Dagen: Så ska partierna "stoppa sverigedemokraternas framfart"

Dagen skriver en artikel om att "stoppa SD" utan att särskilt mycket berätta om anledningen till deras valframgångar - vilket är nog så relevant.

Prova att byta ut ordet SD mot KD, och känn på innehållet.......

Jag vet likväl som andra att både SD och många andra svenska partier har skelett i skåpet, eller ska vi börja prata om hur våra vanliga partier uppförde sig under andra världskriget? SD säger många saker som borde vara rätt självklara, men varken den gamla eller nya regeringen vågar säga det enkla faktum att Sverige varken har pengar eller en tillräckligt robust kultur att ta emot halva antalet irakiska flyktingar till Europa! Andra tittar storögt på hur Svenska Staten tycks anse att detta politiskt korrekta uppträdande skulle vara till något slags fördel för Sverige, när vi faktiskt ser fler och fler muslimska extremister som försöker göra livet här surt både för muslimer som flydde från dem, och för vi som råkar ha bott här i några decennier, läs t.ex. artiklar här och här och här och här och här och här och här - det är inte politiskt korrekt att skriva om Sverige i Sverige som vi vet, så alla artiklarna är från utlandet.

Samtidigt gör EU inte ett dugg för att försöka göra något av kaoset i Irak, och många gnyr om att det var så mycket bättre när Saddam mördade hundratusentals där i tysthet. Grävde ner och förgiftade och fängslade och roade sej. Hade EU - Bildt kunde ju fråga snällt - satt upp effektiva gränsposteringar mellan Irak och mot Iran och Syrien, hade mycket av det värsta slöddret stoppats fråm att komma in, och mörda muslimer i Irak med fel färg på ID-kortet. Hade därefter varenda Irakisk immigrant varit tvunget att först ta sig till ett EU-centrum, för att sedan ges hjälp, hade en hel del groende rasism i Sverige stoppats i tid.

Judarna sipprade in i Europa under tusen år eller mer, och vi vet hur det tog sin ända - och judehatet sitter fortfarande under ytan hos alltför många europeer. När kommer motsvarande hat att ta fart mot de 20 miljoner muslimer som har kommit till Europa under ett fåtal decennier?

Kommentarer
Postat av: Claes-Göran

Fler invandrare i arbete skall stoppa SD.
Arbetskraftsinvandring kan behövas i vissa sektorer.
Men det är inte akuellt för dom invandrare som Sverige föredrar.Man brukar prata om USA, Kanada som exempel på arbetsinvandring. Men titta på dessa invandrare, de har ett högkvalisefirat arbete innan dom en får komma in i landet.

2007-10-19 @ 20:49:39
Postat av: Webmaster

EU behöver förvisso invandring av unga människor eftersom Europa - till skillnad från USA - har en negativ befolkningsutveckling av olika anledningar. Men vi behöver ett totalt nytänkande! Nu är många nog muslimska invandrare här därför att just de råkade ha nog med pengar att betala människosmugglare och där finns faktiskt fortfarande saker inom europeisk kultur som rätt många av oss inte vill ska dränkas genom att muslimska flyktingar har flytt från ett land de har totalt misslyckats med att bygga upp - för att därefter börja bygga samma kultur här.

Va vi behöver är planerad invandring som också är bra för OSS - som att satsa pengar på utbildning av ungdomar i icke västerländska länder, där de bästa får stipendium att fortsätta här.

2007-10-19 @ 23:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0