Hamas vinner och EU pumpar in pengar

Undrar du varför EU är så totalt vansinniga att de har börjat ge Hamas pengar direkt? - enligt SvD fick de 38 miljoner kronor häromdagen. Förutom allt de får från andra. Vad de använder pengarna till vet vi:

http://www.dn.se/DN/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=660879
http://www.svd.se/dynamiskt/utrikes/did_15788696.asp
http://www.svd.se/dynamiskt/utrikes/did_15790239.asp


EU har ingen som helst kontroll över vart pengarna till palestinaaraberna går, men det är allmänt känt att antalet "säkerhetsstyrkor" har växt enormt för att inte tala om att de har fått stora löneförhöjningar..... Den totala socialhjälpen från EU till palestinaaraberna under 2006/07 ökade med 27% trots officiell bojkott och uppgick till 6.l miljarder kronor. Svälj gärna en gång till. Uppskattar man antalet palestinaaraber som ska dela på dessa pengar, ca 3.3 miljoner blir det 1850 kronor per person. Inte dåligt tillskott utan att behöva göra ett dugg mer än att skjuta judar. Sahlin och Bildt vill ge mer.

Som en rolig grej ser jag att vårt kära Miljöparti orerar om att inbördeskriget i Gaza beror på att Hamas inte har fått nog med pengar från EU :)

Det har länge förundrats mig varför inte EU LÅNAR palestinaaraberna pengar? EU kunde lätt bygga en industriby för dem, för att sedan köpa producerade varor - men tydligen litar de inte på dem till den grad att det är möjligt.

Se artikeln om PLO:s nya bankkonto nedan. Jag vet inte vad en RPG kostar att inhandla, men det kostar 3925 och femtio att träna att använda den genom att skjuta ner en ko, vilket borde vara en dröm för många terroristinspirerade vänstersympatisörer i Sverige och annorstädes.

Vissa försöker skilja på Fatahs och Hamas' terrorister genom den enkla observationen att Fatah skjuter ihjäl Hamas och Hamas skjuter ihjäl Fatah, men så enkelt är det inte. En artikel från början av juni berättar hur 40% av Fatahs terrorister - de som har fått massor av vapen från USA och dagens israeliska regering, du vet, kände för att plötsligt kalla sig Hamas. Man anar att fler kommer att desertera i Gaza. Hamas har redan samlat upp vapnen Bush har givit till Fatah.

Att Al Qaeda växer och frodas i denna miljön är självklart, men att de får ett ypperligt fotfäste nära Europa tycks inte oroa någon potentat här, som i regel är fullständigt medvetna om vad Eurabien innebär, och sympatiserar.

Samtidigt betalar EU kontinuerligt stora pengar till extremvänstergrupper, s.k. "människorättsgrupper" i Israel för att underminera staten Israel. Ser man något samband mellan alla dessa utbetalningar, och utbetalningar till arabiska terrorister i grannskapet, ser man tydligare än många andra.

Det sades att antisemitismens kärna övergick från Europa till Arabvärlden år 1945, men nog anar man att mycket finns kvar, och inte bara hos Diakonia, som betalar stora summor till dessa "människorättsgrupper" och öppet beundrar dem på sin webbsajt. Häromdagen skrev jag till Diakonias officiella informatör, Joakim Wohlfeil med några ytterst konkreta frågor angående Israel och fick tillbaka - inte ett enda svar, däremot ett ytterligt fånigt och omoget raljerande om flygande tefat.......

Kommentarer
Postat av: WR

Det är verkligen tragiskt att se EU betala pengar till terrorister.
Vad det gäller nuvarande läge i Gaza så är ju EU direkt medskyldig till genom att i årtionden betala en oerhört massa skattepengar till Fatahpamparnas fickor och därigenom underblåsa missnöje hos vanliga palestinier med PLO:s makthavare. Nu betalar EU igen för att stärka Hamas och Fatahs terrorister. Allt för att på sikt utplåna chansen till en fredlig Palestinaregion, i en redan befintlig palestinastat - Jordanien.

2007-06-14 @ 12:25:10
Postat av: Jonas Mosskin

Vilken smörja. Det här kallar jag snedvriden propaganda och knappast "information". Kamma till er och var sakliga. Hur mycket man än kämpar för den "israeliska saken" kan ju inte ljug och osaklighet hjälpa er.

2007-06-14 @ 12:39:47
URL: http://mosskin.se
Postat av: Webmaster

Det är rätt tråkigt att vänster- och högerextremister ofta enbart häver ur sej "detta tror jag inte", "detta är lögn", utan någon som helst underbyggnad av fakta. Är det verkligen den debattkonst de lär sig under sina upphetsande sammankomster? Göbbel igen.
Det påminner om den gamla goda tiden när FNL-are sprang omkring på gatorna, men frågade man "vad gör ni för alla vietnamesiska båtflyktingar som nu börjar komma till Sverige?" stirrade de blankt på en med ett "vad har det med saken att göra? Vi ägnar kvällarna åt att skrika Hata USA och dricka öl!"
Samma människor gick därefter över till att älska Arafat.

2007-06-14 @ 13:57:00
Postat av: hatikva


araber behöver sysselsätta sig med ngt och de verkar föredra att slå ihjäl varandra. Detta är vi glada för. Så länge de slår ihjäl varandra kan vi ?dhimmis?, ?kaffir? o dyl få lite andrum.
Men kom ihåg: Araber är minst lika intresserade av att sälja sin olja till oss som vi är intresserade av att köpa den. Vad kan de annars sälja? Sedan när tillverkar de ngt vettigt? Om de inte får sälja sin olja - vad gör de då? Dricker den instället för mjölk (från Danska Arla)?
DET VAR INTE ÖKEN SOM SKAPAT ARABER, DET VAR ARABER SOM SKAPAT ÖKEN.

2007-06-15 @ 23:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0