Raketattack mot Israel

Arabiska terrorister avlossade idag raketer mot civilbefolkningen i Israel, men som tur var blev de eliminerade. Våra officiella nyheter som DN och SvD fick helt fel på orsak och verkan, och talade om verkan som huvudnyheten i rubriken! Ett avgjort brott mot Pressens Etiska Regler.Terroristgruppen Hamas svor vilda eder över att NU skulle de minsann bestraffa Israel för att ha försvarat sig, denna "ugly Zionist massacre".! Terroristerna insisterar på att de har "vapen farligare än Kassams" och nu så....... man kan alltid hoppas på att de kan sikta åt Olmerts håll, så han möjligen vaknar upp ur sin dvala.

Många försök till infiltration av Israel från Gaza av terrorister har stoppats nyligen. Hamas kom till makten genom "muslimsk demokrati" men vägrar ta konsekvenserna av det. De senaste tre veckorna har tio terrorister dödats under sina försök att placera bomber längs säkerhetsbarriären mellan Gaza och Israel - ett område som är en förbjuden militär zon. Det finns ingen möjlighet för israel att skilja mellan en terrorist och en annan person som olagligen befinner sig i området, kanske för att försöka att illegalt komma till Israel för att söka arbete. De har inte hört talas om att det är en apartheidstat.
Tusentals Gazaner har nu varit utan elektricitet i 4 dagar. EU hade fått information att Hamas hade utnyttjat situationen innan, på ett sätt som bryter EU:s blockad mot terroristorganisationen. Fram till nu har EU betalat 6.5 miljoner Euros i månaden för bränsle till det aktuella energiverket! För övrigt levererar Israel 70% och Egypten 5% av elektriciteten. Varför mina och dina skattepengar ska gå till ström i Gaza vet jag inte.

Kommentarer
Postat av: Charlie

Nazistsvin!

2007-08-21 @ 04:22:30
Postat av: Zarkow

Reacted to the news myself when I read the paper online during the night. TT has always had a clear anti-Israel agenda. Too bad DN and SvD don't seem to care and always prints their garbage in verbatim.

2007-08-21 @ 07:12:48
URL: http://aftonfabler.blogspot.com
Postat av: Peter

Otroligt skickligt av DN och SvD att förflytta focus och skulden från terroristerna över till Israelerna. Skönt att det finns bloggar som vågar stå för sanningen.

2007-08-21 @ 08:27:57
Postat av: Webmaster

Ja, det finns åtskilliga foton där grupper av palestinaarabiska terrorister gör typisk Nazisthälsning och där är kontinuerligt nytryck av Hitlers böcker på arabiska och persiska.

2007-08-21 @ 11:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0