SD?

De senaste opinionsundersökningarna * * * har framlagts, och jag har orkat läsa igenom en handfull bloggar. En del socialistiska, en del allmänpolitiska, de flesta med en dumkommentar i stil med "hur ska vi bemästra SD" i sann odemokratisk anda. Det intressanta är ju vad SD EGENTLIGEN står för! Inte om de, i likhet med en massa andra partier jag kan nämna, har haft nazistsympatisörer i sina led när det begav sej.

Nä, jag skulle aldrig få för mej att rösta vänster om höger - jag tror helt enkelt att människor är individer och vådligt olika. Jag är inte "politiskt intresserad" utan har bara kommit in på det efter att under 30 år sett hur de svenska massmedia har förvrängt bilden på Israel och dess grannar.Men vem ska man rösta på?

Som en och annan kanske har insett är jag huvudsakligen intresserad av vår politik gentemot Mellanöstern. För någon vecka sedan skrev jag till moderaterna och frågade om deras utrikespolitik, speciellt Bildts extremt socialistiska utrikespolitik, som inte kan skiljas från föregående regerings gentemot Mellanöstern. Deras svar: "vi HAR ingen utrikespolitik! Vad Bildt gör får du fråga honom om!"........ Hm, jag bör nog fråga de andra allianspartierna samma sak.

För kanske ett år sedan, då den gamla socialistiska regimen fortfarande trodde de skulle sitta för alltid, mailade jag några instanser som Migrationsverket, nån chef där, och några till, har glömt vilka - fick tips om lämpliga offer från annat håll. Jag frågade helt enkelt hur svensk immigrationspolitik tog hänsyn till alla muslimska attacker i Europa och den växande antisemitismen som direkt hänförs till islams ökande inflytande. Jag fick svar från de flesta eftersom statliga myndigheter måste svara - och alla var ett stort frågetecken! Vaddå, vad har vi med det att göra, du tror väl inte att våra egna snälla muslimer skulle........ blablabla.

Om vi vänder på frågan: om majoriteten av de europeiska muslimerna uttryckte stor rädsla över att Europas politiker inte gjorde ett dyft för stt stävja våldsaktionerna från de muslimska terroristerna här - eftersom det är ett faktum som de flesta av oss vet, att de som mördas är huvudsakligen muslimer, av andra muslimer - så hur skulle dessa politiker reagera? Frågan kommer förr eller senare men finns där något svenskt parti förutom SD som hade kunnat ge nåt vettigt svar - åtminstone om de fick betänketid fram till att valpropagandan till nästa val ska spikas?

Har du troget läst lite på denna bloggen har jag skrivit om hur den nye brittiske premiärministern har eliminerat muslimska terrorbrott från tillåtna tankar, precis som den socialistiska borgmästaren i London gärna umgås med muslimska terrorförkämpar men ytterst ogärna med en jude. Och han säger det också. Trots allt detta fjäskande har jag ett svagt minne om att England inte är helt förskonat från muslimska attentat,.

Kan SD lösa frågan om att ha en reglerad invandring som vi klarar av? Man kan specificera några direkta punkter à la de tio små grisarna:

10) En immigrant som har kastat sina identitetshandlingar och kan vara vem som helst - skulle omedelbart ALLTID sändas till en gemensam ort i EU för vidare hantering och absolut identifiering. Det skulle snabbt bli känt att detta skulle ske, och så var de bara

9) SD skulle definitivt studera hur ärendet hanteras av de regerande partierna i Europa. Utan att ha gjort det själv utan enbart ha hört glimtar här och där så vågar jag påstå att många punkter som uppfattas som "extrema" här, är standard på många andra ställen. hade SD framhållit detta så var vi genast nere på punkt

8) En självklar sak är nya idéer som kommer frän - var det Folkpartiet? Om att nya immigranter MÅSTE lära sig svenska snarast möjligt och inte bara hämta pengar under SFI och gå hem igen, som händer alltför ofta i dagens svenskundervisning. Förutom alla de som skiter i att lära sej alls och alltså medvetet förblir socialfall livet ut.

7) SD kunde mycket mer specificera "utlänningar" - ta både goda och onda exempel. Ta den lilla anarkin med alla utlänningar som har kommit och faktiskt gör sitt bästa, öppnar kvarterbutiker som egentligen inte lönar sig enligt ett svenskt synsätt, kör taxi på dagen och pluggar på natten, eller tvärtom. Det är en ansenlig del, och det är ett demigrafiskt faktum att vi behöver fler ungdomar här som är beredda att jobba utan att utgå från att de alltid kommer att få nästan lika mycket pengar utan att göra något alls.

6) Roa dej med att söka i Googles på Sweden terror base och läs alla artiklar om hur Sverige håller på att bli en muslimsk terrorbas. Vilket riksdagsparti arbetar aktivt för att förhindra denna utvecklingen?

5) Jag tror och hoppas att Alliansen lär sej med veckorna, och inte begår saker riktigt lika klantigt som fram till nu, med en plötslig ogenomtänkt hicka som om de plötsligt kommit på något som bör göras medan det fortfarande är långt till nästa val. Med lite eftertänksamhet så VET faktiskt de flesta att staten inte trycker pengar för att betala socialbidragen, utan måste få in dom på något sätt. Den grundläggande tanken är sund: om jag betalar 10% procent i skatt mindre men då får 10% mindre i bidrag så är det faktiskt en stimulans att arbeta lite hårdare eftersom jag kan behålla lite mer.. Självklart är det då beroende på att jag relativt öätt KAN arbeta de extra tio procenten...... De som inte kan det, sak kompenseras. Avvägningen där avgör om folk springer in i väggen eller om de tycker det är kul att jobba extra. (Med 50 års diabetes och njurar på väg till dialysmaskinen har jag ändå tvingats att fajtas med helidiotiska små tjänstemän på Försäkringskassan, som helt naturligt ha tagit sin makt över läkare och patienter, som ett njutningsmedel. Hade jag varit lite sjukare och inte orkat slåss, hade de vunnit, som med många andra.)

4) Mellanösternpolitiken hos Alliansen är under all kritik om man nu antar att den utgör vad Bildt sysslar med. Vad tror de egentligen? Att alla araber är småungar som ÄÄÄÄLSKAR bidrag för att höja stoltheten? Det var faktiskt den socialistiska uppfinningen, medan de rätt explicit sa att "pengar till judiska flyktingar? För katten, de är förvisso bättre än oss på att fixa fram stålar!" Det är kanske sant men.......

3) Jag hade alltså velat se en mycket mer intelligent plan hos SD vad de vill - som den är nu verkar den mer som en skoluppsats. Jag tror inte de har nazis kvar som massor av bloggar tycks ha fått för sej - inte för att jag tror att de har läst SD:s valmanifest särskilt noggrant och speciellt inte de interna diskussionerna på http://www.sdkuriren.se/

3) Fortsätt själv. Summan av kontentan är - jag tänker inte rösta socialistiskt och finns det inte något annat parti som tycks ha några åsikter om någonting, så blir det SD hellre än att rösta blankt.

Kommentarer
Postat av: Knute

Jag borde inte vara den förste att svara på dina frågor eftersom jag inte (ännu) är medlem i SD, och därför kommer jag med några ovidkommande kommentarer. För det första att du slår huvudet på spiken. Innan jag läste det du skrev var jag inne på något som hette Nyligen som visar vad som rör sig i huvudet på svenska bloggare, och det var inte uppmuntrande. Inte om jag jämför med standarden i Danmark eller några andra länder, Ungern till exempel. Eller Italien. Fast det finns gott om politiskt korrekta naivister där också. Det är bara det att i Sverige har man för sig att alla ska tycka likadant, därav företeelsen Afa som ger snart ger sig på vem som helst som inte uppfyller deras gatugångsreglemente.
Fler frågor till SD: kan ni inte locka över några etablerade rikspolitiker? Några finns det väl som har vaknat upp och upptäckt att världen och Sverige tillika har ändrat sig? Ta till exempel Miljöpartiet, inte anade pionjärerna där att Palestina skulle bli en viktigare fråga än miljön? Och så vidare, även i de andra partierna finns det säkert människor med ansvar och samvete.
Det borde inte vara ett problem för Sverigedemokraternas ledning att släppa in några före detta politiskt korrekta. Ni har ett stort ansvar, folk sätter stort hopp till er. Försök hitta alla goda krafter!

2007-08-20 @ 02:35:32
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Peter

Människors åsikter är inget man kan lagstifta bort. Men i fallet med SD ser man hur de 4:as gäng har planer på att låta kommuner få anordna nya val om missnöjespartier lyckas att ta sig in, är ett försök till detta. Sedan Myrdals tid har innevånarna i Sverige indoktrinerats att hålla med de styrande i allt. När det sedan visar sig att 3,7% av befolkningen inte gör det måste man ta till lagstiftning. Så den som trodde att politiken skulle bli annorlunda med Alliansen bet nog sig själv i tummen. Alla är skolade i samma anda från dagis till universitet. Jag sympatiserar inte med SD inte heller med dess svans, för Israel ligger mig så starkt om hjärtat, men jag kan inte tiga still när demokratin ställs åt sidan och diktaturens fula tryne visar sig i Sverige.

2007-08-20 @ 08:44:37
Postat av: WR

Tack IsraeliSverige för att du skrev i "SD?"
[ttp://israelisverige.blogg.se/1187558893_sd.html]
vad jag tänkte. Näst intill ordagrant!
WR

2007-08-20 @ 09:41:36
Postat av: Webmaster

Ett bra sätt att fundera är att skriva och läsa vad man har skrivit. Jag är inte med i något parti utan har alltid röstat på det icke-socialistiska parti som tycks ha haft någon sund individ med vettiga åsikter. Numera kan man rösta efter den principen.
Jag tror att många drömmer om ett icke-politiskt-korrekt parti som säger vad de känner är rätt utan hänsyn till röstsiffrorna. Jag hoppas att tendenserna hos SD som anti-religiöst parti inte kommer att förstärkas - den svenska ateismen och ointresse/ickeförståelse för att en stor del av världen följer den naturliga tendensen att vilja ha något stort starkt (inte öl, även om det också är viktigt!) att se upp till, sedan deras föräldrar förlorat den rollen, ska inte underskattas! Den tendensen är hämtad direkt från den kommunistiska världens "religion är ett opium för folket". Muslimerna är den näst största gruppen i Europa nu som "går regelbundet i kyrkan", och inget säger att det inte blir den största gruppen snart. Kyrka/moské har genom tiderna varit det idealiska politiska mediat och i gamla tider var det i kyrkan vi fick alla våra nyheter. Nu? TT kompletterat med bloggar? Visst har det utnyttjats grovt i politiskt syfte förutom ren informationsspridning och det är väl vad man kan ha emot religion.

2007-08-20 @ 12:53:27
Postat av: Peter

Måste bara få vidarebefordra en fundering jag fick när jag läste inlägget. Hur behandlar man Israel-frågan internt hos M? Om nu Bildt är motståndare till Israel, så är ju Gunnar Hökmark desto mera Israelvän. Gunnar är ju trots allt ordförande för Samfundet Sverige- Israel. Snacka om trevliga samlingsträffar

2007-08-20 @ 21:24:53
Postat av: Webmaster

I mitt svar från M sa de
"Jag är ledsen att svaret gjorde dig besviken men vi har en stor spännvidd i partiet och ingen partilinje i frågan. Skillnaden på exempelvis Gunnar Hökmark, Ewa Björling (som idag i DI tog avstånd från en bojkott mot israeliska forskare) och Carl Bildt är stor. Det går inte att ge ett svar som inte finns."
Man får liksom känslan att de tycker att de har täckt hela fältet om en del föredrar judar och en del föredrar arabiska terrorister - om man nu ska hårddra det. De kunde liksom inte förmå sig till att säga att "ja, vi anser att man måste sätta press så palestinaaraberna omedelbart slutar med hatpropagandan enligt Vägplanen för att så småningom möjliggöra ett fredsavtal" eller något i den stilen.

2007-08-20 @ 23:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0