Vad har hänt?

Den berömda bloggaren J*ng* har just utropat "varför skriver man inte lika mycket om de stackars "palestinierna" som om Burma???" - vilket säger rätt mycket om hans allmänna vy av verkligheten, och - han måste ha missat en vådlig mängd artiklar om dessa araber i media de senaste 40 åren, sedan de uppfanns. Innan var de bara vanliga araber, men då kom en smart reklammakare på att ge dem ett eget namn för att människor skulle veta vem de skulle tycka synd om, så de inte blandar ihop dem med de trehundra miljonerna andra oljestinna araberna inklusive irakierna.

Om Burma ska jag inte orda här, men söker du på youtube Burma hittar du mycket som J*ng* har missat. Likaså kan du få det senaste om du går till Democratic Voice of Burma - som synes registrerat i Norge. Ko Htike skriver direktrapporter från Burma.

Irans Ahmed har varit i USA och talat om att han älskar alla inklusive en och annan jude (speciellt den självhatande sorten, som Naturei Karta). Att han var inbjuden till Columbia University lär ingen ha missat, en inbjudan som har fått oerhörd kritik. För att i någon mån visa sin motvilja mot Ahmeds åsikter höll president Bollinger ett ganska dramatiskt inledningstal med många frågor som Ahmed i stort sett undvek att svara på. Synd att han inte bad om en inbjudan att få tala fritt vid ett iranskt universitet.

En intelligent genomgång av vad Ahmed gaggade om i USA kan du läsa här. Bland annat säger Caroline - en av de få människor jag beundrar - där:

  • "Ahmedinajad visade att det var kristallklart att hans vision av islams dominans ej kan existera samtidigt med Västvärldens civilisation."
  • "Hans centrala meddelande, att han inte tillåter människor att välja fritt, negligerades."
  • Hans attacker på icke-muslimska naturvetare får en att undra vad han tänker om de judiska fysiker som i stort sett uppfann atombomben. Men när han talar om sina muslimska fysiker som vidareutvecklar vapnen är det Allah behagligt huh.
  • "Egentligen är han inte intresserad av att konvertera amerikaner till islam utan att övertyga speciellt konvertiter till islam, att de ska ansluta sig till hans dödsbringande variant av islamism och hjälpa till att förinta västvärldens civilisation."
  • Den stora faran är hur västvärlden negligerar allt detta, och i stort sett tar det som en "kulturyttring" i stället för att se faran. Se DN:s enkät nedan!

Artikeln nämner också hur - samtidigt son Abbas var i USA och vänligt samtalade med Bush skrev hans officiella dagstidning Al-Hayat om att judar inte har någon som helst historisk förbindelse med Jerusalem, och kallade israeliska städer som Safed och Sderot "bosättningar". Det är beklagligt att Bush och Condi inte förstår ett smack hur palestinaaraberna tänker i frågan. Man fasar över möjligheten att de faktiskt förstår.

Det är direkt skrattretande att många i Väst har fått för sej att bara de löser det "palestinska problemet" så försvinner alla sådana problem....... Visst, islamisterna är glada att folk här har invaggats i säkerhet, och det är lätt att se att de i detalj har studerat Hitlers böcker som han skrev långt innan han duperade hela västvärlden i att göra ingenting.

Ett av resultaten av västs överslätande av allt detta är att normala muslimer i hela världen känner att ingen stöder dem mot denna terror. Inklusive majoriteten i Europa.

Artikeln är abslut nödvändig läsning för var och en som än inte inser att det är 1938 än en gång.


Just innan Ahmed utnyttjade yttrandefriheten i USA ägnade han sig åt cyberkrigföring och förstörde en exiliransk webbsite. Se http://en.baztab.com/

Du kan läsa mera gallimatias av Ahmed i Washington Post. Lite mys-pys som "vi har levat i fred med människorna i Irak i hundratals år", men han är ju rätt ung och minns väl inte att en miljon människor dog i kriget på åttiotalet, en del av giftgas, många barn som tvingades ut i minfälten. "Vår befolkning är den friaste på jorden" tyckte han. Så länge de inte är kvinnor eller homosexuella eller har fel skägglängd förstås. Undrar varför Ahmed inte har skägg förresten, men han är väl inte gammal nog för att få ett imponerande helskägg. Läs flera absurditeter själv. Detdär att beordra massmord och le mot andra massor, samma dag, har han alldeles förträffligt lärt sej från Arafat.

Starta krig mot Iran eller bojkott - och hur? Ska en bojkott ha minsta chans att fungera måste huvudaktörerna satsa på att uppehålla den. Som jag har visat flera gånger gör Ahmed inte ett dugg för att förbättra situationen för iranierna utan satsar allt på kärnvapen i avsikt att använda dessa. Tyvärr år "makterna" som vanligt inte särskilt överens. USA och Frankrike har hangarfartyg cirkulerande i närheten av Iran, Tyskland anklagar Frankrike och USA samtidigt för att inte ta bojkotten på allvar, medn Wall Street Journal anklagar Tyskland för att bedriva affärer med Iran som vanligt - förra veckan var där i Darmstadt en konferens om hur man gör affärer med Iran, sponsrad av regeringen.

Frankrike anklagar Iran för att bygga ytterligare en kärnvapenanläggning 5 km söder om den nuvarande i Natanz.

Säkerhetsrådets uttalanden om Iran kan ses här.

Frun till en av Ahmeds kidnappade israeliska soldater (via sina knähundar Hizbollah) bad Ahmed om ett livstecken från sin man på en konferens vid FN, åtminstone tillåtelse för Röda Korset att besöka, men han flinade bara rått i hennes ansikte.

Även Texas guvernör har nu beslutat att deras pensionsfonder ej får investeras i företag med kontakt med Iran.

FN är vad det är, och det är inget konstigt att Ahmed gärna får tala där. Vad det har blivit vad gäller mänskliga rättigheter, vad gäller alla attacker mot Israel för övrigt från FN tack vare att de muslimska staterna där, med en röst var, är några dussin gånger fler än de judiska, kan du läsa om i en färsk artikel i The Sun. Människor som fortfarande hänvisar till FN som något bra överstatligt medium är definitivt ej påläst. De har några organisationer som fungerar, som UNHCR, som borde slita sig lös från kolossen, de flesta andra är enbart för inbördes beundran. LÄS ARTIKELN!

Ett rykte sa att Israel
fick hjälp från Turkiet vid sin attack mot det hemliga målet i Syrien, och ett annat rykte säger att Iran har varit i Turkiet och varnat dem för vidare hjälp till Israel, där ryktet säjer att detta förvägrats perserna.

DN:s bloggfråga just nu:
Vilket land är störst hot mot världsfredan - svarar två tredjedelar USA och en tredjedel Iran. Med tanke på att Iran hotar med kärnvapenkrig mot
  • Israel ("Lilla Satan")
  • USA ("Stora Satan")
  • Alla sunniaraber (bl.a. Saudiarabien, Egypten)
  • Resten av västvärlden (deras missiler når hela Europa inklusive Sverige, se här och här)
är det helt och hållet makabert, och visar endast en sak - hur väl svenska massmedia har lyckats att dribbla bort det faktum att varken EU eller FN gör något för världsfreden utan bara gaggar, medan USA gör något - och därmed också gör misstag ibland. Dessa är i princip det enda våra media rapporterar!

Abbas blir religiös.
För att visa att han egentligen inte skiljer sig från Hamas, förutom när han pratar engelska, har han, precis som Ahmed och Hamas, infört en moralpolis som ska gå omkring under Ramadan och se till att folk inte äter och dricker, och annat som är väsentligt för Allah. AP berättar. Kom ihåg vad jag skrev senaste om Arafat och islam.

Egypten har plötsligt, mitt i natten, släppt in ett hundratal Hamas-terrorister genom gränsen mellan Egypten och Gaza, utan några förklaringar. * * * Fotografer på platsen fick sin film konfiskerad. Detta lär högeligen irritera alla andra, Israel, USA, Abbas..... Dessa var efterlysta terrorister, enligt Hamas personer i hög position inom terrorgruppen, som inte hade vågat passera vägen Israel erbjöd tidigare, av förklarliga skäl. Hamas ar aldrig ens ur mungipan antytt att de någonsin skulle upphöra attackera och försöka eliminera Israel, och det är också den väsentliga punkten i deras Stadgar. Speciellt inför konferensen USA vill ardna i höst. Egypten har stängt sitt konsulat i Gaza i protest mot Hamas. Hamas hör till Muslim Brotherhood, en oppositionsorganisation i Egypten som regelbundet fängslas av regimen där.Arafat vägrade 1974 att bli vice premiärminister av Västbanken, ett erbjudande från Jordaniens kung Hussein.Har du hört talas om historien om Skorpionen och Krokodilen? Annars repetera den i en av mina äldre postings... Gazanoiderna fortsätter ägna sig åt sin terrorism, och deras högsta dröm är att kunna träffa de anläggningar i Ashkelon som levererar ström och vatten åt dem - det sätt de spelar roulett med sin egen civilbefolkning, förutom med Israels civilbefolkning berättar rätt mycket om islamismens vansinne, och det monster som iklätt sig Allahs skepnad för dem, borde skrämma vem som helst. Se också här. I denna artikel ser vi också att regeringen Olmert "funderar på" att minska levererad ström till Gaza med 7 MWh per landad Kassam, och avbryta presenterna av bränsle var gång Hamas försöker attackera gränsposteringar. Där berättas också om lidandet bland de 2500 återstående kristna i Gaza, samtidigt som Svenska Kyrkan fortsätter att demonisera Israel enligt klassisk tradition.

Medan där bodde judar i Gaza kunde dessa tjäna förmögenheter på att odla i sina växthus, och ha ett mycket behagligt liv, med promenadväg till vågor där de kunde surfa, men i samma ögonblick de gav bort allt detta till Gazanoiderna förstördes det omedelbart, så människor där inte skulle få för sig att livet var en dans på rosor, utan enbart skulle ägnas åt att döda judar. Den intensiva hatpropagandan från media och moskeer har hjärntvättat tillräckligt många för att det skulle lyckas - folket hade ju trots allt frivilligt valt Hamas.

Norge brydde sej inte utan supportar Hamas, och Sverige gnydde över att de inte hann hjälpa dem med pengar till vapen, innan det blev politiskt olämpligt. Att Sahlinskan nästan fick en Kassam i huvudet, påverkade inte hennes åsikter märkbart - hon är redan färdigindoktrinerad.

Hade Israel haft en riktig premiärminister hade han inte tuggat naglar fram till den konferens USA vill arrangera i november om Mellanöstern utan faktiskt gjort något.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0