Varför många araber sitter i israeliska fängelser

8 aug. Bilförare skadades svårt efter att a skjutits av en arab.

8 aug. Två Hamasterrorister dödas på väg mot Israel.

9 aug. Molotovcocktail kastad på israelisk bil i Nablus.

9 aug. 2 Kassamraketer landade i Sderot, ytterligare två i andra delar av Israel. För 5 dagar sedan stoppade IDF, Israels Försvarsmakt, en bil full av terrorister och sprängämnen, i södra Gaza, nära gränsen mot Egypten.

9 aug. 2 araber som försökte lägga en bomb vid gränsen mot israel, dödas.

Den arabiska terroristen som sköt vilt om sig i Jerusalem innan han blev dödad i fredags, var en israelisk arab från västra Galileen. Han filmades!

Flera brandbomber
har kastats av araber mot judiska mål under lördagen.

Som vi minns gav Olmert 3 månaders amnesti till 178 arabiska terrorister häromdan - MOT löfte att de skulle avhålla sig från terror i 3 månader och efter att ha skrivit under ett papper om det och efter att ha lämnat in ett av sina äldsta vapen. Hur det har gått? jo, Olmerts order var det viktiga, inte att terroristerna gjorde som han hade bett dem om. En togs den 8 augusti långt ifrån sin hemort och med byxorna fulla av patroner. Olmert sa att soldaterna skulle låta honom gå - de är ju inte judiska bosättare..... Olmert har lovat araberna att hän inte tänker vara särskilt petig, så länge det inte blir alltför offentligt, bara han får beröm för löftet.

Detta är en liten bråkdel av allt som rapporteras i israelisk press - antal attacker som ej kommer till pressen vet jag inte. Men det är trivialt att inse varför palestinaaraber hamnar i israeliska fängelser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0