Al Jazeera och New York Time också . . .

DN tar upp fenomenet falsifiering av Wikipedia, vilket har uppmärksammats här och där. Som jag skrev i går har en av de flitiga ändrarna spårats till Al Jazeera, och New York Times har också fått äran av att vara utgångspunkt från en ändrare.

I sammanhanget kan nämnas att Hamas har köpt mer än 61% av sin internetservice för att sprida sitt hatbudskap, från USA och Canada trots att de förklarats vara en terroristorganisation där redan 1995. I artikeln nämns många av sajterna och de som säljer internet-tjänster till dom.

Satans flagga

är Ahmadinejads senaste smeknamn på Israel. Denne "statsman" som gör sitt bästa för att skämma ut Iran älskar atombomber mer än han älskar Allah, enligt ett av Peres' senaste uttalanden. Enligt denna artikel försöker ett antal västmedia urskulda honom och påstå att han har blivit felöversatt....... Chefredaktören för en populär arabiskspråkig tidning i England har berättat att han kommer att fira när Iran sänder sin första atombomb mot Israel - samtidigt som EU vrider sig som maskar i sin förhandlingsiver med Iran, och vägrar sätta hårt mot hårt förrän de har sett samma atombomb flyga.

Ahadinejad kommer nu också att starta en engelskspråkig TV-kanal med BBC:s hjälp. Om det säger mer om Ahmadinejad eller om BBC får du själv räkna ut. Att BBC regelbundet anklagas för antisemitism, som här och här och här och här och här och .,. - kan väl inte ha något samband?

Europa hade kunnat stoppa Irans expansion om de hade velat.

Du hörde kanske att borgmästaren i Bryssel, Freddy Thielemans, nyligen förbjöd en fredlig demonstration som skulle hållas den 11 september, mot Islamiseringen av Europa av människor som inte vill ha muslimsk lag i Europa om några år. Han satte utan tvekan den legala demonstrationsrätten ur spel. Däremot har en annan demonstration tillåtits - som demonstrerar mot att Bush tror att attacken som förstörde World Trade Center i New York händelsevis kan ha utförts av muslimer! Förbudet för den första demonstrationen överklagas.
Arer there jobs the Swedes wont't do? Intressanta observationer av oss utifrån.
Vi minns för några år sedan åkte studenter från Lund till Libanon för att studera vilket bra socialt ansvar Hizbollah tog...... De fortsätter att ta sitt sociala ansvar med en ny krigslek, dataspel för barn om hur man ska döda judar, baserad på fjolårets krig.

Får jag presentera Saraa Barhoum, den nya stjärnan! Hon, 11 år vuxen, sitter i sina rosa jeans och drömmer om att bli läkare. Hon är Hamas nya barnstjärna som med glittrande svarta ögon ska berätta för alla snälla barn hur man mördar judar, ju fler desto bättre. Läs här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0