Ahmeds nidteckningar då?

Jag gick igenom artiklarna som DN DN SvD Dagen har skrivit om de snabba teckningarna av Muhammed som Nerikes Allah-nda publicerade, och ingenstans nämns det om Ahmadinejads egna nidteckningar! Jag kan inte tänka mej att de helt enkelt har glömt det, så - någon slags politisk korrekthet? Jag mailade just journalissan på Nerikes Allehanda och tyckte att hon skulle nämna det.

denna referens nämns Ahmadinejads klättring mot att bli dagens Hitler, inklusive display av vissa av dessa hatbilderna. Du kan läsa mer om tävlingen om hatteckningarna här Bilderna.

Så vad gjorde Israel och judarna? Du vet dessa äckliga kroknästa...... (ser man bilder på Saudiarabiernas ledare så får man den distinkta känslan att de är judar eftersom de passar nidbilderna helt perfekt...) Nä, de ägnade sej inte åt en global attack mot alla muslimska ambassader, eftersom åtminstone vissa tänker till lite först.

Först började man med att tricksa med sökmotorerna. Här hittar du en hel del vidarelänkar.

Därefter utlystes en JUDISK "anti-semitic cartoon competition" ! Som ett råflabb i ansiktet på Ahmed och de muslimer som inte har fattat någonting. En blogg om tävlingen och själva bilderna på *. Ett rent råflabb mot muslimernas låtsade känslighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0