Kanske Israel börjar bli irriterade?

TT med sina slavar, SvD, DN och alla de andra som inte följer Pressens Etiska Regler om att de faktiskt har skyldighet att berätta vad som gäller, himlar med ögonen och tycker synd om terrorister som försöker döda judar och därmed blir dödade själva EFTER det att de har attackerat Israels civilbefolkning. Konstigt att tidningen aldrig någonsin berättar något om alla raketer som Hamas/Islamic Jihad har skjutit mot Israel på sistone:

Kassams
(från http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/html/t15aug_e07.htm ) Att dessa arabiska hjältar ytterst medvetet skjuter från områden med så många civila, kvinnor och barn som möjligt, gärna från mitt i de flyktingläger de medvetet har underhållit i stället för att eliminera, har väl inte undgått någon mer än tidningarna, som älskar att redovisa hur många palestinaaraber och hur många israeler som har blivit dödade i konflikten, som dessa araber har skapat helt och hållet själva, i stället för fredsförhandlingar.

Statistik över de samlade attackerna mot israeler från arabiska terrorister, såg du den statistiken från TT-berusade medier nyligen?

image6
(från samma källa). Det säger möjligen mer än vad TT vill förmedla sin omvärld.

Om man tänker på hur lätt palestinaaraberna hade kunnat få en helt normal tillvaro, med betydligt bättre ekonomi än andra icke-oljeindränkta muslimer i Mellanöstern, om de bara hade försökt, så finns det bara en enda anledning
- den massiva hjärntvätt som palestinaarabiska medier ägnat sig åt i flera generationer. Med världens snabbaste ekonomiska utveckling innan de startade den första intifadan, 7%, är det intressant att spekulera i hur livet där hade varit om de inte själva hade förstört för sej.

Samma hjärntvätt får dom att samlas omkring de rykande raketramperna som om det vore fyrverkeri, utan att någon upplyser dem om att det kan vara farligt område.

OK, medges, Olmert är också en helidiot -men Israels ekonomi är utmärkt tack vare att Netanyahu var ekonomiminister innan och rensade upp. Det gäller bara för Israel att få tillbaka honom - vilket händelsevis också skulle ha varit mycket bättre för araberna. Om de slutligen hade fattat att terrorism inte lönar sig, tvärtom, hade de kanske börjat fundera på att börja jobba igen.

Men tyvärr stöder TT inte den tanken.En av Hamas terroristchefer dödas. På Västbanken har israel möjligheten att ta terrorister tillfånga, men sedan Gaza blev självständigt - under deras eget ansvar - finns den möjligheten inte längre där. De får själva välja mellan att arbeta, odla mat i växthusen de fick till skänks, arbeta i industribyn de fick till skänks eller agera mördare och undervisa sina barn att göra likaledes.
Som du minns gav Olmert hundratals Fatah-terrorister semester i tre månader, men de har redan avbrutit den, efter att de först skulle ha lämnat in sina vapen (en del lämnade in vapen - från första världskriget). De vill fortsätta mörda judar, så - tja - man kan väl säja att de får skylla sej själva om de blir taskigt behandlade. TT berättade om Olmerts vänlighet, men de har glömt att berätta om fortsättningen som vanligt.

Sex nya granater har skjutits in i Israel från Gaza under dagen.
Över natten har 36 araber arresterats efter att ha kastat stenar och Molotovcocktails på fordon på en väg.


Kommentarer
Postat av: Johnny

Den ensidiga rapporteringen i svenska medier ifrån Israel och palestina är en skam för den svenska presskåren. Vad har dessa människor för syfte att år efter år fortsätta denna ensidiga rapportering? Ett enkelt svar är självklart att många journalister är antisemiter.
I Sverige ska man kunna kräva en ärlig rapportering där bägge sidor belyses. Men som konstaterat är så inte fallet.
Ta exempelvis svenska dagbladet som är fullkomligt maniska i sin ensidighet. Hur kan redaktionsledning och tidningsägaren godkänna det? Är de lika intresserade av ensidigheten som sina journalister?
Jag håller människor som med flit och vilja väljer att rapportera ensidigt och vinklat delaktiga i konflikten i fråga.

2007-08-22 @ 20:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0