TT börjar bli helt desperata i sin antisemitism!

När jag passerade gränsen sist tittade jag efter och jo - gränsen mellan Gaza och Egypten är precis lika smal som gränsen mot Israel. varför skriker TT hej vilt om att Israel, i raketregnet från araberna, inte omedelbart tar hand om samma araber när de plötsligt får problem? Har de betalat sin sjukförsäkring till Israel? Har dessa personer sökt hjälp i Egypten - varför inte?

Israel lämnade Gaza för två år sen för att det skulle bli en prototyp för hur palestinaaraberna ville bygga en stat. INTE ETT SKJUTFÄLT! De fick massvis med högmoderna växthus som judarna hade exporterat från för miljontals dollars utan problem, de fick löften om flygfält och hamn UNDER ANSVAR, bara de visade att det inte skulle användas för att importera vapen. De har stora gasfyndigheter som kan utvecklas och ge goda inkomster - Israel har lovat att köpa. De fick en industriby som lönade sig väl.Alltsammans UNDER ANSVAR - för att visa att de tog hand om det på bästa sätt. Resultatet har vi sett.

TT har hittat på nytt israelhat nu,taget ur luften - det är signerat enbart TT och inte viktigt nog för någon av de internationella nyhetsbyråerna att nämna, utan bara ett led i den allmänna antisemitismen som vi ser växai Sverige - från nyheterna till Radioteatern och andra program. DN och SvD tar in det utan att tänka eller kontrollera, vilket är deras skyldighet enligt Pressens Etiska Regler. Kanske de har hittat en treradig notis på en baksida någonstans i sitt lusläsande av saker att anklaga Israel för.

Att söka Googles News efter orden Israel Gaza stops gav inte ett enda svar som kunde associeras med vad TT har diktat ihop.

Det finns ingen som helst anledning att Israel ska göra något för Gaza, som ytterst påtagligt högljutt har vrålat ut att de aldrig kommer att förhandla med Israel, enbart försöka att utradera det i all oändlighet - läs Hamas Charter om du råkar ha förträngt det.

Du behöver inte läsa särskilt länge i denna blogg för att hitta alla tusentals fall där Israel gratis hjälpt icke-israeliska araber med gratis hälsovård. De har utfört stora antal hjärtoperationer på arabiska barn, de har till och med tagit in åtskilliga skadade arabiska terrorister i färd med att försöka mörda judar, för vård! Jag kan inte påminna mig att det är något som TT nämner hur ofta det än sker.

Kommentarer
Postat av: Peter Jacobsson

Nog är det märkligt. Regeringen Persson startade en kampanj under parollen "om detta må ni berätta". Det handlade om nazisternas brott mot mänskligheten i allmänhet och det judiska folket i synnerhet. I dag är läget ett helt annat som man ser när man läser denna blogg. Helt plötsligt är judarna åter igen lovliga mål för anklagelser och lögner. Kan inte förstå varför svensk media så enögt rapporterar från Mellanöstern? Men jag tror att en dag så faller man själv i den grop man håller på att gräva.

2007-10-18 @ 08:40:39
Postat av: Webmaster

Tyvärr är det en bredsida med antisemitism som bara växer: från media,från regeringen och från kyrkan. Är det någon som ser någon skillnad mellan Sahlin och Bildt vad gäller Mellanöstern? Media har en antisemitisk ton som var omöjlig de 50 första åren efter Hitler. Kyrkan - jag ser en del av vad KFUM/KFUK skickar ut på sin palestinalista, och där är ingen skillnad mot vad Palestinagrupperna ägnar sig åt. Svenska Teologiska Institutet i Jerusalem vad innan avsett för kommunikation mellan judar och kristna, nu är inte en enda jude anställd där, enbart araber......

2007-10-18 @ 13:44:09
Postat av: Dag Selander

Man kan tänka sig att TT finner det lämpligt med denna s.k. "nyhet", när Benny Morris är på Sverigebesök 15-19 oktober.

2007-10-18 @ 16:37:43
URL: http://missionxp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0