Ofarlig terrorism?

Terrorismen * * * * ligger och bubblar under ytan i den icke-muslimska världen medan i den muslimska världen muslim mördar muslim utan större hämningar. Notiser i nyheterna - "150 mördade i Irak" kommer knappast på första sidan. Att, som vissa bloggare säger, "hey - så många fler trafikolycksfall så varför bekymra sig?" är lika smart som att säja "alla dör ju, så varför ska vi ha sjukhus?"

En liten aning om hur vi är övervakade ser du om du klickar den gröna rutan till höger med Creeper. Hezbollah och Hamas lägger mycket pengar och tid på sina websajter för att sprida hat; se t.ex.

http://ddanchev.blogspot.com/2006/12/full-list-of-hezbollahs-internet-sites.html
How Hizballah Hijacks the Internet
Hezbollah Web Sites Continue to Use U.S. Internet Services
Most Hezbollah sites hosted in U.S.


Marketing terrorism by Internet: the Hamas terrorist movement continues using Internet Service Providers in Eastern Europe and South East Asia to operate its leading sites
Hamas government bankrupt, leaders invest in web sites

Al-Qaeda flourishing on internet, intelligence officials warn


Andra relevanta länkar:

http://eupolitics.einnews.com/news/sweden-terrorist-threat

http://www.einnews.com/sweden/newsfeed-sweden-terrorism
Swedish Muslims Call For Terror Attacks Against Sweden

Terrorn har blivit global tack vare internet - islam i Indonesien och Malaysia var rätt vänlig innan sura herrar i Mellanöstern kom på idén att börja döda urskillningslöst för sin tro.

EU/Sverige har visst fortfarande den gamla attityden "klappa Hitler på magen så håller han sej lugn" - funkar faktiskt inte särskilt bra som de vet som har läst historieböckerna! Alla normala muslimer är livrädda för den nonchalans som många här visar gentemot den muslimska terrorismen, eftersom det direkt drabbar de flesta av de som har sökt skydd här! Ungefär som typer som Mona Sahlin som NÄSTAN explicit säjer "ja men, terrorism är ju en del av muslimernas kultur, liksom hedersmord av flickorna?!?!?!?" . ... .

Kommentarer
Postat av: Stefan

Bloggtips, en helt ny blogg om muslimska friskolor:
http://muslimskafriskolan.blogspot.com

2007-09-05 @ 15:55:15
Postat av: Puffran

Varken religion, politik eller vapen dödar, det är människor som dödar.
Vad är det då som gör vissa grupperingar av personer mer benägna att döda?
Hat föder hat så om inte USA, Israel och alla dess allierade slutar hata (vara rädda) så kommer bara världen att sluta i ett enda rökmoln. Jag befarar detta och hoppas därför att Sverige nu STÄRKER SITT FÖRSVAR och satsar mer pengar så att vi kan vara trygga i Sverige, för alla vill väl ha trygghet? Antingen släcker vi elden där den brinner eller så sprider den sig till ditt hus...

2007-09-06 @ 00:44:02
Postat av: Peter

"Hut går hem" sägs det. Vår kära Mona Sahlin som verkligen klappar Hamas på magen har i dag råkat ut för Hamas raketer när hon satt på ett utecafé i Sderot. Det var inte USA, inte Israel och inte heller någon av dess alierade, utan dessa "fredsälskande", palestinaaraber. Så kan det gå, kanske skulle Sahlin nu försöka att få hamas att sluta upp med bombningarna av Israel.

2007-09-06 @ 17:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0