Palestinsk korridor genom fiendeland?

Iden med en korridor har ältats - och vad den går ut på är att palestinaaraber och israeler ska fortsätta vara fiender, annars hade det varit trivialt att köra på vilken vilken väg som helst. DN-artikeln är lika genomsyrad med allt som den lämnar osagt som den tilltänkta palestinska staten är genomsyrad av antisemitism: läs noga denna artikeln!

Läser du denna spalten är det ingen hemlighet för dej att Hamas och Fatah, båda terroristorganisationer, har ständig dialog i hemlighet, Fatah får pengar, och utgör något slags civiliserad front-end gentemot terrororganisationen Hamas - som inte ens själva säger att de är något annat och aldrig kommer att göra det eftersom deras stadgar definierar dem som sådana. På samma sätt talar Peres som alltid bakom ryggen på det israeliska folket han tänks representera. Du kan se/höra honom tala här. DN nämner inte med ord att Fatah är baserad på PLO Charter som ingalunda tillåter existensen av Israel, Arafat muttrade på engelska att han accepterade dess existens samtidigt som han på arabiska alltid talade om sin Fasplan Samtidigt som deras massmedia och skolböcker har glömt att Israel existerar som en judisk stat. Åtminstone inte länge till.


Israel och USA har i många år samarbetat - och det har i högsta grad varit ömsesidigt. Här en redogörelse.

Allehanda terrorister i Gaza tycks ha fått eld där bak och skjuter oavbrutet mot Israel, antagligen på order från deras ledare i Damaskus och Iran. Tyvärr gör herr Olmert inte ett dugg för att skydda Israel. Israel kunde göra så mycket mer men..... är Barak redo för det? Han är ju trots allt mycket erfarnare än Peretz var, var han nu har blivit av, så kanske.

Kommer du ihåg hur Olmert glädjestrålande gav semester åt 178 av Abbas terrorister mot att de lämnade in sina vapen och skrev under på att de skulle börja arbeta i stället. Ha, de tyckte inte det var kul. De har börjat mörda judar igen. De lämnade in lite uråldriga vapen, inte de som de använder i det dagliga jobbet. Mera här.

TROTS detta trycker USA på att än fler terrorister ska få semester så de kan planera nya mord i lugn och ro!!! Och taskigt nog är det ett faktum att den palestinska terrorismen har fått sina vapen från Israel och sin träning från USA.

Du har garanterat hört om förfärliga judar som har förstört oliver för araber på Västbanken. Vad du lika garanterat inte hört om i svenska media är det som är så mycket vanligare: att araber och svenska/europeiska extremvänstertyper förstör judiska odlingar där på statlig mark. Se bilder och läs! Varför är det så mycket lättare för vissa att förstöra än att bygga upp?

Västvärlden täcks av moskeer - vad bör vi få i gengäld för att vi visar oss öppna mot muslimernas religion och kultur? Det minsta vi kan göra är att förvänta oss samma sak från muslimerna, eller hur? I stället har Saudi Arabian Airlines bestämt att de absolut vägrar transportera "Bibles, crucifixes, statues, carvings, items with religious symbols such as the Star of David." Så varför ska vi ge dem landningsrättigheter?

CNN har börjat sända en serie om "Guds krigare" - men tyvärr har det blivit ett enda långt förhärligande av Muslimsk terrorism!
Israels miserabla regering (och jag skriver inte det enbart för att tysta de som säjer "ja, men man måste väl få lov att kritisera Israel!") kommer att få sin nästa stora spark där bak när slutrapporten kommer från Winograd, och redan nu funderar minst tio medlemmar av det styrande partiet Kadima på att hoppa av innan rapporten kommer ut. Stackars Olmert, ingen tycker om honom. Inte så konstigt förresten. Jo - araberna älskar honom och Hizbollah har sagt att de hoppas att han sitter kvar.

Vill du köra bil utan bensin? Snart........
Samtidigt letar och forskar Israel kontinuerligt på nya energikällor.

Danmark belönar pirater, trots att det är det bästa sättet att få dom att anfalla igen. Speciellt att utsätta den danska flottan för ökad risk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0