Svar till kommentatorn "Johnny" under SvD och apartheid:

Jag är gammal nog att komma ihåg FNL-arna, som sprang skrikande på gatorna och talade sej varma om kommunisterna i Vietnam. När dessa invaderade Saigon 1975 blev det tyst, men samma individer ville fortsätta sina fyllepartyn på kvällarna, skrika "Död åt USA" - och blev PLO:are istället.

En vietnamesisk kompis i Saigon skrev till mej 1985 och berättade hur kommunistsoldaterna på tioårsdagen tvingade henne och alla andra ut på gatorna för att se lyckliga ut inför journalisterna, annars.......      Hon råkade inte gilla dom, sa lite väl öppet vad hon tänkte, och skickades till risfälten ett år för rehabilitering.

En gång frågade jag en FNL-are på gatan. "Ni som är så måna om vietnameserna - vad gör ni för att hjälpa båtflyktingarna som nu kommer till Sverige, till rätta?" Han tittade blankt på mej - det var ju inte DET som var roligt!?!

PLO:arna, "pro-palestinierna", agerar exakt sammalunda. De gör inte ett dugg som är bra för araberna, varken här eller i deras länder - de vill bara skrika "Död åt USA" på olika sätt - kombinerad med klassisk antisemitism. Eller - berätta vad ni har gjort för alla araber som sitter i "flykting"läger därför att deras farföräldrar var flyktingar, och som därefter har hållits i lägren av övriga araber och UNRWA i stället för att ha assimilerats med sina bröder, som alla de judiska flyktingarna till Israel har gjort? När demonstrerade du sist inför FN att UNRWA ska elimineras och dessa flyktingättlingar ska falla under UNHCR - som har lyckats med sin uppgift att lösa flyktingproblemen för 50 miljoner människor? Min misstanke är att du inte bryr dej det minsta om dessa stackars människorna egentligen. Varför är det omöjligt för de arabiska flyktingarna, färre än de judiska från arabländerna, att absorberas av 300 miljoner araber när det inte var några problem (jo, det var många problem men de löstes med gemensamma ansträngningar och utan FN-pengar) för lilla Israel med ett par miljoner invånare, att absorbera både dessa och alla andra judiska flyktingar - och utvecklas på kuppen?

Men det är ju inte det som är skojjigt.

Du uttrycker dej lite säreget att kalla 25000 soldaters anfall för "högljudda hotelser". Jag tror du bör läsa på. Du kan t.ex. läsa vad som verkligen hände på http://israelisverige.no-ip.info/Referensmaterial/En_stat.pdf Vill du läsa om de judiska flyktingarnas kamp mot Englands försök att bryta mandatreglerna och stoppa deras invandring - läs Leon Uris' Exodus!

"Human rights" är den mest flytande samling av regler som någonsin har satts upp för att kunna bevisa vad som helst, men som omväxling kan du läsa en sund tolkning här. När det har skett folkförflyttningar som i Indien/Pakistan finns där inga exakta regler som säjer "nu är det bra" utan där krävs lite sunt förnuft och tankeverksamhet bortom reglerna. De har ingalunda eliminerat grundregeln att den som startar ett krig och förlorar det - får betala på det ena eller andra sättet. Palestinaarabernas vansinniga uppträdande som dagens terrorister har fötts in i, gör att de inte inser när de har förlorat - som en hängd man tror att han är full av liv när han blåser i vinden. De får pengar och vapen från hela världen INKLUSIVE dagens vansinniga israeliska regering - och fortsätter döda judar - se dagens artikel!

Du maler envetet om "de nya historikerna" i Israel och annorstädes, d.v.s. de som också tillhör vänsterextremismen och den sjuka företeelse jag redan har talat om, Self-hating Jews. De råkar tycka som du, men enligt vilka kriterier kan du bedöma att de har mer "rätt" än majoriteten av både historiker och andra insatta människor?

Sen kan du ju diskutera med en argentinier om deras folktomma land. Jag vet inte om dina frenetiska uttalanden går ut på att ändra historien, hitta anklagelser mot judar eftersom det får dej att må bättre,  eller lösa några problem inför framtiden för de 300 miljonerna araber som förvisso kommer att få det oerhört taskigt när oljan tar slut, eftersom de inte har skapat någon som helst infrastruktur som inte bygger på de enorma naturrikedomarna Allah har givit dem. Ett tips: uppmana dem att studera hur Israel i samma region har utvecklats utan dessa naturrikedomar.Kommentarer
Postat av: Peter

Kunde inte ha sagt det bättre själv. Tack för din otroliga klarsyn i detta ämne. Trodde att jag var ensam om att inse vänsterns intresse. Men det finns flera i vårt land.

2007-08-01 @ 08:12:30
Postat av: Webmaster

Nä, de finns här och där, men inte i storstadspressen. Författaren till http://www.brusselsjournal.com/node/2278 är alltid läsvärd!

2007-08-02 @ 00:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0