Gaza, den första oberoende palestinaarabiska staten.

- och araberna vill inte ha den!!! De utgår från att pappa Israel i all framtid ska leverera mat, olja, bensin, vatten, elektricitet, telefonnät gratis, samtidigt som de, som andra barnungar, konstant roar sej med att skjuta fyrverkerier, mer än tusen ganska så stora pjäser enbart sedan Hamas tog makten, som definitivt inte hade varit lagliga på nyår i Sverige, trots att internationella media oftast kallar dem ofarligt plåtskrot.

Nå, de som säger det kan ju stå och ta bilder när några av dem ramlar ner i lokala barnhem.

Vill de ha en stat eller vill de inte? Det fick hela Gaza UNDER ANSVAR för att visa vad de vill göra med ett framtida Palestina. Det är rätt självklart nu vad de vill - förvandla alltsammans till en raketramp mot Israel. Vad de sen vill förmäler ej historien.

TT skriver om det * * * * Självklart blir Israel anklagat för att inte mata araberna som skjuter på judiska kvinnor och barn dagligen. Det hade varit jätteskoj om TT hade redovisat marknadsvärdet på alla vapen palestinaaraberna har, men på nåt sätt tycks det inte ingå i deras policy.

Som vi vet gick det alldeles utmärkt ekonomiskt för judarna i Gaza, trots att de byggde och bodde på mark som araberna ansåg helt omöjligt att använda till något - det var öde innan judarna kom och är öde nu, när araberna har slagit sönder många av de växthus judarna lämnade där, för att araberna gratis skulle kunna ta över. Där fanns en ekonomiskt lönande industriby på gränsen till Israel, där både araber och judar arbetade och tjänade bra. Den slog de sönder. Där är tal om att sätta upp en ny, eller flera i de palestinska områdena,men ingen vågar satsa pengar på vanartiga barnungar som tror att man pekar och får och aldrig någonsin behöver göra något själva. Läs om det på http://www.bitterlemons-international.org/previous.php?opt=1&id=181

Alla hjälporganisationer etc. har haft två år nu på att omdirigera sina sändningar så de går via Egypten, vad väntar de på? Gazanerna får t.o.m. olja från Israel trots att Egypten har egna oljekällor och ej Israel! Där finns stora gasfyndigheter utanför Gaza, uppskattningsvis värda 4 miljarder dollar, som kan ge palestinaaraberna bra inkomst och Israel har lovat köpa - OM Gazanerna slutar med terror och sluter fred!

Det är rätt intressant att titta i CIA World Factbook, om jordens länder. Om de palestinska områdena uppskattas att de under ett år nylgen fick diverse socialhjälp från den övriga världen på ca $500 per person, samtidigt som de hade inkomst och producerade för tre gånger så mycket. I samma bok kan du se alla länder sorterade efter inkomst och gå igenom de som tjänar mindre än palestinaaraberna och ta reda på hur mycket DE får i socialhjälp, och varför de får så mycket mindre. Tänk djupt!

Gaza kunde ha flygplats och hamn, om de hade visat att de hade lekt färdigt, men inte innan. Jag minns själv hur jag smugglade smällare hem till Sverige under familjens semesterresor till Sydeuropa för länge länge sedan, men nån gång får man faktiskt växa upp! Om inte så den första gången man själv får betala sin mat.

Och hur tackar Gazanerna för maten? Se deras nyhetsbyrå:
"Gaza - Ma'an - Prominent leader of the Popular Resistance Committees Abu Al-Sa'id on Wednesday called on the de facto Palestinian government to hasten disbanding the Palestinian Authority and establish a 'Resistance Authority' instead in the West Bank and Gaza Strip.

Speaking during a press conference, Abu Al-Sa'id urged Palestinian resistance factions, particularly the Salah Addin Brigades of the PRC, to "kill Jews everywhere without waiting for permission","


Smaklig måltid.

Kommentarer
Postat av: Chutzpah

Mycket välskrivit!!!

2007-10-28 @ 18:22:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0