Egypten skjuter ihjäl Darfur-flyktingar som vill till Israel - andra nyheter

Israel har ett nytt problem med muslimska flyktingar från Darfur, som i sin desperation flyr till Israel för att söka skydd, efter att inte ha hittat något muslimskt land som vill hjälpa dem. Se här och här och här och här och här och här. Från första referensen: "En av dem sköts ner, när han klängde på gränsstängslet. De två andra greps och fördes bort från stängslet och slogs några minuter senare ihjäl med påkar och stenar, sade två chockade israeliska soldater på andra sidan gränsstängslet som kunde höra stönen och skriken, men de kunde inte ingripa." För någon vecka sedan sköt egyptierna ihjäl en sudanesisk kvinna på motsvarande sätt.

Ca 1400 sudanesiska flyktingar har redan kommit till Israel och Israel har ingen som helst kapacitet att ta emot dessa. Europa?

SvD:s positiva tro på Mellanösternkonferenser kan kontrasteras mot denna artikel.

Regeringen Olmert har släppt hundratals arabiska fångar i en "gest" - med en återfallsfrekvens på 80%, men vägrar släppa 25 judiska säkerhetsfångar - med en återfallsprocent lika med 0, inte ens ge dem permission för att närvara vid bröllop etc., eftersom de inte hör till hans vänsterparti. På samma sätt fängslar Olmert minderåriga flickor som är nationalister och protesterar hans politik.

Peace Now - judisk extremvänster"människorättsgrupp", och Diakonias favorit - har som vanligt gjort allt för att stå på arabers sida i kampen mot judar. Speciellt religiösa judar - nu är det bråk om ett bostadsprojekt.Undrar om Diakonia skulle få för sej att hjälpa ovannämnda Darfurflyktingar, eller några andra som verkligen behöver hjälp, i stället för att som Peace Now göra allt för att irritera den judiska staten.

Regeringen Olmert lovade häromdagen att inte förfölja 178 efterlysta Fatah-brottslingar under 3 månader för att, om de då hade normala jobb och inte ögnade sig åt terrorism på heltid längre, stryka dem från listan. Nu har dessa lovat att börja mörda judar igen om inte ytterligare 206 släpps.....

Hamas har börjat berätta om Fatahs korruption - information från papper från Fatahkontoren i Gaza.

Schweiziska tullen har tagit två ton utrustning på väg till en kärnanläggning i Iran.

Lär dej mer om Sverige här och förstärkt här

Kommentarer
Postat av: Frederico

fjordmans artikel i den näst sista länken är rätt osmaklig. Den där fjordman verkar ju vara värsta höger-extremisten, eller vad sägs om:
"It should be noted here that Sweden alone in 2006 accepted almost as many asylum applications from Iraqis as all other European countries did combined. Native Swedes, who live in a country that was one of the most ethnically homogeneous nations in the world only 30 years ago, will be a minority in their own country within a few decades, if current trends continue. Sweden is self-destructing at a pace that is probably unprecedented in history[...]"
med andra ord "bevara sverige svenskt". Usch.

2007-08-03 @ 14:05:03
Postat av: Webmaster

Jag kan tänka mej mycket värre högerextremister, medan Fjordman berättar om fakta som massmedia försöker undertrycka.
20 miljoner muslimer har flytt från sina hemländer till Europa, och här försöker de sätta upp samma samhälle som de flydde ifrån. Läs ett antal artiklar på de två webbsajterna. Sen kan du läsa synen på samma fenomen hur man ser det i Hong Kong på http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/HH22Ak02.html
Jag vet faktiskt inte vad du har något emot - att Fjordman berättar om fakta som förtrycks, eller om du är övertygad om att hanx extrapolationer av någon anledning är felaktiga.
Att vi tar emot lika många irakier som resten av Europa är ett välkänt faktum, men enligt dej får det inte sägas? Att Malmö nu består av storleksordningen 25% muslimer och polisen inte vågar gå in i många av deras områden om de inte är många nog, är sant. Läs lite mer på de två bloggarna, för ett tag sedan var det en finsk bloggare som diskuterades på den ena. Han hade framhållit samma som Fjordman berättar om i Oslo, att våldtäktsfrekvensen hade klättrat skyhögt tack vare invandrare, på ett par år, data fom fanns offentligt men hade gömts undan så gott myndigheterna kunde - och de attackerade honom för att han hade tagit fram det i ljuset!
Jag håller med om att Fjordman inte borde vara den enda som klämmer fram fakta myndigheter och media försöker gömma så väl de kan.

2007-08-03 @ 16:03:09
Postat av: Frederico

Webmaster
Du missuppfattar mig. Det var enbart hans åsikter jag ser som osmakliga.
Jag läste bara första delen av hans artikel, och där såg jag inga fakta som jag kunde säga var fel. Jag har inte heller något emot att han eller någon annan nämner fakta om invandring. Men hans åsikt att det finns ett värde i att bevara Sverige "etniskt svenskt" är förkastligt. Något annat syftade jag inte på.

2007-08-03 @ 16:24:47
Postat av: Webmaster

Tja.....
Påven lär väl få på pälsen eftersom han häromdan skrev att Europa ska förbli en kristen kontinent (jag skrev om det häromdagen). Frågan är ju också mycket relevant åt andra hållet: kommer muslimerna någonsin att acceptera ett multikulturellt samhälle allteftersom deras procentandel i Europa går upp - de västerländska kvinnorna här har gjort att Europa för övrigt börjar minska. Läs noggrant
http://www.melaniephillips.com/diary/?p=1265
och
http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/HH22Ak02.html

2007-08-03 @ 16:50:42
Postat av: Frederico

Webmaster
Eftersom 1) du bad mig läsa igenom de två artiklarna och 2) att jag har semester och rätt så tråkigt så läste jag igenom dom.
Förlåt mig, men artiklarna var faktiskt stentråkiga.

2007-08-03 @ 17:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0