Desperata Iran igen

DN har lyckats komprimera en 50-radig rapport från AP om Ahmedinejads vansinnesrustning till 6 rader. Det visar väl i ett nötskal hur lite EU/Sverige bryr sig. Det är enormt skräckinjagande - speciellt som man inser att det är en protest från EU mot varningarna från USA. Vi handlar mer än någonsin med Iran, för att supporta deras kärnvapenproduktion! Samtidigt som den iranska befolkningen får det sämre och sämre. EU/Sverige är ointresserat.

Är det fortfarande någon som tror att Ahmedblabla bygger centrifuger för att ge energi till sitt folk? Hur många centrifuger behöver Sverige i produktion för sina kärnkraftverk?


Bildt är i närheten, * eftersom han tycker det är roligt att resa så han är i Irak för att berätta för dom hur de ska göra för att få ett land som Sverige, trots att jag känner för beskrivningen av honom. Tänk om han verkligen ville ÅSTADKOMMA något i stället för att dilla om demokrati och folkrätt med terrorister och andra som inte har den minsta erfarenhet av orden! Tips angående Israel-palestinaaraberna:

Beivra ytterst starkt att första steget in på Vägplanen är ett absolut stopp för muslimsk hatpropaganda från medier, skolböcker och moskeer. De fyras gäng har skrivit under på det, FN har skrivit under, USA har hittat på det och Abbas har skrivit under. Inte en euro innan det skett!

Varför är det så omöjligt??? Det verkar närmast som om de hemlighåller det, kan inte komma ihåg att någon har nämnt detta i våra vanligaste svenska medier.

Den andra självklara punkten är:

Abbas måste omedelbart göra om PLO:s charter, som ej tillåter Israels existens i sin nuvarande form!

Det bara är så, Arafat gaggade på engelska att USA och Israel inte skulle ta så hårt på det, men nu har ett decennium gått och de har ej ändrats ett dyft.

Men Bildt vet väl inte ens om att man börjar en väg i början.

Kommentarer
Postat av: BP

Om Iran äntligen får kärnvapen och släpper dem över Israel så löses i ett slag den längst pågående konflikten i modern historia.

2007-09-03 @ 00:52:44
Postat av: Webmaster

Utgår man från den vanliga träffsäkerheten hos muslimska missiler så visst löses det palestinska problemet, Tempelplatsen blir rensad från
moskeer, atomvapnen på Israels ubåtar är träffsäkra, och USA hjälps åt att förvandla Iran till en schweizerost - så tja, kanske alla problem inte försvinner?
Judarna är otroligt seglivade, avslutade just en bok utgiven i Sverige 1933 när det börjar ryka igen, som berättar om deras äventyr de senaste 2500 åren i kontakterna med andra folk - läsvärd!

2007-09-03 @ 09:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0