Palestinaaraberna förbereder mötet i USA

USA förbereder en "fredskonferens" styrd av en till ytterlighet förvirrad Condi. I Abbas TV visas vad de förväntar sig från konferensen:

image21

Mycket tydligare kan det inte visas. Precis som det står i PLO Charter, som Abbas följer, existerar inget Israel under den palestinska flaggan. Det är hur Abbas förbereder sitt folk för fred.

Som vi hörde hade Fatah-terrorister ("kontrollerade" av Abbas) planerat att mörda Olmert vid hans besök till området de fick kontroll över efter det att Arafat lovade Israel att stoppa terrorismen och samla in alla illegala vapen - för mycket mycket länge sedan - och Olmert mal fortfarande på som en MYCKET hungrig gris som har hittat en dynghög som kanske innehåller nåt ätbart - han tycks göra allt för att supporta Abbas! (teckning). Abbas tog terroristerna till fånga - och släppte dem lite senare.... (Två togs senare i en vägspärr.) Han har väl fått inspiration av Olmert som gör samma sak med stora mängder av arabiska terrorister - som en vänlig gest...... och vi ser hur Abbas återgäldar den. Både Olmert och Abbas är på utgående, även om Olmert tyvärr kan göra mycket skada fortfarande. Han är helt ointresserad av att han har flera stämningar på halsen som kan ge ett antal år i finkan, och tänker åka till "fredskonferensen" i USA även om han måste ge bort Jerusalem...... Många i Knesset, Israels riksdag, har bett honom att ställa in mötet, precis som hans stödpartier hotar att lämna honom.
Judarnas Heligaste Plats, Tempelplatsen
, har mottagit den Prästerliga Välsignelsen (4 Moseboken 6:24-26) antagligen för den första gången sedan Templet förstördes för 1937 år sedan.

Araberna fortsätter oförtrutet att förstöra så mycket så möjligt av de Judisk-Kristna lämningarna på Tempelplatsen, som jag har skrivit om ett antal gånger - MED Olmerts goda minne, eftersom han hatar religiösa nationalistiska judar! Rester har nyligen hittat bland "soporna" som araberna har vräkt ut från Tempelplatsen, med rester av det första judiska Templet. En amerikansk kongressman har just lämnat in Resolution 756 som fördömer denna muslimska förstörelse av judiska och kristna lämningar. En grupp av amerikanska judar har skapats emot hotet från Olmert att ge bort anledningen till Israels existens - Tempelplatsen. Man önskar att svenska judar hade reagerat också - åtminstone som en symbolisk åtgärd. Att svenska kristna ska göra det är väl att begära för mycket eftersom de flesta låter ungefär som Palestinagrupperna när Mellanöstern kommer på tal.Muslimsk ekonomi. Vi har alla hört om muslimska banker, där islam förbjuder att man får ränta. Muslimer ska betala "tionde", 2.5% av sin inkomst, för att vara goda muslimer. Därför har ett stort antal muslimska välgörenhetsinstitutioner växt upp i Västvärlden. Det egendomliga man observerar dock, är att medelpalestiniern är lika mager som alltid medan de tycks ha precis hur mycket exklusiva vapen som helst. Ytterst egenartat och rättegång pågår i USA emot en del där det är bevisat att de huvudsakligen donerar till terror - en utredning här. Lite i svenska tidningar hos *Olmert accepterar 3500 illegalt invandrande araber som ytterligare en vänskaplig gest till Abbas.Dagens nionde raketanfall från Gaza in i Israel ägde rum strax före klockan sju i kväll - en tämligen ordinär dag. TT glömde rapportera det.Egypten hade kunnat stoppa det enorma vapeninflödet
till Gaza på en dag om de hade velat. Samtidigt som man försöker ha en fredskonferens i USA för att stärka Fatah ägnar Egypten sig åt att försöka stärka Hamas. Varför åker inte Condi dit och snackar allvar med Mubarak? Se också hur de släpper en ökänd Hamasterrorist. Haaretz skriver mer.Hur skiljer sig EU och Israel vad gäller vad lagen/folkrätten säger om t.ex. Jerusalem och de palestinska områdena? En vetenskaplig utredning av Rut Lapidoth, professor emeritus i folkrätt i Jerusalem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0