Olmert och våra vanligaste vänsterbloggar

Har du märkt samma sak som jag? Skrivs det något om Israel och Mellanöstern i tidningen, som i DN i natt, skulle dessa rabiata bloggar aldrig få för sig att ge kompletterande information. I stället utvisar de en utsökt fantasi som de broderar ut artikeln med, eftersom de ju redan VET fakta utan att läsa på, att arabisk nationalism alltid är god och att judisk nationalism alltid är ond.

De läses med stor förnöjsamhet av andra människor med motsvarande fantasier - det bekräftar ju vad de redan visste. Är man uppvuxen och gödd på Aftonbladets skrönor kanske det inte kan vara annorlunda.

Abbas "vet" precis lika bra att Förintelsen var ett stort skämt, han har ju doktorerat på det i Sovjetunionen!

Israel FÖRSÖKER hela tiden få nån rätsida på Mellanöstern, tyvärr utan nåt gensvar. Osloöverenskommelsen gick ut på att Israel gav vapen och pengar till araber för att stoppa terroristerna, och USA har allt därefter givit dem vapenträning. Helt gratis! Detta utnyttjas självklart av terroristerna - de tar helt enkelt jobb i Abbas "säkerhetsstyrkor" tills de är fulltränade i vapenanvändning, vilket de själva har sagt i intervjuer. Utan denna träning och dessa vapen hade de inte lyckats mörda så många judar som nu är fallet.

DN "råkade" glömma vad som t.ex. står här, eller här eller kan läsas på svenska här, att de fem Fatah-Al Aqsa-terroristerna som planerade mordet arbetade för den palestinska säkerhetstjänsten när de anmäldes av den israeliska säkerhetstjänsten. Israel tog två, Abbas anhöll tre, som han måste enligt förhandlingarna mellan Arafat och Israel - för att släppa dem några dagar senare enligt den "revolving door principle" som Arafat fulländade - ofta stod bakdörren till hans finka öppen timmar efter det att han hade visat Israel att "titta här, jag har gjort vad jag har skrivit under på, att fängsla en terrorist!".....

Hade palestinaaraberna ägnat sig att skapa ett land i stället för att uppfölja Abba Ebans gamla och fortfarande mycket giltiga påstående: "araberna tar alla chanser att missa alla chanser", hade de kunnat ha ett Palestina många gånger sedan de första gången blev erbjudna det 1948, men de har alltid varit ointresserade av ett Palestina som inte omfattar Israel - det står fortfarande svart på vitt på PLOs ( Fatahs) Stadgar. Läs själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0