Hamas får löner betalda av Iran

DN och SvD berättar att Hamas ger lön till en del av deras statstjänstemän i Gaza, AP berättar att pengarna kommer från Iran och andra givare som uppskattar en islamistisk terroristregim i Gaza, inom skotthåll av Europa och Israel.

Som det berättas där har palestinska regeringen ca 165.000 personer att betala löner till, HÄLFTEN säkerhetsmän! Mot vem? Mot sina egna terrorister eller mot judar? Om dessa i stället hade arbetat produktivt, i industribyar eller de växthus de fick i present av Israel och västvärlden när Israel lämnade Gaza, hade de inte behövt uppleva absurditeten att kräva att ANDRA ska betala deras löner!!! Absurditeten i detta tycks inte störa särskilt många. Det självklara att de faktiskt hade varit tvungna att arbeta för sitt uppehälle om de inte hade blivit överösta av pengar, av politiska skäl som du själv kan försöka räkna ut, framkommer inte särskilt klart i våra medier. De kunde ju börja med att studera hur Israel byggde upp sitt land och efterlikna deras metoder.

Minns den gamla goda tiden när det var ett populärt ungdomsnöje att tillbringa några månader som voluntär på en israelisk kibbutz? Eller är det fortfarande som det skrevs i Bööks berömda bok "Resa till Jerusalem" 1925 - ungefär "varhelst du ser en plog i jorden är det en jude som håller i den; araberna rispar fortfarande jorden med en pinne som de alltid har gjort" - och inget tycks ha förändrats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0