Nyheter

Suha Arafat utsparkad från Tunisien. Hon har förlorat sitt tunisiska medborgarskap. Man kan ju också hoppas att hennes banktillgodohavanden där har frusits, och att pengarna går tillbaka till palestinaaraberna, till vilka du och jag har givit dessa pengar, via Arafat.

Terroristorganisationen Hamas är mycket glada över det vänliga bemötande de får från ett antal stater i Europa, speciellt Norge, Italien och England. Se vidare här och här och här. Italien har något senare dragit tillbaka sitt uttalande delvis.

Gazas ekonomi krymper under Hamas.
40% av araberna i Gaza vill lämna området. 53% säger att de inte får säga vad de tänker. Fatahsupporters är betydligt sämre behandlade än Hamas-supporters.

Ännu ett amerikanskt storföretag sätter upp forskningscentrum i Israel. tidiigare finns de flesta där, som Microsoft, Intel, Motorola och så vidare. För en översikt, se här.

Judiska immigranter väller in till Israel från USA, Canada, England - en organisation har hjälpt mer än 12000 judar att immigrera på sistone. Även många från Frankrike har kommit i år.
För ett tag sedan skrev jag och media om hur Hamas hade haft en show inför världens media för att visa hur de hade bromsat in smugglingen från Egypten. Trodde du på det?

En grupp hjärtsjuka barn har flugit från Ruanda till israel för livräddande operationer. De har opererat ett stort antal barn från utvecklingsländer.

Vid uttåget ur Gaza hade säkerhetsfolket i Israel varnat ledarna Sharon/Olmert för att förhållandena skulle bli som de är nu, att ett 'Hamastan' skulle uppstå, men dessa ledare brydde sej inte ett dugg om varningarna. Fortfarande gäller samma sak - arméns experter säger att något måste göras omedelbart för att inte försämra situationen ännu mer. Olmert/Barak bara sitter där.

Al Qaeda rotar sig fastare i Gaza. Lång utredning. Video.

En annan utredning: Europa har inte fattat ÄN att de kommer att utsättas för samma våld som Israel och judar i allmänhet.
Vem föredrar du - Israel eller palestinaaraberna? Nästan alla afrikanska länder är mycket mer israelvänner än PLO-vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0