - in sig mot sjukhus i Israel, flest nedfall i deras närhet. En rapport från förra årets krig här.


Ahmadinejads antisemitiska teckningstävling då?

Varenda kotte tycks ha glömt den! Läser folk enbart TT i detta avlånga land? Jag tittade här och här och här och här och här och här och - efter Irans tävling i att rita hatbilder mot Förintelsen har Ahmedinejad absolut inget att säja eftersom han har visat vägen mot större öppenhet angående denna typ av bilder! Han förlöjligade dessutom speciellt Massmordet, Förintelsen, Utrotningen av 6 miljoner judar - samtidigt som han förnekar att det hände........ (Precis som Abbas, som doktorerade i Ryssland på att det inte alls skedde som det gjorde.)

Var vänlig läs noggrant vad jag skrev om det häromdagen - om Ahmadinejads egen helidiotiska anti-Förintelse-bildtävling, där han trodde att judarna skulle reagera som de totalt självironi-fria muslimerna, men ack vad han bedrog sig!

Nä, jag tycker inte om några slags anti-religiösa nidbilder eller helidiotiska religiösa "skämt" som t.ex. ståuppkomiker i Sverige ägnar sig åt - mot judarna i huvudsak, men där får vara någon proportion! Vi minns utställningen för några år sedan där en massmörderska av judar presenterades som "Snövit" för att öppet demonstrera att det i Sverige är helt okej och oskyldigt med massmord av judar - utställningen gjord av en av de s.k. självhatande judarna, som har något slags komplex för detta men ändå absolut inte vill konvertera till något annat. Att den israeliska ambassadören därefter ryckte av en sladd blev världsnyheter...... Den muslimska pressen är smockfull av hatfulla nidbilder mot judar, Israel, kristna, varenda dag, allt som inte är muslimskt! Varför nämns detta inte?

Nä, utvecklingen i Sverige med Ecce Homo och andra idiotier (under en ärkebiskop som fick mig att lämna Svenska Kyrkan av tämligen självklara skäl) är rätt vansinnig - det som ofta sägs är självklart enbart för att reta och såra någon person som "skämtet" träffar. Knappast någon - uh - konstnärlighet..... Samma sak som med homosexualitet - jag har också en svår sjukdom sedan lång tid, jag vill definitivt inte hånas på grund av denna, men jag tänker inte förhärliga den heller. Vore det inte barnsligt?

Tre barn dödade i Gaza

Som vanligt ägnar sig TT åt att vända världen upp och ner DN SvD. Vad som börjar med 3 generationers allt intensivare hatpropaganda, speciellt riktat mot barn så de ska bli helt övertygade om att det bästaste som de kan tänka sej är inte att odla jorden eller bli läkare eller affärsmän - utan att mörda så många judar som möjligt, gärna på bekostnad av sig själv, eftersom de därmed får träffa Arafat. Därefter får de veta att ett sätt som ger bra propagandaeffekt är att uppehålla sig på de farligaste ställena enligt Arafats tes "gör tio ungar och ge mej nio att använda i kampen mot judarna", och därefter att sätta upp avskjutningsramper så nära bostadshus, skolor, sjukhus och flyktingläger som möjligt - så att propagandaeffekten blir den planerade. Tja - resultatet ser vi regelbundet hos TT. Förutom att TT vänder upp och ner på kausalitetsprincipen och hittar på den mest anti-Israeliska titeln de kan komma på. I och för sej får ungarna 20 kronor var för att riskera livet...... Kvällen innan togs en 15-årig arabisk pojke, med byxorna fulla av bomber, sänd att mörda sej själv och eventuellt någon jude om han hittade någon.

Har TT frågat några folkrättsexperter om det är legalt att regelbundet använda barn i krigföring som palestinierna gör? Naeeeeeeee. Vad gör våra fina organisationer som värnar om barns rätt - när protesterade de, TT? Dödstyst. Vad tycker Tidningarnas Telegrambyrå att Israel ska göra? Sitta och titta på det dagliga fyrverkeriet? Vi har massor av pengar åt flyktinghjälp: en dramatisk hjälp vore att ta hand om alla palestinska barn och föra dem i säkerhet för deras egna föräldrar!

Fjärde Genevakonventionen, del III, sektion I, artikel 28 säger "The presence of a protected person may not be used to render certain points or areas immune from military operations. In the case of combatants who take refuge within a civilian population, Article 28 stresses to them that the fact that they are hiding among civilians does not make their location immune to attack by the other side." Israel har alltså all rätt enligt folkrätten att skjuta mot raketramper även om de är placerade mitt i en lekskola.


Arabiska terrorister klär ut sig till israeliska soldater för att mörda civila

För ett par dagar sedan skrev TT om hur israeliska soldater hade klätt ut sig till araber för att ta fast några välkända terrorister. När arabiska terrorister klär ut sig till israeliska soldater, väl beväpnade för att mörda civila judar, blir det inte den minsta notis i svensk press.

TT:s "rapportering" gav upphov till ett antal ramaskrin hos extremvänsterbloggare "olagligt olagligt, strid mot krigets regler blablabla" - medan motsatsen censureras bort av TT helt och hållet. Deras reporters är påtagligen de som hoppade över Pressens Etiska Regler på journalisthögskolan.


Hälften av de nya officerarna inom IDF, Israels Försvarsstyrka, är religiösa - vilket är mycket betydelsefullt. De kommer INTE att följa politiska nycker från vänsterpolitiker om att anfalla andra judar när de får för sig att det kan vara lämpligt!
Hamas har smugglat in 20 ton med sprängämnen och vapen sedan de tog över Gaza, och har order från ledningen i Damascus att utföra en mega-attack mot Israel. Se här och här. Att Olmert gör just ingenting förvånar väl inte. Eller är det enda sättet att väcka honom? En ytterligare rapport om regeringen Olmers apati här

Peres, han, Israels president du vet, är profet och förutsåg dagens Israel redan för 30 år sedan! Vilket inte hindrar att han mal på för att öka förstörelsen.....
Hur ska terrorister skada dig så mycket så möjligt? Lite tips.

Mer än 4000 palestinier har tvingats stanna i Gaza av Hamas, som har arbetstillstånd etc. i andra länder. 75 lämnade via Israel nu, och uppstår inga problem kan flera göra det på samma sätt. Problemet är hur man ska förhindra transporter in och ut av terrorister.

Säkerhetsmän från tre länder i EU har i hemlighet besökt terroristorganisationen Hamas.
Israels ekonomi är jämförbar med Tysklands och Frankrikes.

Bush och allergiska vänsterbloggar

TT DN SvD har plötsligt kommit på att Bush har upprepat vad både FN:s Säkerhetsråd har avhandlat ett antal gånger, och som IAEA i stort sett har givit upp om, med sin muslimska chef. Den helt förutsägbara reaktionen hos alla vänsterbloggar blommar upp med massor av absurda kommentarer. Jag vet inte om reaktionerna hade varit annorlunda om FN hade sagt exakt samma sak, om Ryssland och Kina hade slutat lägga sina veton i Säkerhetsrådet om att ta kärnvapenhotet från Iran på allvar. Att jag inte har den blekaste aning om VARFÖR vänstermaffian vill att Ahmedblabla ska utveckla kärnvapen, är klart. Irans hårda arbete att producera långdistansmissiler som når mycket längre än Israel, också nog för att nå Stockholm, är välkänt.

Om Ahmadinejad kämpat så förtvivlat om att utveckla kärnenergi för fredligt ändamål, hade han då gjort sitt bästa för att hemlighålla utvecklingen? Varför har han drivit Irans ekonomi i botten, med snabb ökning av arbetslöshet, om han månade om människornas energibehov? De kan inte ens köpa nog bensin i sitt oljeproducerande land..... eftersom han av någon förunderlig anledning lägger all energi på "fredlig kärnenergi" men är helt ointresserad av att raffinera olja till bensin. En bok om honom, som jag inte har läst, verkar läsvärd i recensionerna. Jag kan också påminna om en länk jag har nämnt tidigare.

Vissa tvivlar på att Saddam utvecklade massförstörelsevapen (Weapons of Mass Destruction) - men söker du Saddam WMD hittar du massor.

Den irakiske generalen Georges Sada har skrivit boken "Saddam's Secrets" (även på svenska) om utvecklingen av WMD, hur de gömdes före invasionen. Video på hans tal i Los Angeles om dessa WMD i mars 2006 finns på Internet, www.bigpicweblog.com När det i israelisk press visades satellitbilder på tunga transporter från Irak via Syrien till Bekaadalen, var jag högeligen förundrad över att inget av detta trängde fram till svenska media.

Ahmeds nidteckningar då?

Jag gick igenom artiklarna som DN DN SvD Dagen har skrivit om de snabba teckningarna av Muhammed som Nerikes Allah-nda publicerade, och ingenstans nämns det om Ahmadinejads egna nidteckningar! Jag kan inte tänka mej att de helt enkelt har glömt det, så - någon slags politisk korrekthet? Jag mailade just journalissan på Nerikes Allehanda och tyckte att hon skulle nämna det.

denna referens nämns Ahmadinejads klättring mot att bli dagens Hitler, inklusive display av vissa av dessa hatbilderna. Du kan läsa mer om tävlingen om hatteckningarna här Bilderna.

Så vad gjorde Israel och judarna? Du vet dessa äckliga kroknästa...... (ser man bilder på Saudiarabiernas ledare så får man den distinkta känslan att de är judar eftersom de passar nidbilderna helt perfekt...) Nä, de ägnade sej inte åt en global attack mot alla muslimska ambassader, eftersom åtminstone vissa tänker till lite först.

Först började man med att tricksa med sökmotorerna. Här hittar du en hel del vidarelänkar.

Därefter utlystes en JUDISK "anti-semitic cartoon competition" ! Som ett råflabb i ansiktet på Ahmed och de muslimer som inte har fattat någonting. En blogg om tävlingen och själva bilderna på *. Ett rent råflabb mot muslimernas låtsade känslighet!

Flyktingar

De palestinska flyktingarna - sanning och lögn

Översatt från http://www.jerusalemsummit.org/eng/refugees_yoram.php
Vidare läsning: se länkar från denna sida.

GRUNDLÄGGANDE FAKTA
 • Där har funnits 100 miljoner flyktingar i världen sedan andra världskriget, 80 miljoner mellan 1933-1945. De flesta är ej längre flyktingar, endast araberna har avsiktligt förlängt deras lidande som ett medel att förstöra Israel.
 • 820,000 JUDISKA och 300,000 PALESTINSKA FLYKTINGAR producerades av kriget som araberna startade mot Israel.
 • 300,000 PALESTINSKA FLYKTINGAR: 800,000 araber bodde i landet november 1947 och 170,000 när Israels självständighetskrig avslutades. Av dessa 630,000 tilläts 100,000 att återvända, 100,000 absorberades i arabländerna, 50,000 beduiner förenade sig med sina stamfränder i Jordanien och Sinai, 50,000 var invandrad arbetskraft som återvände till sina hem i omkringliggande arabländer.
 • EN PALESTINSK FLYKTING är, enligt UNRWA en arab som bodde i landet under de två åren före 1948, .och som förlorade hem och arbetsmöjligheter pga kriget. UNRWA har medgivit att de är fullt medvetna om att många krävde flyktingstatus eftersom det var ekonomiskt bättre än att vara fattig bonde, och även att flyktingarna aldrig tycktes dö en naturlig död utan flyktingkorten "övertogs" av andra.
 • EN STOR MIGRATION FRÅN DE MUSLIMSKA LÄNDERNA speciellt till israels kustland skedde 1830-1947. DE FLESTA PALESTINSKA FLYKTINGARNA bodde på detta kustland.
 • DE FLESTA PALESTINSKA FLYKTINGARNA HÄRSTAMMAR FRÅN DESSA ARABISKA MIGRANTER.
 • De flesta palestinska flyktingarna kom från Egypten, Syrien, Libanon, Sudan, Algeriet och Libyen och inflyttade 1830-1947. Den arabiska befolkningen i Jaffa, Haifa och Ramle växte 17, 12 och 5 gånger mellan 1880-1947.
 • "30,000-36,000 SYRIER migrerade till Palestina de senaste månaderna" (Syrian daily, La Syrie, Aug. 12, 1934).
 • JAFFA ABSORBERADE ARABER FRÅN 15 LÄNDER, som befolkade några "Egyptiska områden": Abu Kabir, Salameh, Sumeil, Sheikh Muneis, Feja, etc. Egyptisk ockupation (1831-1840) producerade tusentals egyptiska migranter i Jaffa, Petach Tiqva, Hadera, Kalansawa, Acre, Beit She'an, Nablus, etc.
 • TUSENTALS ARABISKA ARBETARE importerades av det Ottomanska Riket och av England för vägarbeten etc., och som resultat av judisk affärsverksamhet, samtidigt som England starkt begränsade den judiska invandringen.

VARFÖR FLYDDE PALESTINIERNA

 • ABU MAZEN (Abbas): "Arabiska arméer tvingade palestinierna att lämna sina hem.." ("Filastin A-Thawra", March 1976).
 • London Economist (Okt. 2, 1948):"Den väsentliga faktorn (vad gäller de flyende palestinierna) var uttalandena gjorda av Arab-Palestinian Higher Executive, som uppmanade alla araber i Haifa att lämna... Det sades mycket tydligt att araberna som stannade skulle betraktas som överlöpare."
 • DEN ARABISKA ELITEN FLYDDE (FÖRE KRIGET), STORA MELLANARABISKA KLANKRIG (speciellt omkring 1936-39) och den ARABISKA FÖRLUSTEN i kriget ökade antalet flyktingar. Många återvände till sina ursprungsländer.
 • "[ARABISKA LEDARE] ÄR ANSVARIGA FÖR FLYKTEN... De spridde överdrivna rykten om judiskt våld...De gjorde araberna skräckslagna, tills de flydde och lämnade sina hem..." (Jordan's "Al-Urdoun", April 9, 1953).
 • År 1948 uppmanade det BRITTISKA MANDATET judiska och arabiska minoriteter att lämna blandade städer. Araberna lämnade (Tiberias, etc.) medan judarna envist stannade kvar (Safed, etc.).
AVSIKTEN MED ALL FELAKTIG RAPPORTERING OM DE PALESTINSKA FLYKTINGARNA är att försöka olagligförklara Israel och dess aktioner, och legitimera ett "återvändande av flyktingarna" som ett säkert sätt att förstöra staten Israel.
Kommentar till sign. "Allan"

En kommentar till den senaste artikeln fick mig att börja fundera över detaljerna där, och vad som hamnade på skärmen blev:

Jag tror att man får starta diskussionen med att kristendomen VAR en allomfattande sak i Europa fram till helt nyligen, ingen var "icke-kristen" utom mycket små grupper som judarna och zigenarna. Alla måste gå till kyrkan i gamla Sverige eftersom det var den dagens TT - det sätt som myndigheter gav sin information till folket. En vän doktorerade på det - en period under sjuttonhundratalet - det var den dagens massmedia.

Likaledes - vi var alla en grupp fram till Luther, påven var så nära Gud en människa kunde komma, och inte många tvekade på att det var direkt från Gud det han sade. Precis som alla kungar och drottningar var "Av Guds Nåde".

Främmande religioner var ett otyg. Direkt från en liten "bok om allting" som jag har ärvt av min bokälskande bonde till morfar, född 1873 (han var unik - började skriva dagbok när han var 10 och skrev till 10 dagar innan han somnade på natten när han var 97 - han var väldigt religiös och ville på nya äventyr), från mitten av 1750talet:

"Hwad förstås med den Muhametaniska Religionen?

Den falska Religionen, som updiktades af den store Bedragaren Muhamet, til hwilken sig Turkarne, än den dag i dag är, allmänneligen bekänna
."

Om judarna sägs att "De nu warande judars nya religion hafwa ej annat än blotta namnet, jämte något utwärtes Stygge-Werk, qwar och öfrigt af de gamla judarnas rätta Religion."

Den judeokristna läran är ingalunda pacifistisk - den håller i högsta grad med den gamle kinesen Sun Tzu som lärde ut hur man skulle kriga - man skulle se till att man var helt icke-proportionell och slå till hårt och snabbt och vara säker på att vinna, därefter kom också verklig fred snabbt. Eller nåt sånt, alls inte specialist. Det är en helt annan sak att strida emot fienden, än att göra jihad så som det i verkligheten utfaller sig - från när Muhammeds ryttare spenderade 100 år efter hans död på att rida över dåvarande Israel, ockupera det, och sedan fortsätta och sluta lite norr om Spanien. För att fortsätta efter andra världskriget - då antisemitismens centrum övergick från Europa till Arabvärlden där de också trycker Hitlers böcker i ständiga nytryck, och där fortsatt jihad är i högsta grad aktuell gentemot Västvärlden.

Israel har ju på ett bra tag inte haft några särskilt statsmannalika ledare. Sharon vann med högre röstsiffror än någon annan israelisk PM på att INTE lämna Gaza, som hans socialdemokratiska motståndare ville - för att därefter sabba allt vad historieböckerna kommer att skriva om honom, genom att lyssna på ormen Olmert om att ett utkastande av alla judarna i Gaza skulle ge honom en gullstjärna, få polis och domare att inte förfölja honom om alla ekonomiska oegentligheter och till och med ge honom en chans att tala i FN! Att fundamentala kristna i USA såg hans slaganfall som något från Guds hand är rätt lätt att förstå, även om man nog också kan föreställa sig att hans inre kamp mot alla principer han hade levt enligt, under ett långt krigarliv, hade knäckt honom pga lite idiotiska ekonomiska fiffel.

Just nu har vi enbart Netanyahu att lita till - som den som får flest röster i gallupundersökningarna, även om han också har sina svarta fläckar, som jag inte ska ta upp här om jag inte ska skriva en bok. Just nu är det bästa man kan säja om honom är att han fick utmärkt fart på Israels ekonomi. Kan han samsas med andre-mannen inom Likud, Feiglin, istället för att försöka bekämpa honom - vilket en tredjedel av Likudpartyt också anser - hade de tillsammans kunnat få fason på eländet efter Olmert.

Vad palestinaaraberna EGENTLIGEN vill - det är synd att vänstern och diverse människorättsorganisationer - alla också av någon förunderlig anledning extremvänster - inte hjälper dem ett dugg, snarare tvärtom. Eller har någon sett en människorättsorganisation som är emot muslimsk terrorism? Hade de inte varit fullständigt bedövade av hatpropagandan från deras egna politiska och religiösa ledare - en tanke är ju att låta lite araber och judar byta plats. Har du läst beskrivningar över vilka paradis judiska grupper har skapat på Gaza och Judeen/Samarien undrar man ju varför inte araberna kan göra detsamma - har du funderat på det? Men Abbas har inte förmåga till en enda verklig åsikt som inte också Arafat hade sagt - Abbas sa just nej till detta. Araberna verkar vara fullständigt blockerade av sin egen propaganda. Möjligheten för ett fredligt palestinskt parti som helt enkelt värnar om människorna där - man undrar varför det tycks vara så omöjligt, och varför inte heller Västvärlden försöker pressa på med något sådant. Israeliska politiker har från början anmärkt på vansinnet - från Golda Meirs "när araberna börjar älska sina barn mer än de hatar judar, börjar freden bli möjlig" till Abba Ebans "araberna tar alla chanser att inte ta de chanser de får till ett bättre liv" - men vem kan tvinga dem att se sitt eget bästa? Tja - Bildt hade kunnat - han har stor makt inom EU faktiskt, och hade han börjat trycka på en sak som att arabisk hatpropaganda mot Israel/judar måste upphöra för att de ska få en enda Euro till - DÅ hade plötsligt något kunnat hända! Så otroligt enkelt, men....... han har inte lust. Sammaledes, EU har betalt deras skolböcker fulla av antisemitism.

Vi är åter på vad denna artikel talar om. Har du ÄN inte läst den noggrant, även om den är lång, så gör det!

,

Terroristledare i Jenin dödad!

Som rapporterats i t.ex. DN och SvD dödades en terroristledare i Jenin. Varför?

1) ALLA avtal mellan Arafat och Israel slutade med att Arafat fick kontroll över landområden etc. och i gengäld lovade att se till att ta tillfånga alla terrorister och samla in alla illegala vapen. Än ej gjort.

2) Där är krig, ej fred, mellan Israel och den större delen av omgivningen tills fredsavtal slutits - det som Arafat sprang ifrån år 2000 och startade en än värre intifada, som huvudsakligen har skadat palestinaaraberna. Det är ett stort mysterium att palestinaaraberna inte vill sluta denna fred eftersom det samtidigt för första gången hade gett dem ett land i stället för ett territorium som England lämnade ifrån sig 1948 och som sedan omedelbart illegalt ockuperades av Jordanien.

3) Vad är alternativet till att göra vad Israel gör? Ett alternativ är att släppa en tillräckligt stor bomb på de kända terroristtillhållen - och som vi vet har Israel en kuslig förmåga att hitta dom.

4) Vad hade hänt om Israel inte hade gjort dessa regelbundna upprensningsaktioner? Det är rätt trivialt - se på Gaza. Hade hela Västbanken varit en bredsida med raketramper mot Israel, som Gaza är, hade det varit ytterst olämpligt huh? Utom för antisemiter och extremvänstern förstås. För ett exempel på hur palestinaaraberna uppför sig om de inte är väl kontrollerade, läs här. Det finns inget alls som säjer att de inte hade uppfört sig likadant om de kunde, mot Israel. Tvärtom.


Libanon - ganska intressant att jämföra hur TT (SvD) presenterar mord av muslim på muslim jämfört med när Israel är inblandat. När det är Israel med så får man sig oftast till livs hur många som har dödats och då nogsamt uppdelat mellan arab och israel - utan någon hänsyn tagen till muslimernas tradition att placera sina avskjutningsramper och militärförläggningar så nära bostäder, flyktingläger, skolor och sjukhus etc. som möjligt, eftersom det ger bättre reklam. Men när såg du senast en artikel där muslim mördar muslim, där det sammanlagda antalet har nämnts? Varför denna skillnad - för där finns en anledning. Kan du komma på den?


Tusentals palestinier lojala till Abbas i våldsam protest mot Hamas i Gaza. Den största protesten sedan Hamas med våld tog makten där. Fatahmän får inte komma till de Hamaskontrollerade moskeerna. Fyra journalister (alla araber), bl.a. från AFP och Reuters, attackerades, en TV-kamera slogs sönder. Ett 40-tal journalister protesterade till Hamas.. AFP NYT
Inte ett knyst i TT.

Iran hotar tysk bank som vill dra sig ur samarbetet med skurkstaten. Låt dom . . .

Ryssland bekräftar att de provocerade Israel före kriget 1967 genom att flyga över dess atomanläggning i Dimona. TT vet inget om det.

FN:s officiella Hata-Israelgrupp samlas i EU-parlamentet i Bryssel den 30-31 augusti. Enbart NGO:s (Non-Governmental Organizations) välkända för att hata Israel, må närvara. Är detta det EU vi vill ha? TT vet inget.

Ryssland vill ha hela Nordpolen!

Palestinsk korridor genom fiendeland?

Iden med en korridor har ältats - och vad den går ut på är att palestinaaraber och israeler ska fortsätta vara fiender, annars hade det varit trivialt att köra på vilken vilken väg som helst. DN-artikeln är lika genomsyrad med allt som den lämnar osagt som den tilltänkta palestinska staten är genomsyrad av antisemitism: läs noga denna artikeln!

Läser du denna spalten är det ingen hemlighet för dej att Hamas och Fatah, båda terroristorganisationer, har ständig dialog i hemlighet, Fatah får pengar, och utgör något slags civiliserad front-end gentemot terrororganisationen Hamas - som inte ens själva säger att de är något annat och aldrig kommer att göra det eftersom deras stadgar definierar dem som sådana. På samma sätt talar Peres som alltid bakom ryggen på det israeliska folket han tänks representera. Du kan se/höra honom tala här. DN nämner inte med ord att Fatah är baserad på PLO Charter som ingalunda tillåter existensen av Israel, Arafat muttrade på engelska att han accepterade dess existens samtidigt som han på arabiska alltid talade om sin Fasplan Samtidigt som deras massmedia och skolböcker har glömt att Israel existerar som en judisk stat. Åtminstone inte länge till.


Israel och USA har i många år samarbetat - och det har i högsta grad varit ömsesidigt. Här en redogörelse.

Allehanda terrorister i Gaza tycks ha fått eld där bak och skjuter oavbrutet mot Israel, antagligen på order från deras ledare i Damaskus och Iran. Tyvärr gör herr Olmert inte ett dugg för att skydda Israel. Israel kunde göra så mycket mer men..... är Barak redo för det? Han är ju trots allt mycket erfarnare än Peretz var, var han nu har blivit av, så kanske.

Kommer du ihåg hur Olmert glädjestrålande gav semester åt 178 av Abbas terrorister mot att de lämnade in sina vapen och skrev under på att de skulle börja arbeta i stället. Ha, de tyckte inte det var kul. De har börjat mörda judar igen. De lämnade in lite uråldriga vapen, inte de som de använder i det dagliga jobbet. Mera här.

TROTS detta trycker USA på att än fler terrorister ska få semester så de kan planera nya mord i lugn och ro!!! Och taskigt nog är det ett faktum att den palestinska terrorismen har fått sina vapen från Israel och sin träning från USA.

Du har garanterat hört om förfärliga judar som har förstört oliver för araber på Västbanken. Vad du lika garanterat inte hört om i svenska media är det som är så mycket vanligare: att araber och svenska/europeiska extremvänstertyper förstör judiska odlingar där på statlig mark. Se bilder och läs! Varför är det så mycket lättare för vissa att förstöra än att bygga upp?

Västvärlden täcks av moskeer - vad bör vi få i gengäld för att vi visar oss öppna mot muslimernas religion och kultur? Det minsta vi kan göra är att förvänta oss samma sak från muslimerna, eller hur? I stället har Saudi Arabian Airlines bestämt att de absolut vägrar transportera "Bibles, crucifixes, statues, carvings, items with religious symbols such as the Star of David." Så varför ska vi ge dem landningsrättigheter?

CNN har börjat sända en serie om "Guds krigare" - men tyvärr har det blivit ett enda långt förhärligande av Muslimsk terrorism!
Israels miserabla regering (och jag skriver inte det enbart för att tysta de som säjer "ja, men man måste väl få lov att kritisera Israel!") kommer att få sin nästa stora spark där bak när slutrapporten kommer från Winograd, och redan nu funderar minst tio medlemmar av det styrande partiet Kadima på att hoppa av innan rapporten kommer ut. Stackars Olmert, ingen tycker om honom. Inte så konstigt förresten. Jo - araberna älskar honom och Hizbollah har sagt att de hoppas att han sitter kvar.

Vill du köra bil utan bensin? Snart........
Samtidigt letar och forskar Israel kontinuerligt på nya energikällor.

Danmark belönar pirater, trots att det är det bästa sättet att få dom att anfalla igen. Speciellt att utsätta den danska flottan för ökad risk.


Varför enbart terrorister som ledare?

Sant som det är sagt, i DN och SvD, att palestinaaraberna har tröttnat på terrorister - det är förståeligt! Fatah är baserat på PLO:s Stadgar och Hamas på Hamas' Stadgar - och har du inte läst igenom dom tidigare så gör det nu! Jag väntar.

PLO:s Stadgar ändrades aldrig av Arafat, som vissa tror. Sök på PLO Charter not amended
. . . .
Om du sedan tittar på valresultatet när de valdes, här tillexempel och bland de övriga partierna försöker hitta något som i huvudsak har palestinaarabernas välfård och utveckling, och fred med Israel, som huvudpunkter, så kanske du förstår varför araberna där finner det svårt att hitta någon att rösta på.

Den stora frågan är varför inget dylikt parti någonsin har utvecklats där. En mindre fråga är varför TT inte skulle få för sej att ställa samma fråga.

Varför demonstrerar inte våra vänsterextremister i Burma?

Då och då hör man en liten nyhet om Burma (DN * * * * * ), men har du hört att de åker dit för att protestera mot den terror-regim som har regerat där sedan innan de föddes? Nä.- de flesta protester som trots allt existerar äger rum dit grupper av burmeser har flytt. Mer att läsa på t.ex. http://burmadigest.wordpress.com/2006/05/14/join-a-demonstration-near-you/

Burma kunde ha varit ett rikt land, det är rikt på naturförekomster och vallmo växer utmärkt där, men ASEAN har inte gjort sig känt för att göra något mer än att stoppa att Burma blev ordförande i den gruppen i fjol. FN har gjort vissa uttalanden, men Kina stoppar allt, eftersom de sympatiserar med militärerna där.

Burma kunde bli ett utmärkt turistland, och blir det kanske när de väl har blivit av med militärjuntan, om man tittar på kartan och ser dess långa kustlinje. Som det nu är kan man misstänka att en överväldigande andel av turisterna enbart är de som kommer över den thailändska gränsen för att förnya sitt visum, och därefter åker tillbaka strax därefter.

Men som sagt - inte ett knyst från våra vanliga vänstergrupper. Det ligger väl för långt ifrån Israel för att vara roligt. Tänk om de hade bekymrat sig lika mycket om burmeserna som de fordomdags gjorde om FNL och vietnameserna - men eftersom det var detsamma som att roa sig med att vråla "Hata USA" på gatorna, så var de så mycket mer spännande. Ganska avslöjande egentligen.

Gå till våra vanligaste extremvänsterbloggar som Jinge och Esbati - sök på Burma eller Myanmar och du hittar - absolut inget! Rätt talande, som tystnad ofta är. Burma har varit en militärdiktatur sedan 1962! Och vänsterfolket har inte upptäckt det ÄN!

... men Gaza har massor av energi!?!

DN SvD hjälper de klagande i Gaza och berättar hur våra skattepengar ska betala deras elräkning.

Men - varför är det en hemlighet att Gaza HAR stora mängder energi, och kan sälja och tjäna grova pengar på det? Där är gott om energi, och gasen kan också hjälpa Israel och täcka en del av dess energibehov. Men det är kanske där skon klämmer - Hamas förstör hellre livet för Israel än förbättrar det för de normala Gazaborna.

Kanske Israel börjar bli irriterade?

TT med sina slavar, SvD, DN och alla de andra som inte följer Pressens Etiska Regler om att de faktiskt har skyldighet att berätta vad som gäller, himlar med ögonen och tycker synd om terrorister som försöker döda judar och därmed blir dödade själva EFTER det att de har attackerat Israels civilbefolkning. Konstigt att tidningen aldrig någonsin berättar något om alla raketer som Hamas/Islamic Jihad har skjutit mot Israel på sistone:

Kassams
(från http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/html/t15aug_e07.htm ) Att dessa arabiska hjältar ytterst medvetet skjuter från områden med så många civila, kvinnor och barn som möjligt, gärna från mitt i de flyktingläger de medvetet har underhållit i stället för att eliminera, har väl inte undgått någon mer än tidningarna, som älskar att redovisa hur många palestinaaraber och hur många israeler som har blivit dödade i konflikten, som dessa araber har skapat helt och hållet själva, i stället för fredsförhandlingar.

Statistik över de samlade attackerna mot israeler från arabiska terrorister, såg du den statistiken från TT-berusade medier nyligen?

image6
(från samma källa). Det säger möjligen mer än vad TT vill förmedla sin omvärld.

Om man tänker på hur lätt palestinaaraberna hade kunnat få en helt normal tillvaro, med betydligt bättre ekonomi än andra icke-oljeindränkta muslimer i Mellanöstern, om de bara hade försökt, så finns det bara en enda anledning
- den massiva hjärntvätt som palestinaarabiska medier ägnat sig åt i flera generationer. Med världens snabbaste ekonomiska utveckling innan de startade den första intifadan, 7%, är det intressant att spekulera i hur livet där hade varit om de inte själva hade förstört för sej.

Samma hjärntvätt får dom att samlas omkring de rykande raketramperna som om det vore fyrverkeri, utan att någon upplyser dem om att det kan vara farligt område.

OK, medges, Olmert är också en helidiot -men Israels ekonomi är utmärkt tack vare att Netanyahu var ekonomiminister innan och rensade upp. Det gäller bara för Israel att få tillbaka honom - vilket händelsevis också skulle ha varit mycket bättre för araberna. Om de slutligen hade fattat att terrorism inte lönar sig, tvärtom, hade de kanske börjat fundera på att börja jobba igen.

Men tyvärr stöder TT inte den tanken.En av Hamas terroristchefer dödas. På Västbanken har israel möjligheten att ta terrorister tillfånga, men sedan Gaza blev självständigt - under deras eget ansvar - finns den möjligheten inte längre där. De får själva välja mellan att arbeta, odla mat i växthusen de fick till skänks, arbeta i industribyn de fick till skänks eller agera mördare och undervisa sina barn att göra likaledes.
Som du minns gav Olmert hundratals Fatah-terrorister semester i tre månader, men de har redan avbrutit den, efter att de först skulle ha lämnat in sina vapen (en del lämnade in vapen - från första världskriget). De vill fortsätta mörda judar, så - tja - man kan väl säja att de får skylla sej själva om de blir taskigt behandlade. TT berättade om Olmerts vänlighet, men de har glömt att berätta om fortsättningen som vanligt.

Sex nya granater har skjutits in i Israel från Gaza under dagen.
Över natten har 36 araber arresterats efter att ha kastat stenar och Molotovcocktails på fordon på en väg.


Israel levererar redan 70% av Gazas el!

Bitte Hammargren berättar halvsnyftande om de stackars Gazanernas lidanden och skulle aldrig få för sej att berätta lite annat. Som att Israel levererar 70% av deras el direkt, Som att deras "extremt tättbebodda" land kan jämföras med Singapore, som har 60% större folktäthet och jämförlig yta och inga naturtillgångar.

Som vi mycket väl vet har Gazanerna toppmoderna växthus (åtminstone hade de det för 2 år sen) som kan producera näringsrik och hälsosam kost, en toppmodern industriby (åtminstone för 2 år sen), de har flygfält och hamn som kan användas så snart de garanterar, på ett trovärdigt sätt att de inte kommer att användas för vapenimport, de har gasfält som Israel har erbjudit sig att köpa från. Egypten har oljefält, som jag förmodar att de gärna lånar lite från. Hade de bett vackert och inte skjutit prick på givarna, hade de säkert kunnat tigga sej till en avsaltningsanläggning.

Bittes belägring, där belägrarna ägnar sig åt heltid att skjuta missiler mot varenda jude som de ser, och några araber också för den delen, är snarare en ordentligt tilltagen barnhage! Varför ger hon inte läsarna en bättre helhetssyn på tillvaron?

I och för sej sägs det nu att de kommer att få ström igen i morgon, sen beror det på Hamas.

Övriga nyheter

Europa fortsätter stödja kärnvapenproducenten Iran - nog för att de ska satsa på en gasledning genom Turkiet till Europa. Peres säger att europeernas penningflöde till Iran hotar världsfreden. Se vidare Washington Times.

Internetkriget fortsätter! Att ändra i Wikipedia är på modet - BBC ägnar sig åt sammalunda. De roar sej att ändra ordet terrorist, om arabiska terrorister, till frihetskämpar. Ah well. Frihet att slå ihjäl judar må vara något för BBC.Vill du själv söka efter vilka som ägnar sig åt att ändra i Wikipedia, gå till http://wikiscanner.virgil.gr/

En 6-månaders analys av antisemitism i BBC kan du avnjuta. Även brittiska tidningar är kritiska till BBC:s proislamistiska vinkling.

Vill du veta mer om Gazanerna som inte får någon elektricitet?
Vad har Mahmoud Abbas lyckats bäst med? Att inte göra ett smack!

Raket från terrorister i Gaza träffar barndaghem i Sderot. Två timmar tidigare skickade Islamic Jihad raketer mot staden; en terrorist skadad. Lite tidigare avlossades ytterligare 3 granater mot en kibbutz utanför Gaza.

Arabiska ungdomar från by i Israel anhållna för livsfarlig stenkastning mot bilar.

Israeliska säkerhetskällor bekräftar Hamas utsago att de har kraftigare vapen att tillgå, som utan vidare kan nå till Ashkelon - vilket de förgäves har försökt tala om för regeringen Olmert sedan han och Sharon förvandlade Gaza till Hamastan med Rätt att Avlossa Raketer.
En dålig natt: judar har attackerats av arabiska terrorister genom natten, med raketer, granater, skott och stenar.
Araber attackerar israelisk ambulans med sjukvårdare och stjäl utrustning - personen som ambulansen skulle hämta dog.
Arabiska terrorister i byn Azun på Västbanken, avlossar skott mot en närbelägen judisk plats.Det var en del av ett helt vanligt terrordygn. Fattar DU hur Israel fortfarande kan hålla på att leverera mat, ström, vatten till Gaza och vapen och pengar till Abbas? Någonstans kommer även judarnas tålamod att ta slut. Olmert har äntligen fattat att inte varenda säkerhetsbeslut omedelbart ska hamna i pressen!

Mycket viktig artikel! Läs hela och tänk efter!

Anti-Israelism and Anti-Semitism in Sweden.

Raketattack mot Israel

Arabiska terrorister avlossade idag raketer mot civilbefolkningen i Israel, men som tur var blev de eliminerade. Våra officiella nyheter som DN och SvD fick helt fel på orsak och verkan, och talade om verkan som huvudnyheten i rubriken! Ett avgjort brott mot Pressens Etiska Regler.Terroristgruppen Hamas svor vilda eder över att NU skulle de minsann bestraffa Israel för att ha försvarat sig, denna "ugly Zionist massacre".! Terroristerna insisterar på att de har "vapen farligare än Kassams" och nu så....... man kan alltid hoppas på att de kan sikta åt Olmerts håll, så han möjligen vaknar upp ur sin dvala.

Många försök till infiltration av Israel från Gaza av terrorister har stoppats nyligen. Hamas kom till makten genom "muslimsk demokrati" men vägrar ta konsekvenserna av det. De senaste tre veckorna har tio terrorister dödats under sina försök att placera bomber längs säkerhetsbarriären mellan Gaza och Israel - ett område som är en förbjuden militär zon. Det finns ingen möjlighet för israel att skilja mellan en terrorist och en annan person som olagligen befinner sig i området, kanske för att försöka att illegalt komma till Israel för att söka arbete. De har inte hört talas om att det är en apartheidstat.
Tusentals Gazaner har nu varit utan elektricitet i 4 dagar. EU hade fått information att Hamas hade utnyttjat situationen innan, på ett sätt som bryter EU:s blockad mot terroristorganisationen. Fram till nu har EU betalat 6.5 miljoner Euros i månaden för bränsle till det aktuella energiverket! För övrigt levererar Israel 70% och Egypten 5% av elektriciteten. Varför mina och dina skattepengar ska gå till ström i Gaza vet jag inte.

Nyheterna TT glömde

Jag har nämnt terrorismen i Sverige, som myndigheterna glömde. England tycks lära av Sverige - de muslimska bomberna där? Naääää, vad är det för något, det är bara vanliga kriminella...... Mer om Hamas' terrorcenter i England kan du läsa om idag.

Vidare om användningen av Internet som terroristernas spindelnät finns att läsa. Tyvärr ligger IDF, Israels Försvarsmakt, långt efter.

SvD och andra skriver om att Israel har återsänt ett par flyktingar till Egypten, som har lyckats lämna helvetet i Darfur, ett helvete FN bara har tittat på i ett antal år samtidigt som deras Människorättsråd har varit upptaget med att hitta anklagelser mot Israel. Självklart hade SvD i maskopi med TT fått det till något negativt, och ingalunda berättat om omständigheterna, som de Pressetiska reglerna kräver. Om vi läser mera än TT erbjuder oss ser vi att 2800 flyktingar har kommit till Israel från Afrika på senare år, att ca 50 nya kommer dagligen, och som jag rapporterade nyligen har Egypten dödat flera av dem i sina försök att komma till Israel. Vad som är intressant är den spridda kunskapen i Afrika, som jag skrev om nyss, om att Israel är ett mål att sträva efter, något våra vänsterbloggare aldrig läst, med sina bjäbb om apartheid etc.

Fortsättningen glömmer de flesta också - hur ett par miljoner judar i Israel har absorberat miljontals med judiska flyktingar, medan de 300 miljonerna omgivande muslimer har funnit det helt omöjligt att absorbera betydligt färre muslimska flyktingar utan håller dom i koncentrationsläger, med FN:s hjälp. Bara för att Israel har lyckats bättre med det än någon annan så innebär det inte att de kan lösa problemen för alla flyktingar genom att absorbera dom.

Vapen, el och mat till Gaza

Tidningarna * * * * nämner en ny cache med sprängämnen färdig att smugglas till ett Gaza som redan är överfullt med krut och bomber - utan någon slags översikt över den kontinuerliga strömmen vapen som smugglas in i Gaza. Samtidigt skriker extremvänsterbloggarna som vanligt ut sin antisemitism * * utan hämningar, med en lätt hake till nyheten för att berätta hur hemska judarna är. De tog över antisemitismen med hull och hår från extremhögern som hade monopol på det tidigare, medan Israel ansågs ett föredömligt socialistiskt experiment. Fram till det att det visade sig så lyckat att araberna inte lyckades slå ihjäl judarna där, då extremvänstern plötsligt vände.

Vi får också en släng av TT:s bisarra nyhetsförmedling om att det var EU:s fel att inte alla Gazaner får ström. "EU har terrorstämplat Hamas"...... som om det hade skett just nu och inte för länge länge sedan! Varför i hela friden skulle en icke-terroriststat donera pengar till en ren terroristgrupp som har som enda uppgift i sina stadgar att mörda judar??? Hm, ja, anledningen berättade Arafat en gång för bin Ladin. Bin Ladin hade klagat för Arafat och undrat varför alla förföljde honom, samtidigt som de överöste Arafat med pengar. Arafat log sitt vänliga leende och grymtade "Jo, det är mycket enkelt - jag dödar bara judar!" Så därför är det så många som försöker upphöja Hamas till skyarna.

Vill du lära dej lite mer om vapensmugglingen som palestinaaraberna roar sej med, kan du läsa på http://weaponsurvey.com/

Om man tänker på hur denna klick araber KUNDE ha haft det om de bara hade försökt - om deras ekonomiska utveckling före den första intifadan på 7%, bland de snabbaste i världen, hade fortsatt i samma takt, om Arafat faktiskt hade avslutat fredsförhandlingarna år 2000 så att där plötsligt existerade ett land som hette Palestina, och inte bara ett område utan statlig ägare, så tror jag uppriktigt sagt att 99% av dessa araber hade mått bättre! Vänsterbloggarna kunde ju extrapolera hur väl Gazanerna hade mått om de hade tagit hand om växthus och industribyar som judarna lämnade efter sig intakta för 2 år sedan, om de hade börjat utnyttja alla pengar de kunde få genom att sälja från sina gasfyndigheter till Israel......

SD?

De senaste opinionsundersökningarna * * * har framlagts, och jag har orkat läsa igenom en handfull bloggar. En del socialistiska, en del allmänpolitiska, de flesta med en dumkommentar i stil med "hur ska vi bemästra SD" i sann odemokratisk anda. Det intressanta är ju vad SD EGENTLIGEN står för! Inte om de, i likhet med en massa andra partier jag kan nämna, har haft nazistsympatisörer i sina led när det begav sej.

Nä, jag skulle aldrig få för mej att rösta vänster om höger - jag tror helt enkelt att människor är individer och vådligt olika. Jag är inte "politiskt intresserad" utan har bara kommit in på det efter att under 30 år sett hur de svenska massmedia har förvrängt bilden på Israel och dess grannar.Men vem ska man rösta på?

Som en och annan kanske har insett är jag huvudsakligen intresserad av vår politik gentemot Mellanöstern. För någon vecka sedan skrev jag till moderaterna och frågade om deras utrikespolitik, speciellt Bildts extremt socialistiska utrikespolitik, som inte kan skiljas från föregående regerings gentemot Mellanöstern. Deras svar: "vi HAR ingen utrikespolitik! Vad Bildt gör får du fråga honom om!"........ Hm, jag bör nog fråga de andra allianspartierna samma sak.

För kanske ett år sedan, då den gamla socialistiska regimen fortfarande trodde de skulle sitta för alltid, mailade jag några instanser som Migrationsverket, nån chef där, och några till, har glömt vilka - fick tips om lämpliga offer från annat håll. Jag frågade helt enkelt hur svensk immigrationspolitik tog hänsyn till alla muslimska attacker i Europa och den växande antisemitismen som direkt hänförs till islams ökande inflytande. Jag fick svar från de flesta eftersom statliga myndigheter måste svara - och alla var ett stort frågetecken! Vaddå, vad har vi med det att göra, du tror väl inte att våra egna snälla muslimer skulle........ blablabla.

Om vi vänder på frågan: om majoriteten av de europeiska muslimerna uttryckte stor rädsla över att Europas politiker inte gjorde ett dyft för stt stävja våldsaktionerna från de muslimska terroristerna här - eftersom det är ett faktum som de flesta av oss vet, att de som mördas är huvudsakligen muslimer, av andra muslimer - så hur skulle dessa politiker reagera? Frågan kommer förr eller senare men finns där något svenskt parti förutom SD som hade kunnat ge nåt vettigt svar - åtminstone om de fick betänketid fram till att valpropagandan till nästa val ska spikas?

Har du troget läst lite på denna bloggen har jag skrivit om hur den nye brittiske premiärministern har eliminerat muslimska terrorbrott från tillåtna tankar, precis som den socialistiska borgmästaren i London gärna umgås med muslimska terrorförkämpar men ytterst ogärna med en jude. Och han säger det också. Trots allt detta fjäskande har jag ett svagt minne om att England inte är helt förskonat från muslimska attentat,.

Kan SD lösa frågan om att ha en reglerad invandring som vi klarar av? Man kan specificera några direkta punkter à la de tio små grisarna:

10) En immigrant som har kastat sina identitetshandlingar och kan vara vem som helst - skulle omedelbart ALLTID sändas till en gemensam ort i EU för vidare hantering och absolut identifiering. Det skulle snabbt bli känt att detta skulle ske, och så var de bara

9) SD skulle definitivt studera hur ärendet hanteras av de regerande partierna i Europa. Utan att ha gjort det själv utan enbart ha hört glimtar här och där så vågar jag påstå att många punkter som uppfattas som "extrema" här, är standard på många andra ställen. hade SD framhållit detta så var vi genast nere på punkt

8) En självklar sak är nya idéer som kommer frän - var det Folkpartiet? Om att nya immigranter MÅSTE lära sig svenska snarast möjligt och inte bara hämta pengar under SFI och gå hem igen, som händer alltför ofta i dagens svenskundervisning. Förutom alla de som skiter i att lära sej alls och alltså medvetet förblir socialfall livet ut.

7) SD kunde mycket mer specificera "utlänningar" - ta både goda och onda exempel. Ta den lilla anarkin med alla utlänningar som har kommit och faktiskt gör sitt bästa, öppnar kvarterbutiker som egentligen inte lönar sig enligt ett svenskt synsätt, kör taxi på dagen och pluggar på natten, eller tvärtom. Det är en ansenlig del, och det är ett demigrafiskt faktum att vi behöver fler ungdomar här som är beredda att jobba utan att utgå från att de alltid kommer att få nästan lika mycket pengar utan att göra något alls.

6) Roa dej med att söka i Googles på Sweden terror base och läs alla artiklar om hur Sverige håller på att bli en muslimsk terrorbas. Vilket riksdagsparti arbetar aktivt för att förhindra denna utvecklingen?

5) Jag tror och hoppas att Alliansen lär sej med veckorna, och inte begår saker riktigt lika klantigt som fram till nu, med en plötslig ogenomtänkt hicka som om de plötsligt kommit på något som bör göras medan det fortfarande är långt till nästa val. Med lite eftertänksamhet så VET faktiskt de flesta att staten inte trycker pengar för att betala socialbidragen, utan måste få in dom på något sätt. Den grundläggande tanken är sund: om jag betalar 10% procent i skatt mindre men då får 10% mindre i bidrag så är det faktiskt en stimulans att arbeta lite hårdare eftersom jag kan behålla lite mer.. Självklart är det då beroende på att jag relativt öätt KAN arbeta de extra tio procenten...... De som inte kan det, sak kompenseras. Avvägningen där avgör om folk springer in i väggen eller om de tycker det är kul att jobba extra. (Med 50 års diabetes och njurar på väg till dialysmaskinen har jag ändå tvingats att fajtas med helidiotiska små tjänstemän på Försäkringskassan, som helt naturligt ha tagit sin makt över läkare och patienter, som ett njutningsmedel. Hade jag varit lite sjukare och inte orkat slåss, hade de vunnit, som med många andra.)

4) Mellanösternpolitiken hos Alliansen är under all kritik om man nu antar att den utgör vad Bildt sysslar med. Vad tror de egentligen? Att alla araber är småungar som ÄÄÄÄLSKAR bidrag för att höja stoltheten? Det var faktiskt den socialistiska uppfinningen, medan de rätt explicit sa att "pengar till judiska flyktingar? För katten, de är förvisso bättre än oss på att fixa fram stålar!" Det är kanske sant men.......

3) Jag hade alltså velat se en mycket mer intelligent plan hos SD vad de vill - som den är nu verkar den mer som en skoluppsats. Jag tror inte de har nazis kvar som massor av bloggar tycks ha fått för sej - inte för att jag tror att de har läst SD:s valmanifest särskilt noggrant och speciellt inte de interna diskussionerna på http://www.sdkuriren.se/

3) Fortsätt själv. Summan av kontentan är - jag tänker inte rösta socialistiskt och finns det inte något annat parti som tycks ha några åsikter om någonting, så blir det SD hellre än att rösta blankt.

Al Jazeera och New York Time också . . .

DN tar upp fenomenet falsifiering av Wikipedia, vilket har uppmärksammats här och där. Som jag skrev i går har en av de flitiga ändrarna spårats till Al Jazeera, och New York Times har också fått äran av att vara utgångspunkt från en ändrare.

I sammanhanget kan nämnas att Hamas har köpt mer än 61% av sin internetservice för att sprida sitt hatbudskap, från USA och Canada trots att de förklarats vara en terroristorganisation där redan 1995. I artikeln nämns många av sajterna och de som säljer internet-tjänster till dom.

Satans flagga

är Ahmadinejads senaste smeknamn på Israel. Denne "statsman" som gör sitt bästa för att skämma ut Iran älskar atombomber mer än han älskar Allah, enligt ett av Peres' senaste uttalanden. Enligt denna artikel försöker ett antal västmedia urskulda honom och påstå att han har blivit felöversatt....... Chefredaktören för en populär arabiskspråkig tidning i England har berättat att han kommer att fira när Iran sänder sin första atombomb mot Israel - samtidigt som EU vrider sig som maskar i sin förhandlingsiver med Iran, och vägrar sätta hårt mot hårt förrän de har sett samma atombomb flyga.

Ahadinejad kommer nu också att starta en engelskspråkig TV-kanal med BBC:s hjälp. Om det säger mer om Ahmadinejad eller om BBC får du själv räkna ut. Att BBC regelbundet anklagas för antisemitism, som här och här och här och här och här och .,. - kan väl inte ha något samband?

Europa hade kunnat stoppa Irans expansion om de hade velat.

Du hörde kanske att borgmästaren i Bryssel, Freddy Thielemans, nyligen förbjöd en fredlig demonstration som skulle hållas den 11 september, mot Islamiseringen av Europa av människor som inte vill ha muslimsk lag i Europa om några år. Han satte utan tvekan den legala demonstrationsrätten ur spel. Däremot har en annan demonstration tillåtits - som demonstrerar mot att Bush tror att attacken som förstörde World Trade Center i New York händelsevis kan ha utförts av muslimer! Förbudet för den första demonstrationen överklagas.
Arer there jobs the Swedes wont't do? Intressanta observationer av oss utifrån.
Vi minns för några år sedan åkte studenter från Lund till Libanon för att studera vilket bra socialt ansvar Hizbollah tog...... De fortsätter att ta sitt sociala ansvar med en ny krigslek, dataspel för barn om hur man ska döda judar, baserad på fjolårets krig.

Får jag presentera Saraa Barhoum, den nya stjärnan! Hon, 11 år vuxen, sitter i sina rosa jeans och drömmer om att bli läkare. Hon är Hamas nya barnstjärna som med glittrande svarta ögon ska berätta för alla snälla barn hur man mördar judar, ju fler desto bättre. Läs här!

Blandat

En mycket väsentlig artikel om Israels tillblivelse kan du läsa här.

Världens mest antisemitiska konferens fram till nu, i FN:s regi, hölls i Durban, Sydafrika, tre dagar innan muslimska terrorister anföll USA och förstörde World Trading Center. Nu planerar FN en ny än värre konferens i samma stil med världens mest antisemitiska nation, Iran, i ledningen!. Ge aldrig en enda krona till något som har med FN att göra!

Israel har EN energiform i överflöd - solenergi. De är också världsbäst på att ta vara på det som du ser i Israel, med en solångarpanel på varje tak i stort sett. http://www.solel.com/ är ett israeliskt företag som håller på att betäcka världen med solpaneler - just nu ett projekt i Kaliforniens öken som kommer att ge nog solenergi för 400,000 boståder. En annan produkt som varar längre än mjöl och socker att tänka på för donatorer till fattiga solrika länder.

Dagar efter det att Abbas/Fatah lovade USA att hålla avståndet mot den islamistiska terrororganisationen Hamas, och på vilket förhandlingarna med Israel är baserade, skickade han en ny vänskaplig inbjudan till dom efter att först ha levererat ett antal miljoner dollars som var avsedda bl.a. för att hans säkerhetsstyrkor skulle kunna skydda mot Hamas. Inte för att det förvånar någon mer än Condi och Olmert.

Sometimes terror doesn't have to pay. Reports last week that Fatah Prime Minister Salaam Fayad had paid the annual salaries of members of Hamas's army in Gaza caused US Congressman Eric Cantor to shoot off a livid letter to Fayad.

Cantor, the third-ranking Republican in the House of Representatives, had just returned from leading a Republican Congressional delegation to Israel and the Palestinian Authority where he met with Fayad in Ramallah. He wrote: "Without further explanation from you, I will feel compelled? to forewarn my colleagues in the Congress that any visits with your government offer little value toward bringing peace and security to Palestinians and Israelis. Furthermore, I will help lead opposition in Congress to any proposed call for additional US taxpayer dollars being sent to the Palestinian Authority."

Läs vidare i artikeln. Komplettera med denna artikel. Olmert/Livni står förstås på arabernas sida och försvarar dem mot Israel och USA - se vidare i samma artikel. Det ÄR något säreget att USA slåss mot terroriter överallt - utom just mot Fatah, som är en terroriströrelse i ord (PLO charter) och handling, om än inte när Abbas talar på engelska. Hm, påminner om Arafat på något sätt.

Arabiska terrorister fortsätter att gräva tunnlar som vilka råttor som helst, för att göra det som de har blivit uppfostrade till, av arabiska massmedia och imamer, och en ny tunnel från norra Gaza in i Israel har just upptäckts.

Internetkriget går vidare. En internetadress, som har spårats till al Jazeera, ägnar sig åt att sprida falsk information på Internet. Vill du se ett exempel, klicka här, så ser du ett inlägg i Wikipedia, därefter ändrat, till
"Israel is only created in 1948 after the Jews fled from the hands of Hitler. The Jews did to the indigenous people of Palestine what Hitler had done to them. Jews were the first people to start the terrorist attacks in the region. They have stolen the land of the Palestinians. Jews believe that they are chosen by God and that they are better than other people."
Gå upp till det röda och klicka på IP-numret så ser du hänvisningar till en lång rad piratändringar som har gjorts i Wikipedia för att sprida falsk information. Går du till http://www.ripe.net/whois och söker efter detta nummer ser du att det tillhör al Jazeera.

Arabiskt elföretag som försörjer en fjärdedel av Gaza kan inte leverera elektricitet eftersom Hamas terrorister regelbundet anfaller gränsövergångarna till Israel och de får sitt bränsle därifrån. Gissa vem de skyller på.... Gaza har egna stora gasfyndigheter, Egypten har oljefält men det är väl lättare att tigga från Israel medan man samtidigt skickar en kontinuerlig ström av missiler dit för att döda judar. Från http://sderotmedia.com/?cat=63

2,053 Kassam Missiles Launched at Israel since Gush Katif Withdrawal

Published April 4th, 2007 in Kassam Terror, Sderot News Report and Kassam Statistics. 0 Comments

Since the Disengagement, 2,053 Kassams have been launched at Israel, 296 explosive charges have been detonated, 143 attacks were carried out against tanks that were outside the security fence - not inside Gaza - and there were 260 incidents of gunfire at IDF forces outside the fence.

Detta skrevs alltså i april; mer att läsa här och här och för övrigt i de dagliga nyheterna från Israel.


New York Times: Oron sprider sig i Gaza och Hamas sätter hårdare press på befolkningen.


Vad hände med växthusen Gaza fick i present av Israels och amerikas judar när alla judar lämnade området och gav byborna där en chans att visa hurdan stat de ville ha?


Nyheter

Suha Arafat utsparkad från Tunisien. Hon har förlorat sitt tunisiska medborgarskap. Man kan ju också hoppas att hennes banktillgodohavanden där har frusits, och att pengarna går tillbaka till palestinaaraberna, till vilka du och jag har givit dessa pengar, via Arafat.

Terroristorganisationen Hamas är mycket glada över det vänliga bemötande de får från ett antal stater i Europa, speciellt Norge, Italien och England. Se vidare här och här och här. Italien har något senare dragit tillbaka sitt uttalande delvis.

Gazas ekonomi krymper under Hamas.
40% av araberna i Gaza vill lämna området. 53% säger att de inte får säga vad de tänker. Fatahsupporters är betydligt sämre behandlade än Hamas-supporters.

Ännu ett amerikanskt storföretag sätter upp forskningscentrum i Israel. tidiigare finns de flesta där, som Microsoft, Intel, Motorola och så vidare. För en översikt, se här.

Judiska immigranter väller in till Israel från USA, Canada, England - en organisation har hjälpt mer än 12000 judar att immigrera på sistone. Även många från Frankrike har kommit i år.
För ett tag sedan skrev jag och media om hur Hamas hade haft en show inför världens media för att visa hur de hade bromsat in smugglingen från Egypten. Trodde du på det?

En grupp hjärtsjuka barn har flugit från Ruanda till israel för livräddande operationer. De har opererat ett stort antal barn från utvecklingsländer.

Vid uttåget ur Gaza hade säkerhetsfolket i Israel varnat ledarna Sharon/Olmert för att förhållandena skulle bli som de är nu, att ett 'Hamastan' skulle uppstå, men dessa ledare brydde sej inte ett dugg om varningarna. Fortfarande gäller samma sak - arméns experter säger att något måste göras omedelbart för att inte försämra situationen ännu mer. Olmert/Barak bara sitter där.

Al Qaeda rotar sig fastare i Gaza. Lång utredning. Video.

En annan utredning: Europa har inte fattat ÄN att de kommer att utsättas för samma våld som Israel och judar i allmänhet.
Vem föredrar du - Israel eller palestinaaraberna? Nästan alla afrikanska länder är mycket mer israelvänner än PLO-vänner!

Bibi fortsätter som Likudledare

DN/TT (som påstått sig ha fått informationen från Reuters) nämner att internvalet inom Likud har avgått med vinst för Benjamin Netanyahu som väntat, så han fortsätter som partiledare. Vad som var intressant var att ledaren för den mer nationalistiska delen av Likud. Feiglin, fick 23%, vilket visar att medlemmarna i partiet strävar efter en mer nationalistisk prägel än Netanyahu ("Bibi") har velat göra det till, vilket självklart får honom att tänka till.

40% av registrerade Likudmedelmmar röstade i valet.

Det väsentliga nu är att de två samarbetar inom sitt parti för att snarast möjligen bli av med regeringen Olmert, som är en regeringen för arabernas bästa och inte för judarna. Olmert har som vi sett inte det minsta emot att använda landets försvarsarmé mot sina fiender - för attackera nationalistiska judar. Det finns hur mycket pengar som helst för att stödja Abbas - vilken, som vi också såg här nyss, direkt slussade en stor del av pengarna till Hamas för att fortsätta kampen mot Israel. I februari blev Fatah, i Saudiarabien, "Hamas diplomatiska arm", och nu har Hamas blivit "Fatahs krigförande arm" . . . . Men inga pengar att hjälpa de judar som kastades ut från Gaza, till ett drägligt liv, fortfarande 2 år efter händelsen.

Bibi kallas "hök", vilket är fint. Duvan Olmert gör som andra duvor, fladdrar mest omkring och skiter ner. För att klara sig i dagens hårda värld, som ledare för ett land som startade med en attack från arabvärldens samlade armé av 25000 man, och som inte har fått en lugn stund utan stark bevakning sedan dess, krävs en hök eller två - eller en örn kanske. Hade palestinaaraberna däremot haft en duva som ledare, hade de kunnat börja ta tag i problem som välfärd, sjukvård, stoppandet av terrorismen och därmed en direkt inbjudan till att industribyar kan placeras där. .

I Haretz gallupundersökning nyligen om vem de vill ha som premiärminister fick Bibi 51% och Olmert 18%

Det är rätt intressant att läsa Reuters-artikeln och läsa vilka småbitar som TT plockat ur den och ansett väsentlig.

Varför många araber sitter i israeliska fängelser

8 aug. Bilförare skadades svårt efter att a skjutits av en arab.

8 aug. Två Hamasterrorister dödas på väg mot Israel.

9 aug. Molotovcocktail kastad på israelisk bil i Nablus.

9 aug. 2 Kassamraketer landade i Sderot, ytterligare två i andra delar av Israel. För 5 dagar sedan stoppade IDF, Israels Försvarsmakt, en bil full av terrorister och sprängämnen, i södra Gaza, nära gränsen mot Egypten.

9 aug. 2 araber som försökte lägga en bomb vid gränsen mot israel, dödas.

Den arabiska terroristen som sköt vilt om sig i Jerusalem innan han blev dödad i fredags, var en israelisk arab från västra Galileen. Han filmades!

Flera brandbomber
har kastats av araber mot judiska mål under lördagen.

Som vi minns gav Olmert 3 månaders amnesti till 178 arabiska terrorister häromdan - MOT löfte att de skulle avhålla sig från terror i 3 månader och efter att ha skrivit under ett papper om det och efter att ha lämnat in ett av sina äldsta vapen. Hur det har gått? jo, Olmerts order var det viktiga, inte att terroristerna gjorde som han hade bett dem om. En togs den 8 augusti långt ifrån sin hemort och med byxorna fulla av patroner. Olmert sa att soldaterna skulle låta honom gå - de är ju inte judiska bosättare..... Olmert har lovat araberna att hän inte tänker vara särskilt petig, så länge det inte blir alltför offentligt, bara han får beröm för löftet.

Detta är en liten bråkdel av allt som rapporteras i israelisk press - antal attacker som ej kommer till pressen vet jag inte. Men det är trivialt att inse varför palestinaaraber hamnar i israeliska fängelser.

Nyheter

Norge fortsätter stödja terrororganisationen Hamas.

Amerikas sionistorganisation anklagar Israels regering: "Medan 3000 soldater kastar ut två judiska familjer från Hebron faller raketer på Sderot utan att någonting görs". Denna organisation säger normalt ingenting emot Israels regering, men nu har de fått nog. Regeringen hade grundlurat dessa människor med att ljuga, att be dem temporärt lämna sina hus, för att därefter återkomma, men därefter rått övergivit dem.

Hamas försöker sätta upp en flotta, för att attackera Israel från havet. Israels flotta har stött på allt flera fiskebåtar etc. som har ägnat sig åt allt annat än fiske.

Judehatande anarkister har förstört en bit av det säkerhetsstängsel som Israel har byggt för att stoppa terrorister. De roade sig med att förstöra en bit som ligger inom det allmänt erkända Israel och anledningen är alltså inte att "det har tagit palestinskt land" utan rent och skärt judehat.
Har du någonsin under hela ditt liv hört att några av dessa "månniskorättsaktivister" har försökt stoppa en arabisk terrorist?
Eftersom det är vänsterextremister och araber som utfört skadegörelsen och inte "bosättare" så låter Olmerts polis dem hållas trots att deras identitet är känd och de har orsakat stora ekonomiska skador.

Reuters har än en gång upprepat sina bravader från förra sommarens alla falska inlägg om kriget i Libanon.

Fattar västvärlden inte ett smack? Mycket läsvärd artikel!

Det är nu bekräftat att Arafat dog av AIDS - vilket många misstänkte när han togs till et av världens mest kända AIDS-sjukhus....
Indien har föreslagit samarbete med Israel för skydd mot kinesiska raketer med hjäölp av förarlös israelisk helikopter.

Moskeer

DN talar om moskebyggen i Europa och protester däremot. Jämför med SvD. Vad kan man säga om det?

En grundläggande princip i muslimska länder är att inga icke-muslimska byggnader får vara högre än de muslimska, speciellt inte huvudmoskén. Det är en anledning varför muslimerna i Europa bygger europeiska mega-moskéer. Trots allt är deras tillväxt betydligt snabbare än den icke-muslimska befolkningen här, så det är lika bra att vara förberedd. Å andra sidan blir tiotusen kineser kristna om dagen, så - tja, räkna på fingrarna var det kristna centrat kommer att vara om 50 år.

Om moskéer ska kunna byggas fritt finns där ingen som helst anledning till att muslimska länder inte ska tillåta kyrkor att byggas, eller hur? Gäller inte detta undrar man över denna strävan från många ledare i Europa som försöker vara "öppna vad gäller religion" - är något mer eller mindre undermedvetet försök att visa hur mycket bättre vi är än "dom" ?

Hagia Sofia i Istanbul
var huvudkyrkan för alla östkristna trosbekännare - tills muslimerna förvandlade kyrkan till moské.

Al Aqsa-mosken i Jerusalem var tidigare the Church of St. Mary, som muslimerna byggde om till moské. Denna befinner sig på den judiska Tempelplatsen, judarnas heligaste plats, som nu av muslimerna avsiktligt förstörs och rensas på judiska och kristna minnesmärken - utan protester från vare sig kristna eller icke-religiösa judar världen över (vilket självklart omfattar Olmerts regering).

DN/TT verkar förvånade över att inte de kristna i Cordoba, Spanien, ville att muslimer skulle be i deras katedral. Jag undrar om de hade varit förvånade om kristna hade blivit utslängda som ville be i de moskéer som har varit kyrkor?

Att judiska församlingar i Sverige måste använda 25% av sin budget för att skydda sina synagogor på senare år, är väl inte nyhetsmaterial längre, vad det nu har att göra med moskébyggena........

Barak

Det är rätt intressant att se hur stor en nyhet blir, se DN och t.ex. Ynet, när en israelisk försvarsminister säger det självklara, men det är väl i kontrast med den föregående, vad han nu hette.

Terrorister på Västbanken har stolt sagt, att de redan har raketer i lager för att sända emot Israel, och de behöver inte gå särskilt många hundra meter för att hota Israels internationella flygplats - och vägspärrarna är att tacka för att dylikt otyg inte kan transporteras runt Västbanken, utan hålls väl gömt för närvarande.

Barak, som nog har lite mer förstånd än Olmert, kunde direkt säga att inget händer förrän:

1) Initialvillkoret i Vägplanen uppfylls, d.v.s. hatpropagandan från palestinska medier och moskéer totalt upphör. Och

2) PLO:s stadgar omedelbart ändras, ifrån vad som står nu, att Israel inte har något existensberättigande utan "Palestina" utgör det gamla Brittiska Mandatet.

Det intensiva hatet från Israels regering gentemot judarna, sprider sej

Denna nya vansinneskombination av ledare som så intensivt hatar de människor som har skapat Israel, fortsätter eftersom nu 3000 av deras soldater har lyckats kasta ut 14 barn med deras föräldrar, och i förbifarten råkat rasera husen de äger, även om det inte ingick i deras uppgift.

Man kan bara hoppas att motståndet sprider sig mot dem. Kanske det börjar nå den kritiska punkten så Israels folk vaknar.

Det har nu kommit nya rapporter om hur betydligt fler soldater har vägrat att förstöra livet för judar, än som tidigare rapporterats. En tredjedel av Israels befolkning och majoriteten av Likudröstare stöder dessa soldater med samvete. De soldater som inte har några hämningar mot att skada judar tar chansen att åsamka kroppsskada därför att det roar dem eller deras chefer. Samtidigt sitter Olmerts regering och kokar upp nytt hat och förbereder nya attacker från deras soldater mot oskyldiga nationalistiska judar.

Du kan läsa om ett relaterat ärende här .

Samtidigt är Olmert inblandad i diverse domstolsärenden.

Peretz hade ingen aning om vad han sysslade med. Barak vet det alltför väl så han är desto farligare - vi minns klart hur han lämnade araberna i Libanon i sticket, som stod på Israels sida. Helt avsiktligt. Olmert har vetat det hela tiden sedan han fick Sharon att över en natt byta åsikt om Gaza i ett försök att undvika domstolarna som var efter honom efter diverse olagligheter. Ledarna där vet att de inte kommer att sitta kvar där så länge till, så de förefaller helt desperata att förstöra så mycket av Israel som möjligt innan.

Michael Freund, vars blogg är klassad som en av de bästa judiska bloggarna, har följande att säga i Jerusalem Post:

"The sight of soldiers from the Israel Defense Forces being sent to evict Jews from their homes is as distressing as it is worrisome, for it underlines just how far Israel's present government has strayed from classical Zionist and Jewish values.

The Jews of Hebron are pioneers in every sense of the word, and their efforts to resettle the ancient city and restore Jewish life there should be a source of national pride to us all. Jews, like anyone else, have the right to live wherever they choose. Denying them that right, and forcing them out of a certain area - because they are Jews - is equivalent to a policy of racism and segregation. It is loathsome and detestable, and has no place in a Western democracy, let alone a Jewish state.

Soldiers refusing to take part in such a heinous act are not criminals. They are men of conscience and principle, and I thank G-d that this country still has young people who are willing to stand up for basic values such as decency, integrity and settling the Land.

If there is an act of insubordination that has been committed, then it is by the government, which is defying our Divine right to this Land and undermining the dream of return that carried us through 2000 years of exile and persecution.

So I think we should worry less about the image of the IDF among certain sectors of the population, and start worrying more about why an army that was founded to confront Israel's enemies is now being turned against some of its finest citizens
."

Från Israel till Hamas without love

Information från IDF (Israels Försvarsmakt) via Israels Ambassad i Stockholm, även rapporterat i Dagen:

ÖVER 50 000 TON FÖRNÖDENHETER FRÅN ISRAEL TILL GAZA

Trots det känsliga säkerhetssituationen på Gazaremsan har Israels Försvarsstyrkor fortsatt att förse Gazaremsan med förnödenheter.

Sedan 19 juni har mer än 50 000 ton, (socker, salt, olja, ris, mjöl, mjölk- och köttprodukter, fryst fisk, hö, medicin och medicinska artiklar, foder, grönsaker osv) fraktats från Israel till Gazaremsan med hjälp av Gaza District Coordination and Liaison Office. Ungefär 50 000 ton har fraktats genom Sufa-övergången och mer än 4 000 ton har passerat genom Kerem Shalom-övergången

För detaljer, se här.


Man undrar vad Israel har fått i gengäld.

Tilläggas kan, att Hamas samtidigt ägnar sig åt att attackera och beskjuta dessa gränsövergångar. De har vägrat ta emot hundratals lastbilar med färsk frukt och grönsaker odlade i Israel. Frågan är varför de absolut vill ha så mycket från Israel inklusive el, vatten, telekommunikationer och inte från Egypten?

Dagens version av händelserna i Hebron

Dagen tar också upp sin version av vad som har hänt. Några kommentarer.

Man får en ganska säregen känsla när man hör att 20% av Hebron kontrolleras av 500 judar medan 170.000 araber i den övriga delen av staden känner sig hotade av dessa 500.

Man undrar också varför det ej sägs, angående delningsavtalet, gjort i Wye 1997, att Arafat dyrt och heligt lovade ett upphörande av terrorismen, insamlandet av illegala vapen och absolut stopp på hatpropagandan mot israel/judar. Mot dessa villkor fick araberna kontroll över större delen av staden, inte annars. Det är faktiskt relevant!

Varför talar man om "den mest extrema delen av bosättarrörelsen" som om de vore nåt slags lustiga varelser med omöjliga idéer - när det är dessa som överhuvudtaget har gjort att Israel existerar. Och avsaknaden av denna typ av människor som har gjort att Kurdistan inte existerar.

Att judarna bosatta där "hävdar" att området var ägt av judar tills den illegala ockupationen av området av Jordanien 1948 slängde ut varenda jude - det är ett faktum som är lätt att visa. Det är ett område där judar bodde sedan urminnes tider tills 67 av dem slaktades av araber år 1929 och tvingades från de bostäder de ägde där.

Artikelförfattaren har också glömt vad som föregick. Familjerna lämnade området för 1½ år sedan mot löfte från en general som har översyn över området  - att kunna komma tillbaka så snart alla papper var kristallklara. Regeringen Olmert hånlog mot dem och brydde sej inte om löftet.

Tesen att "de ska bara lyda order" i klasisk nazi-stil präntas in i varje israelisk soldat - att det INTE gäller! En debatt pågår nu om det i Israel.

För övrigt se mina andra artiklar här i ämnet.

News

Har du också gått på TT:s variant av historien om Ali Babas 178 rövare, förlåt terrorister, förlåt Abbas säkerhetsmän, som Olmert skulle ge semester i 3 månader - till att börja med - om de lämnade in ett gammalt vapen och skrev på en lapp? Vill du höra den verkliga historien?

Samtidigt som Olmert och USA berättar (och utrikesminister Barak grymtar i bakgrunden i viss protest) hur mycket de tänker satsa på Abbas och Fatah, samtidigt som Olmert besökte Abbas förhandlar Abbas i hemlighet med Hamas.... Jag tror TT missade det också.

3000 av Olmerts soldater har nu lyckats driva iväg 2 familjer, och i förbifarten förstöra deras hus av rent hat mot människor som älskar sitt land. De hann till och med dra av byxorna från några flickor för att visa sin makt. Platsen var densamma som där 29 judar mördades av araber 1929, judisk-ägt.

Det komplicerade spelet mellan energi och kärnvapen, Ryssland, Iran och USA fortsätter.

Från en syrisk muslim: "Varför jag beundrar Israel".

Inbördeskriget i Libanon fortsätter - kraftanläggning beskjuten.
Den palestinska premiärministern fortsätter i Arafats spår - att säga till USA vad USA vill höra - utan någon närmare association med verkligheten.

Arabstaterna skapade det israeli-palestinska problemet, inte palestinaaraberna själva. Sunniledarna är livrädda att USA ska lämna Irak och låta Irans inflytande växa, men vad gör de åt det?
Varför är vi så rädda för muslimernas åsikter? När ryktet gick om att en Koran hade blivit nedspolad i en toilett i Guantanamo blev en mobb i Afghanistan helt vild och brände ett uråldrigt bibliotek innehållande flera antika Koraner.

Minnen från när England gjorde sitt bästa för att dränka judar som flydde från Hitler till Israel.

Israel igen

DN och SvD mal i TT:s ledarband, om de Israel/palestinska områdena i direkt konflikt med

Pressens Etiska Regler:

Ge korrekta nyheter

1. Massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling.

2. Var kritisk mot nyhetskällorna. Kontrollera sakuppgifter så noggrant som omständigheterna medger, även om de tidigare har publicerats. Ge läsaren/mottagaren möjlighet att skilja mellan faktaredovisning och kommentarer.


Dessa följs aldrig. Läs först föregående artikel.

Att släpa fram en extremvänsterorganisation som B'Tselem är rätt grovt - speciellt som man inte nämner ett dugg om vad det är. Redan genom att studera listan över donatorer , som omfattar Diakonia- vars anti-israeliska hållning har cirkulerat i stor omfattning i den svenska pressen på sistone, och Norska UD - de första att skyffla pengar över terrororganisationen Hamas - säger mycket. Som massmedia inte vill säga.

B'Tselem lever gott i Israel och blir rika på alla donationer - och bevisar med varje uttalande Israels demokrati, som låter en sådan femtekolonnare sprida vilken slags lögner och villfarelser som helst med vinden, d.v.s. utländsk press. Hade motsvarande skett i omkringliggande muslimska länder hade de omedelbart fänglats. Uttrycket "Kollektiv bestraffning" gäller aldrig någonsin det faktum att Israel under hela sin existens har haft spärrar i varenda butik, biograf, offentlig plats för att titta i väskor, så där inte ligger en bomb för att döda judar med. Samtidigt som araberna enbart hade ett halvdussin vägspärrar emot arabiska biltjuvar, innan de satte igång den pågående intifadan år 2000 och spärrar av olika slag därefter bevisligen har räddat hundratals liv. Följ nyheterna från Israel en vecka eller två, du har några webbsites bland mina länkar, så ser du hur där dagligen är attacker mot judar, som nästan alltid misslyckats med att döda (och alltså är helt osynliga i svensk press), däremot är det en väsentlig anledning till att de israeliska fängelserna är fulla av palestinaaraber.


Detta nämns alltså inte, och det är direkt emot de Pressetiska reglerna.

Om Olmerts soldater i Hebron skrev jag som sagt om i föregående artikel. Judarna var på privatägd judisk mark, hade fått löfte tidigare från israels försvarsmakt, att de temporärt skulle flytta sej tills det hela var kristallklart klarlagt - och därefter gjorde Olmert som vanligt - stod på arabernas sida, som vägrar sluta fredsavtal med Israel så de kan få givna regler och en stat. Som vi mycket väl vet, är Judéen/Samarien statligt ägt land av odefinierad ägorätt (vilket inte har något med privatägande att göra) efter det att engländarne lämnade 1948. Jordanien attackerade då och ockuperade illegalt (se folkrätten - det är illegalt att anfalla och ockupera, däremot ej att ockupera när man försvarar sig mot anfall, i väntan på fredsförhandlingar), och därefter anföll Jordanien Israel 1967 så att de i sin tur legalt ockuperade området och satte sej ner att vänta på en fredlig arabisk regering att förhandla med.Förutom Jerusalem förstås, som aldrig har varit en arabisk huvudstad och aldrig kommer att bli det trots att Arafat plötsligt fick nippran och som en blixt från Allah kom på den absurda iden att "den stan vill jag ha!" Sen är det en helt annan sak att vissa israeliska vänsterregeringar hatar de som älskar Israel, och tvingar sina soldater mot dessa judar. De kan också tänka sej att ge judarnas mest heliga stad till araberna och dra sig tillbaka i ett ghetto omkring Tel Aviv, så Iran har mindre yta att sikta på.

Vi våntar på ett politiskt parti att förhandla med bland palestinaaraberna, som inte har eliminering av Israel nögst på listan, som Fatah (och Hamas) har.

Soldater vägrar vräka bosättare

TT följer en väl etablerad rutin vad gäller Mellanöstern - att enbart berätta halva nyheterna, helt i brott mot Pressens Etiska Regler. Alltid samma halva.

Nyheten om "Soldater vägrar vräka bosättare" i DN är ett urtypiskt typfall. Situationen beskrivs på exakt samma sätt som extremvänsterorganisationen "Peace Now" gör det.

Grundläggande fakta: soldater används inte för att deportera judar i Israel - det är inte vad de är där för, utan för att försvara landet! Fortfarande är många soldater, som drev ut judarna från sina byar i Gaza där de hade bott ett antal decennier, där en del av soldaterna hade vuxit upp - psykskadade av upplevelsen. Nu upprepar Olmert vansinnet eftersom han intensivt hatar alla som anser Israel är något speciellt för judar, tillsammans med hela sin familj, som jag nämnde för någon dag sedan.

I Wye-överenskommelsen 1998 fick Arafat kontroll över större delen av Hebron, som vanligt PÅ VILLKOR ATT ALL TERRORISM STOPPADES OCH ALLA ILLEGALA VAPEN SAMLADES IN! ALL PALESTINSK HATPROPAGANDA ÄR TOTALFÖRBJUDEN! Arafat påmindes om igen att han hade lovat att ändra PLO Charter där existensen av Israel är helt förbjuden.

Inget av detta, som var det villkoret som därefter gav Arafat politisk kontroll över större delen av Hebron, har än uppfyllts.Jag tror att TT:s "mellanösternexperter" vet det.

I detta specifika fallet är det etter värre. En medlem av Knesset men INTE medlem av Olmerts parti sa rent ut "Där finns ingen gräns på vansinnet hos den sittande regeringen".

TT sa självklart inte att det gällde privat judisk egendom, köpt för länge sedan. Judarna lämnade detta område för 1½ år sedan, temporärt, mot löfte från general Yair Golan att de snart skulle kunna återvända med bekräftad legal status på äganderätten. Regeringen flatskrattade åt detta, och vägrade uppfylla löftet trots att det gällde bevisligen judisk mark.

Fyra riksdagsmän i regeringskoalitionen, tre i oppositionen och två ministrar skrev ett brev till försvarsminister Barak om att stoppa denna attack av 3000 soldater för att utrymma två familjer med 14 barn, enbart för att regeringen Olmert tycker så. TT glömde att skriva det också.

Man undrar vad som driver TT så hårt att förvanska verkligheten i Mellanöstern - antisemitism eller något annat?


I ett par fall har israeler fått upprättelse för den genombrutala behandlingen de upplevde av israelisk polis under deportationen av judar från sina hem i Gaza. En pojke har just fått ca 50000 kr för en allvarlig misshandel, och flera andra fall är i domstol.

Man förstår de israeler som direkt säjer, att såhär gör man enbart i en diktatur. Det är synd att inte kurderna har människor som är lika fast beslutna om att ha en liten liten remsa land som de kan kalla sin egen, och resultatet är att Israel existerar men inte Kurdistan.

Vädret?

Utan att vara expert har jag känslan att DN helt har bestämt sig för att sånt här väder har vi aldrig haft innan.

I denna artikeln får vi veta att det är hett hett hett, och att bränderna på Kanarieöarna ska räknas hit, även om det häromdagen berättades att pyromanen hade hittats. Jag har inte lusläst DN:s väderartiklar, men kan inte påminna mej om att de någonstans berättar om alla naturvetare som inte tror på teorierna.

Läser man lite av vad Melanie Philipps från England, skriver i frågan - med många referenser, så - tja, läs själv:


Nyheter

Syrien fick för sej att de skulle kunna attackera Israel efter Olmerts miserabla hantering av kriget i Libanon - och vill också avleda uppmärksamheten inför en tribunal angående mordet på Hariri i Libanon - ett direkt hot mot Bashar Assads regering.

De palestinska terrorgruppena försöker än en gång enas.

Egypten har vaknat till liv efter att USA har hotat att dra in en stor summa bidrag om de inte gör något med den illegala trafiken över/under gränsen till Gaza - de planerar att bygga en 150 meters buffertzon. Olmert gör absolut ingenting trots att han mycket väl känner till smugglingen av vapen etc. där, han bor inte i Sderot trots allt. Andra nyheter nämner att Israels försvarsminister Barak planerar att åka till Egypten för att diskutera gränssmugglingen.

3 palestinaaraber har dödats och 7 skadats vid interna stridigheter i Gaza..
Raoul Wallenberg fyllde 95 nu i lördags - och sökandet efter honom fortsätter.

Demokratisk bomb på Västbanken? Olmert håller på att mala och tjata om att lämna Västbanken för att sätta upp arabiska raketramper som i Gaza, eftersom han hatar judar som tror på Israel som judarnas historiska och framtida hem - i skarp motsats till Olmert vars båda söner har lämnat Israel och vars fru och dotter mest syns i extremvänsterdemonstrationer. Faktum är att det är en ren lögn.
Sharanskys lektion i demokrati - av Caroline Glick. "Olmerts huvudsakliga mål idag är att ses på foton tillsammans med de Saudiarabiska ledarna - vad som händer med Israel är han helt ointresserad av. Efter det att Bush har börjat planera en ny Mellanösternkonferens för att tvinga Israel att ge mer land till araberna, har regeringen Olmerts huvuduppgift varit att få Saudierna till konferensen." Måste läsas!


Visa undergivenhet gentemot Hamas

DN tycker, som många tyckare i Väst, att man ska visa någon slags undergivenhet mot terrorister, och tror att det är rätt väg. Fortfarande har man känslan att de tror att terrorism beror på "vi är fattiga och dåligt behandlade, förstår ni inte det?" och det fungerar, om man tittar på hur villiga många länder är och speciellt EU, att ge massvis med pengar för just ingenting.

Samtidigt kräver man ingenting från vare sej Hamas eller Fatah - och eftersom de ändå får pengar i stor mångd, så uppfattar de självklart saken som att de är på rätt spår. SvD skriver om nya eftergifter åt Abbas....

USA/Condi har blivit helt fanatiskt om att tvinga fram en palestinsk stat i ett område som inte har visat något intresse av att bygga en sådan, som inte också omfattar Israel. Samtidigt är USA så fega att de inte ens flyttar sin ambassad till huvudstaden i Israel, även om de har lovat göra det sedan 1995 - och därefter har presidenterna skjutit upp det varje halvår. Knappast sättet man behandlar en genuin vän. En intressant kommentar finns här.

Fatah är definierat av PLO:s Charter, aldrig ändrad trots Arafats ord på engelska - den enda versionen som finns går helt ut på att målet är ett Palestina som är identiskt med det Brittiska Mandatet, medan Hamas Charter helt går ut på att mörda alla judar de kan komma åt.

Så länge grunderna består av dessa Charters, dessa stadgar, kan inte ens Condi orsaka mer än lite kosmetiskt utanpåverk. Den dag de ändrar på dessa och även nämner välfärd och utveckling för människorna där som önskvärda mål - DÅ har de vuxit till sej.

Vad Olmert, på utgående, säger är helt irrelevant - han kommer att försvinna i tysthet lika effektivt som Peretz gjorde häromdan.

Det talas också helt tyst om den mest grundläggande faktorn - de palestinaarabiska barnen FÖDS IN I hatet! Deras barnprogram talar enbart hat, senare talar deras skolböcker enbart om hat.

Ändå har det förstås ingenting att göra med det stora problemet - muslimer avlivar oerhört mycket fler muslimer än judar.

Egypten skjuter ihjäl Darfur-flyktingar som vill till Israel - andra nyheter

Israel har ett nytt problem med muslimska flyktingar från Darfur, som i sin desperation flyr till Israel för att söka skydd, efter att inte ha hittat något muslimskt land som vill hjälpa dem. Se här och här och här och här och här och här. Från första referensen: "En av dem sköts ner, när han klängde på gränsstängslet. De två andra greps och fördes bort från stängslet och slogs några minuter senare ihjäl med påkar och stenar, sade två chockade israeliska soldater på andra sidan gränsstängslet som kunde höra stönen och skriken, men de kunde inte ingripa." För någon vecka sedan sköt egyptierna ihjäl en sudanesisk kvinna på motsvarande sätt.

Ca 1400 sudanesiska flyktingar har redan kommit till Israel och Israel har ingen som helst kapacitet att ta emot dessa. Europa?

SvD:s positiva tro på Mellanösternkonferenser kan kontrasteras mot denna artikel.

Regeringen Olmert har släppt hundratals arabiska fångar i en "gest" - med en återfallsfrekvens på 80%, men vägrar släppa 25 judiska säkerhetsfångar - med en återfallsprocent lika med 0, inte ens ge dem permission för att närvara vid bröllop etc., eftersom de inte hör till hans vänsterparti. På samma sätt fängslar Olmert minderåriga flickor som är nationalister och protesterar hans politik.

Peace Now - judisk extremvänster"människorättsgrupp", och Diakonias favorit - har som vanligt gjort allt för att stå på arabers sida i kampen mot judar. Speciellt religiösa judar - nu är det bråk om ett bostadsprojekt.Undrar om Diakonia skulle få för sej att hjälpa ovannämnda Darfurflyktingar, eller några andra som verkligen behöver hjälp, i stället för att som Peace Now göra allt för att irritera den judiska staten.

Regeringen Olmert lovade häromdagen att inte förfölja 178 efterlysta Fatah-brottslingar under 3 månader för att, om de då hade normala jobb och inte ögnade sig åt terrorism på heltid längre, stryka dem från listan. Nu har dessa lovat att börja mörda judar igen om inte ytterligare 206 släpps.....

Hamas har börjat berätta om Fatahs korruption - information från papper från Fatahkontoren i Gaza.

Schweiziska tullen har tagit två ton utrustning på väg till en kärnanläggning i Iran.

Lär dej mer om Sverige här och förstärkt här

Undertryckta minoriteter i Mellanöstern

Per Gudmundsson skriver idag om de undertryckta araberna i Iran - om vilket du kan läsa mycket mer här och här
Originalartikeln finns här. Någon blogg skrev "det tror jag inte eftersom det står i en israelisk tidning" - förmodar att han inte heller tror på vad som är skrivet om Europa i svenska tidningar.

Den stora minoritetsflykten är tyvärr alla kristna som muslimerna har tvingat på flykten, utan att den kristna världen har hojtat särskilt mycket. Grupper som Diakonia säger gärna att de får beröm från både kristna och judar i Mellanöstern - utan att vara så petiga med detaljerna. Där finns många vänsterextremistiska judar som tycks hata sitt land, och tyvärr finns det många kristna arabiska präster och biskopar som är välkända för sitt hat mot judar, se här och här - men muslimerna har drivit ut majoriteten av de kristna araberna från många ställen, som en artikel sammanfattar men många fler artiklar hittas om man söker på Christians Middle East.

1950 utgjorde kristna 15% av befolkningen i de palestinska områdena - nu är det nere på 2%. 3/4 av Bethlehems kristna har flytt utomlands och flera kristna araber från Jerusalem har flyttat till Australien än som har stannat kvar. De kristna var majoritet i Libanon, nu är färre än en miljon kvar, läs artikeln! Vi vet att ca en miljon judar har drivits ut från den muslimska världen, de flesta till Israel så man undrar lite vad som motiverar dom, Känner de sej kontaminerade av människor med lite åsikter som har förändrats sedan 600-talet?

Gränsen mellan Egypten och Gaza

DN och SvD skriver om att ett antal gazabor, som har blivit strandade i Egypten, har kunnat komma åter via Israel, trots Hamas' protester mot detta. Fine.

Hade EU haft lite skinn på näsan hade de effektivt kunnat bevaka Rafahterminalen, men i stället sprang de med svansen mellan benen så fort det hettade till lite, och Israel insåg att de inte kunde lita på dem, att de stoppade terrorister och illegal smuggling. Fortfarande får Gaza alla livsförnödenheter gratis från gränsövergångarna mot Israel - och vad jag har hört görs inget försök att dessa transporter och all leverans av vatten, el och telekommunikationer ska komma från egyptiskt håll i stället. Litar inte Gazaborna på egyptierna lika mycket som på israelerna?

Har Hamas börjat sätta upp en avsaltningsanläggning än? Det kostar mindre än alla vapenimporterna.

Brown och Bush

Dessa herrar har nu mötts ansikte mot ansikte

Resultatet? Vill du veta mera om ett av problemen, gå till sökrutan på denna bloggen, sök efter Brown och läs.

Brown vill helt enkelt spraya en dimridå över verkligheten, speciellt i England, och inte se någon som helst länk mellan islamism och terrorism, speciellt inte i England.

Den stora frågan är på ett sätt vad den stora massan av muslimer tänker om terrorismen, men å andra sidan är frågan inte större än "vad tyckte tyskarna om Hitler" - de kan inte göra något och vill inte bli mördade av grannen SS-medlemmen, förlåt, islamisten, så de är så tysta så tysta.

En stor del av Västvärlden, speciellt i Europa, hånar Bushs konsekventa avsky för den islamska terrorismen, vilket är en avgörande anledning till att massan av muslimer inte vågar yttra sig mot terrorn.

RSS 2.0