Israel levererar redan 70% av Gazas el!

Bitte Hammargren berättar halvsnyftande om de stackars Gazanernas lidanden och skulle aldrig få för sej att berätta lite annat. Som att Israel levererar 70% av deras el direkt, Som att deras "extremt tättbebodda" land kan jämföras med Singapore, som har 60% större folktäthet och jämförlig yta och inga naturtillgångar.

Som vi mycket väl vet har Gazanerna toppmoderna växthus (åtminstone hade de det för 2 år sen) som kan producera näringsrik och hälsosam kost, en toppmodern industriby (åtminstone för 2 år sen), de har flygfält och hamn som kan användas så snart de garanterar, på ett trovärdigt sätt att de inte kommer att användas för vapenimport, de har gasfält som Israel har erbjudit sig att köpa från. Egypten har oljefält, som jag förmodar att de gärna lånar lite från. Hade de bett vackert och inte skjutit prick på givarna, hade de säkert kunnat tigga sej till en avsaltningsanläggning.

Bittes belägring, där belägrarna ägnar sig åt heltid att skjuta missiler mot varenda jude som de ser, och några araber också för den delen, är snarare en ordentligt tilltagen barnhage! Varför ger hon inte läsarna en bättre helhetssyn på tillvaron?

I och för sej sägs det nu att de kommer att få ström igen i morgon, sen beror det på Hamas.

Övriga nyheter

Europa fortsätter stödja kärnvapenproducenten Iran - nog för att de ska satsa på en gasledning genom Turkiet till Europa. Peres säger att europeernas penningflöde till Iran hotar världsfreden. Se vidare Washington Times.

Internetkriget fortsätter! Att ändra i Wikipedia är på modet - BBC ägnar sig åt sammalunda. De roar sej att ändra ordet terrorist, om arabiska terrorister, till frihetskämpar. Ah well. Frihet att slå ihjäl judar må vara något för BBC.Vill du själv söka efter vilka som ägnar sig åt att ändra i Wikipedia, gå till http://wikiscanner.virgil.gr/

En 6-månaders analys av antisemitism i BBC kan du avnjuta. Även brittiska tidningar är kritiska till BBC:s proislamistiska vinkling.

Vill du veta mer om Gazanerna som inte får någon elektricitet?
Vad har Mahmoud Abbas lyckats bäst med? Att inte göra ett smack!

Raket från terrorister i Gaza träffar barndaghem i Sderot. Två timmar tidigare skickade Islamic Jihad raketer mot staden; en terrorist skadad. Lite tidigare avlossades ytterligare 3 granater mot en kibbutz utanför Gaza.

Arabiska ungdomar från by i Israel anhållna för livsfarlig stenkastning mot bilar.

Israeliska säkerhetskällor bekräftar Hamas utsago att de har kraftigare vapen att tillgå, som utan vidare kan nå till Ashkelon - vilket de förgäves har försökt tala om för regeringen Olmert sedan han och Sharon förvandlade Gaza till Hamastan med Rätt att Avlossa Raketer.
En dålig natt: judar har attackerats av arabiska terrorister genom natten, med raketer, granater, skott och stenar.
Araber attackerar israelisk ambulans med sjukvårdare och stjäl utrustning - personen som ambulansen skulle hämta dog.
Arabiska terrorister i byn Azun på Västbanken, avlossar skott mot en närbelägen judisk plats.Det var en del av ett helt vanligt terrordygn. Fattar DU hur Israel fortfarande kan hålla på att leverera mat, ström, vatten till Gaza och vapen och pengar till Abbas? Någonstans kommer även judarnas tålamod att ta slut. Olmert har äntligen fattat att inte varenda säkerhetsbeslut omedelbart ska hamna i pressen!

Kommentarer
Postat av: Jano

Sakta , sakta EU , Israel och USA
håller man på att skapa ett
folkmord i Gaza, idag är elektricitet
imorgon kommer att bli maten , mediciner
, ett miljon människor kommer att
dö , det är bara början
till ett folkmord
som kommer att skapa de politiska förutsättningar för de radikala krafter att störta
några regeringar , det är samma krafter son genonförde
folkmordet y Rawanda , samma krafter som mördade nästan ett miljon irakiska små barnen
, samma kraffter som mördade
30 miljoner indianer
i Ny America

2007-08-21 @ 20:20:11
Postat av: Webmaster

Man undrar varför Jano sprider sin aftonbön, ordagrant, över svenska bloggvärlden?
Kanske han inte kan fler ord? Undrar på hur många ställen han/hon/den/det har skrivit det.
Där är ingen risk - det finns 300 miljoner araber vars kvinnor inte får göra något annat än barn.

2007-08-21 @ 22:09:18
Postat av: Johnny

Som jag nämnt i annan kommentar är svenska dagbladet fullkomligt ensidig i sin rapportering ifrån Israel, palestina.
Svenska dagbladets rapportering skiljer sig förvånansvärt lite mot sättet judar beskrevs i den tyska pressen efter nazisternas maktövertagande 1933.
Hur kan dessa journalister klara sig ifrån en massiv kritik ifrån journalistkåren? Är inte en av de viktigaste hörnstenarna inom journalistiken att belysa objektivt och sakligt?
Svenska dagbladet är mycket långt därifrån i sin rapportering av konflikten mellan Israel och palestina.

2007-08-22 @ 20:40:11
Postat av: Johnny

Jano jag vet inte om jag feltolkar din kommentar, den är helt lättolkad.
Men som jag förstår det menar du att folkmordet i Rwanda är utfört av "samma krafter", alltså EU, USA och Israel enligt dig.
Det är fullkomligt fel. Folkmordet i Rwanda har utförts och fortsätter att utföras av muslimska "fundamentalister".
Ditt enda syfte att skriva en sådan toklögn är givetvis ett hat ifrån din sida riktat mot EU, USA och Israel.

2007-08-22 @ 20:44:44
Postat av: Webmaster

När man läser artikeln som jag nyss nämnde i "Mycket viktig artikel" - hur en erfaren diplomat såg på de svenska media och den svenska regeringens approach till Mellanöstern, efter att ha vistats här ett par år, så inser man att det är Goebbel igen - upprepa en lögn tillräckligt ofta så börjar folk tro på den. Det gäller förstås för både svenskar och palestinaaraber.
Självcensuren är massiv här - den gamla klassiska "grävande journalistiken" har försvunnit. DN provade lite att göra sig fri från TT:s censur, och skriva helt och hållet eget material, baserat både på egna journalister och att många faktiskt är läskunniga och själva kunde läsa vad de utländska nyhetsbyråerna skriver, men därefter fick de en chefredaktör från Aftonbladet och det var tillbaka i den vanliga TT-trallen.
Jag har skrivit insändare i ämnet sedan 1990 och märkt att det är svårare och svårare att få dem publicerade. För ett tag sedan kom en insändare tillbaka från SvD, eftersom jag hade bett om mottagningsbevis, som "oläst", eftersom den hade haft en pro-israelisk titel.
Återstår bloggvärlden, och där behövs fler! Flera extremvänsterbloggare har hållit på rätt länge och etablerat sig, och tycks ha väldigt gott om tid, som Jinge och Esbati, att utspy sin antisemitism. För ett tag sedan provade jag att publicera några rena fakta om Israel på Jinge, men den snutten blev omedelbart bortcensurerad.
Det skräckinjagande är att vi inte har en enda stor dagstidning som är genuint neutral i frågan - ett par kvällstidningar är bättre med Aftonbladet som den stora kloaken (hon, tanten, blir väl ärkebiskop så småningom - vilket skulle passa Sverige som hand i handske, stackars oss), och vi har inte ett enda parti som vågar säga att "det går faktiskt inte att jämföra Israel och palestinaarabernas regim och palestinaaraberna har långt kvar tills de ev. kan bilda en stat" - när hörde du någon partiföreträdare som sist sa de enkla "först måste de stoppa hatpropagandan och därefter måste de eliminera PLO:s Charter som Fatah bygger på"? Inte en enda vad jag kommer ihåg!
Bloggandet tar sin tid, men är vi tillräckligt många som tjatar så - får se när jag tröttnar :)

2007-08-22 @ 21:11:05
Postat av: Christofer

Problemet är så klart att vänstern tycker att man kan hoppa i säng med vilken som helst bara de står i opposition till USA och deras allierade, som Israel. Och våra journalister är definitivt vänster, bara att läsa Aftonbladet och se själv.
Israel vann flera krig med vapenmakt mot flera arabiska fiender samtidigt, och bör därför respekteras snarare än attackeras av våra journalister. Fienderna gav upp sina direkta försök att krossa Israel men fortsätter finansiera terroristerna, vilka hyllas som hjältar här i Sverige.
Det är en sjuk värld vi lever i.

2007-08-23 @ 23:56:46
URL: http://www.getinfo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0