Bortglömt av TT

En tonårig arabisk potentiell självmördare togs fast i en vägspärr med 3 bomber i byxorna, avsedda att detonera i Tel Aviv inom 24 timmar. Hade det varit bättre utan vägspärrar?

I samma artikel: Hamas, Fatah, Islamic Jihad - alla terroristerna, som alltid samarbetar mot Israel, förbereder sig för attack vid det Israeliska Nyåret, den viktigaste judiska helgen, nu snart. De israeliska soldaterna som bevakar aktiviteterna på Västbanken är i högsta beredskap.

Raketer och granater avlossade från de muslimska terroristerna (du vet - de som får massor av vatten, elektricitet och allt annat från Israel utan att göra någonting för att förtjäna det) MOT övergången där de får hundratals med lastbilar med presenter.

På Västbanken avlossade muslimska terrorister skott mot en israelisk bilist.

Araber förstör judiska vinodlingar.

Som vi minns vägrade en del israeliska soldater häromdagen att användas för att attackera judar, i Hebron. De får nu pris - av folket, samtidigt som de degraderas - av regeringen Olmert.
Nu inför det Judiska Nyåret finns det 5.447 miljoner judar i Israel, snart lika många som Hitler avlivade med många i övriga Europa som mer eller mindre tyst applåderade. Dessa judar hade kommit till Europa under århundraden utan att göra någon förtret - de irriterade genom sin blotta existens.

Jämfört med 20 miljoner muslimer som har kommit under något enstaka decennium och försöker införa muslimsk lag här och där. När kommer övriga europeeer att bli irriterade på det? En ny Hitler mot muslimer i stället för judar? Vad vet jag.
Times Online: Hårdföra muslimska terroristförespråkare tar över Londons moskeer.
Tre åtalade i Norge för terror.

Abbas engelska nyhetsbyrå hotar Israel - med att Fatah kommer att bomba och förstöra kraftstationen i Ashkelon som förser Gaza med gratis elkraft, om Israel avbryter leverans av el och vatten till terroristerna i Gaza. Ganska intressant, samtidigt som Abbas får massor av vapen och pengar för att bekämpa Hamas.....
Vädret igen. Har du inte specialstuderat forskningen om vad som påverkar vädret tror du säkert vad t.ex. DN försöker "bevisa", att vår produktion av koldioxid är den huvudsakliga orsaken till att vädret ändrar sig. Om du läser denna artikeln får du lite andra tankar... Den berättar hur alla forskare som har kommit fram till andra anledningar metodiskt har undertryckts av vissa mäktiga tidningar och organisationer. Precis som våra tidningar har glömt bort vad "grävande journalistik" är - de gräver inte ens i TT:s censurerade påståenden - när såg du en artikel senast som berättade om alla källor som motsäger vädertankarna? Artikeln påminner om att Grönland faktiskt var GRÖNT för 1000 år sedan, när vikingarna började åka dit. Mars, Jupiter och Pluto blir också varmare så sluta med alla charterresorna dit! Världshaven steg mycket snabbare för tusentals år sedan. 1934 var det varmaste året man känner tilli USA och fyra av de tio varmaste åren mättes upp före 1930. Dagens uppvärmning av Indien någon grad har avsevärt ökat skörden. Försöker man tvinga fram en ändring enligt Kyotoprotokollen kostar det minst 150 miljarder dollar per år - utan att man kan vara säker på att det gör det minsta nytta.

Qassamraketer från Gaza har denna gång lyckats att träffa ett israeliskt soldatläger, och förhoppningsvis får det en liten signal till regeringen Olmert att tummar kan slitas om man sitter och rullar dem för länge. De muslimska terroristerna tackade Allah för det, inte raketernas styrsystem. Från denna källa:

image8

Den senste Kassam-3 är två meter lång och 17 cm bred, med 10 kilo sprängämne. Var och en som tycker att det är en leksak som man inte ska gnälla om, om man får den i huvudet, bör nog flytta till Sderot ett tag.

Som jag skrev häromdan hittade Egypten nyligen betydligt kraftigare raketer, färdiga att smugglas över gränsen till Gaza. Att stoppa denna smuggling är av högsta prioritet - vilket många i Israel som är intresserad av att försvara Israel, inte enbart sin egen position, har påpekat efter det att Sharon, i yttersta vansinne, lämnade Philadelphi-korridoren att "övervakas" av egypterna.

Den israeliska armen är klar att rensa upp Gaza, men Olmert är ointresserad av annat än hans egen lön och yttre status, och tänker på konferensen i höst där Condi ska försöka pressa Israel på att frivilligt minska sitt försvar, sin yta och sin möjlighet att överleva som en promille av Arabvärlden. Röster börjar höras om att stoppa konferensen. Vad är där att prata om innan araberna fattar att de har förlorat kriget?

Oppositionen i Israel - som hade vunnit stort om där var val nu, berättar många bittra sanningar. De påvisar om och om igen att regeringens uppförande till stor del beror på att de skäms öronen av sej därför att de vet att det helt är deras fel, att de tvingade alla judar bort från Gaza, tvingade soldaterna bort från gränsen mellan Gaza och Egypten, vilket förvandlade Gaza till ett enda stort terrorhål.

Berätta EN anledning varför Israel inte omedelbart ska stänga av allt vatten och elektricitet (Moshe Ya'alons kommentar) om Gaza får därifrån, och stoppa det kontinuerliga flödet av lastbilar dit med godsaker. Låt allt ske från Egypten OMEDELBART. Eller är kvaliteten inte lika hög då???.En annan åsikt här.


Vansinnet att FN har bett Libyen att ansvara för en ny hatkonferens mot Israel och judar i Durban år 2009, med hjälp av Iran, Kuba, Pakistan och andra med deras ytterst välkända förkärlek för mänskliga rättigheter huh. har helt negligerats av svensk press, såvitt jag vet. Förra gången gav det - kanske - inspiration till attacken mot World Trade Center i New York tre dagar senare. Vad kommer att hända denna gången? Du kan läsa massor om denna hatkonferens på HonestReportings webbsite. Du kan läsa mycket mer via länkar i artikeln.
The New York Times:
Irans ledare försämrar ekonomin för landet, för att de ska slippa frestas att lägga pengar på icke-islamsk lyx från väst. På många ställen får kvinnor inte cykla, förra veckan stängdes 20 frisersalonger i Teheran eftersom de erbjöd icke-islamisk frisyr. Läs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0