Nyheter

Syrien fick för sej att de skulle kunna attackera Israel efter Olmerts miserabla hantering av kriget i Libanon - och vill också avleda uppmärksamheten inför en tribunal angående mordet på Hariri i Libanon - ett direkt hot mot Bashar Assads regering.

De palestinska terrorgruppena försöker än en gång enas.

Egypten har vaknat till liv efter att USA har hotat att dra in en stor summa bidrag om de inte gör något med den illegala trafiken över/under gränsen till Gaza - de planerar att bygga en 150 meters buffertzon. Olmert gör absolut ingenting trots att han mycket väl känner till smugglingen av vapen etc. där, han bor inte i Sderot trots allt. Andra nyheter nämner att Israels försvarsminister Barak planerar att åka till Egypten för att diskutera gränssmugglingen.

3 palestinaaraber har dödats och 7 skadats vid interna stridigheter i Gaza..
Raoul Wallenberg fyllde 95 nu i lördags - och sökandet efter honom fortsätter.

Demokratisk bomb på Västbanken? Olmert håller på att mala och tjata om att lämna Västbanken för att sätta upp arabiska raketramper som i Gaza, eftersom han hatar judar som tror på Israel som judarnas historiska och framtida hem - i skarp motsats till Olmert vars båda söner har lämnat Israel och vars fru och dotter mest syns i extremvänsterdemonstrationer. Faktum är att det är en ren lögn.
Sharanskys lektion i demokrati - av Caroline Glick. "Olmerts huvudsakliga mål idag är att ses på foton tillsammans med de Saudiarabiska ledarna - vad som händer med Israel är han helt ointresserad av. Efter det att Bush har börjat planera en ny Mellanösternkonferens för att tvinga Israel att ge mer land till araberna, har regeringen Olmerts huvuduppgift varit att få Saudierna till konferensen." Måste läsas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0