Vilks igen

* * * * * * * * * * * * * * *Fortfarande vägrar alla svenska nyhetsmedia och TT att - enligt vad Pressens Etiska Regler kräver - visa bägge sidor av konflikten. Som jag flera gånger tidigare har skrivit, här och här, är den muslimska världen full av hatteckningar mot OSS i den judeo-kristna världen! Det tycks vara okänt för svenska journalister.

image11

Som jag har skrivit innan, har Ahmedinejad haft en tävling om cartoons för att visa sitt förakt mot Förintelsen. Vad gjorde judarna? Jo, de utlyste tävling om vem av dem som kunde rita den mest självironiska teckningen - ett direkt hånflabb mot Ahmed! Här ett exempel.....

image13

eller för att ta en liten mer "religiös" bild, inte enbart ironiserande över judarnas långa nosar:

image14


Om du läser denna referensen slutar den med:
"Al-Baghdadi (ledare för al Qaeda i Irak) tillade i sitt meddelande att om den svenska regeringen inte bad snällt och ordentligt om ursäkt på sina bara knän skulle al-Qaeda också attackera företag som Volvo, Electrolux, Ikea, Ericsson och Scania."

Vad gör svenska myndigheter? Oroväckande lite. Vi minns alla affären med justitiekansler Göran Lambertz som var helt ointresserad av direkta terrorhot från svenska muslimer mot judarna. Våra "terroristexperter" säger att ingen ska oroa sej. Tror du de hade sagt något annorlunda om någon hade frågat dem om risken att det ska smälla i Spanien, London, Paris, Frankfurt dagen innan det hände? Tror de att det är 10000 mil till dessa platser?

http://fjordman.blogspot.com/2005/03/swedish-muslims-call-for-terror.html

" Swedish Muslims Call For Terror Attacks Against Sweden"

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90777/6233718.html
"Sweden warns against possibility of becoming terrorism hotbed"

Det är ett gott tecken att vissa muslimska organisationer har vaknat upp och insett att terroristhoten även är ett hot mot alla muslimer som har flytt FRÅN denna avart av islam (om man över huvud taget ska kalla det islam) - mera av den sorten! Fortfarande borde tidningarna publicera lite av de muslimska nidbilderna - jag är rätt ointresserad av att se teckningar som Vilks, visa bilder från den muslimska världen i stället. De flesta har mycket högre kvalitet.Washington Post
skriver om hur europeer som har konverterat till islam och har anledning att visa hur radikala de är, är bland de muslimska terroristerna. Eftersom de ser ut som vilken Svensson som helst har al Qaeda länge haft ett gott öga till dem. De har en länk om Sverige där, och om denna händelse kan läsas här.Al Ahram, egyptens viktigaste tidning, tja..... Egypten är i "fred" med Israel, även om det är ett bra tag sedan jag tog bussen från Tel Aviv via Gaza till Kairo - omärkt buss som skyltade om vid gränsen. Men på något sätt verkar deras nyheter om Israel ändå betydligt mer insatta än de svenska, som är filtrerade både här och där.

Deras teckning av Olmert och Abbas som förhandlar i hemlighet och inte berättar något för någon, är ändå rätt bra..... Även om jag kanske inte uppfattar den riktigt "rätt"...

image12Nåt helt annat..... Där talas om demografin i Europa, att vi snart bara har gamlingar och muslimer kvar. Det absoluta tabut tycker politikerna, är att kräva att folk som är äldre, fortfarande ska jobba. Trots att vi alla har hört om folk som VILL fortsätta att arbeta, som är friska men som bara har råkat passera en viss godtycklig åldersgräns! Där sätter makterna ytterligt ologiskt en gräns som är nästan omöjlig att rubba. De som vill är ofta högt kvalificerade människor med lång erfarenhet. Hur är det annorstädes?Spekulationerna om vad Israel gjorde när de bombade i Syrien växer: Men kanske berättar denna bilden den viktigaste sanningen?

image15

- vilket kan kompletteras med denna rapport.

Sverige och Syrien

I
http://www.aina.org/news/20060814102533.htm kan du läsa bl.a.:

Redan 2004 var Bush oroad över rapporter om att Syrien hade centrifuger för att anrika uran,

2005 sa John Bolton: "Vi är medvetna om Syriens försök att skaffa dual-use-material från utlandet."

[Och här, som parentes, hittar du på en rapport från svenska regeringen,
http://www.isp.se/documents/public/se/pdf/skr0506sv.pdf
där de tar upp sådant material, och du kan söka och hitta att Syrien har fått ett sådant tillstånd.]

Läser du vidare i artikeln finner du:

RPS reported on March 5, 2004 that large amounts of uranium have gone missing from a nuclear technology company in Sweden. The CIA fears a worst-case scenario where the material has already fallen into terrorist hands, newspaper Expressen reports.

"The company (Ranstad Mineral) is a security risk and we have taken the matter to top level to get the Swedes to stop them," a CIA spokesman told the Swedish newspaper.
[Se http://www.expressen.se/1.82122 ]

The CIA operative claims to know that the little Swedish company has educated Syrian nuclear physicists in the treatment of uranium. The Syrian scientists left the company right after the disappearance of the uranium. He also has information that a Swedish consultancy has sold nuclear equipment to Syria that can be used in the treatment of radioactive material.

"If it transpires that radioactive or nuclear material has been sent on from Sweden to Syria then this is a very serious matter for Sweden," the CIA source said.

After a meeting with the CIA operative Swedish authorities raided Ranstad Mineral several times and shut the company down on the grounds of deficient security.

"It was one of the worst things I have seen. The company has extremely serious deficiencies in its registration system," said Carl Magnus Larsson, divisional leader of the Swedish Radiation Protection Authority after their inspection.
Kommentarer
Postat av: Xamuel

Jodu, jag tror inte att svenska medier ignorerar teckningarna som du hänvisar till, snarare är det väl så att teckningarna är irrelevanta i sammanhanget. Vi har tryckfrihet, de har det inte, så enkelt är det. Jag tycker nu att det är helt ok att avbilda Muhammed som hund, frågan är väl hur glada judiska fundamentalister eller kristna fundamentalister hade blivit om man avbildade Moses som knarkare för att han hörde röster ur buskar, eller Jesus som bög eftersom han nästan enbart hängde med grabbar. Jag tror inte att reaktionerna hade varit särskilt glada i dessa fall. Glöm inte att majoriteten av muslimerna faktiskt skiter i vad vi gör här, visst de kan tycka att det är onödigt och kränkande, men inget mer, de protesterar emot att skändningen av deras mest heliga personlighet är vedervärdigt. Vad jag undrar mest av allt är hur reaktionerna skulle bli om jag ställde mig mitt i Femman och brände alla västvärldens flaggor och hade ett plakat som det stod "Ner med nationalismen" på.

2007-09-21 @ 12:29:06
URL: http://xamuel.blogg.se
Postat av: Webmaster

De har full frihet att bränna våra ambassader, kan vi göra samma med deras?
De har full frihet att bygga moskeer här, varför kan vi inte bygga en kyrka i Saudiarabien?
Som jag visade har judar ritat betydligt värre nidbilder mot sej själva än om att de hör röster, i ren självironi, och den kristna Ecce Homo-utställningen passerade utan att någon dödades.
Men de ska sannerligen inte komma hit och ge oss order om vad vi ska göra! Då får de stanna hemma. Terroristerna i Irak sitter inte och läser svenska tidningar - har du funderat på vem som har berättat om tidningarna för terroristerna där och varför???

2007-09-21 @ 17:55:04
Postat av: Webmaster

Jag läste just ett blogginlägg som exakt berättar om den värld som Xamuel vill ha: [sätt länken på en rad]
http://gudmundson.blogspot.com/2007/09/
islamisterna-kom-med-frtckta-hot-mot.html#links

2007-09-21 @ 18:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0