News

Har du också gått på TT:s variant av historien om Ali Babas 178 rövare, förlåt terrorister, förlåt Abbas säkerhetsmän, som Olmert skulle ge semester i 3 månader - till att börja med - om de lämnade in ett gammalt vapen och skrev på en lapp? Vill du höra den verkliga historien?

Samtidigt som Olmert och USA berättar (och utrikesminister Barak grymtar i bakgrunden i viss protest) hur mycket de tänker satsa på Abbas och Fatah, samtidigt som Olmert besökte Abbas förhandlar Abbas i hemlighet med Hamas.... Jag tror TT missade det också.

3000 av Olmerts soldater har nu lyckats driva iväg 2 familjer, och i förbifarten förstöra deras hus av rent hat mot människor som älskar sitt land. De hann till och med dra av byxorna från några flickor för att visa sin makt. Platsen var densamma som där 29 judar mördades av araber 1929, judisk-ägt.

Det komplicerade spelet mellan energi och kärnvapen, Ryssland, Iran och USA fortsätter.

Från en syrisk muslim: "Varför jag beundrar Israel".

Inbördeskriget i Libanon fortsätter - kraftanläggning beskjuten.
Den palestinska premiärministern fortsätter i Arafats spår - att säga till USA vad USA vill höra - utan någon närmare association med verkligheten.

Arabstaterna skapade det israeli-palestinska problemet, inte palestinaaraberna själva. Sunniledarna är livrädda att USA ska lämna Irak och låta Irans inflytande växa, men vad gör de åt det?
Varför är vi så rädda för muslimernas åsikter? När ryktet gick om att en Koran hade blivit nedspolad i en toilett i Guantanamo blev en mobb i Afghanistan helt vild och brände ett uråldrigt bibliotek innehållande flera antika Koraner.

Minnen från när England gjorde sitt bästa för att dränka judar som flydde från Hitler till Israel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0