Nyheterna TT glömde

Jag har nämnt terrorismen i Sverige, som myndigheterna glömde. England tycks lära av Sverige - de muslimska bomberna där? Naääää, vad är det för något, det är bara vanliga kriminella...... Mer om Hamas' terrorcenter i England kan du läsa om idag.

Vidare om användningen av Internet som terroristernas spindelnät finns att läsa. Tyvärr ligger IDF, Israels Försvarsmakt, långt efter.

SvD och andra skriver om att Israel har återsänt ett par flyktingar till Egypten, som har lyckats lämna helvetet i Darfur, ett helvete FN bara har tittat på i ett antal år samtidigt som deras Människorättsråd har varit upptaget med att hitta anklagelser mot Israel. Självklart hade SvD i maskopi med TT fått det till något negativt, och ingalunda berättat om omständigheterna, som de Pressetiska reglerna kräver. Om vi läser mera än TT erbjuder oss ser vi att 2800 flyktingar har kommit till Israel från Afrika på senare år, att ca 50 nya kommer dagligen, och som jag rapporterade nyligen har Egypten dödat flera av dem i sina försök att komma till Israel. Vad som är intressant är den spridda kunskapen i Afrika, som jag skrev om nyss, om att Israel är ett mål att sträva efter, något våra vänsterbloggare aldrig läst, med sina bjäbb om apartheid etc.

Fortsättningen glömmer de flesta också - hur ett par miljoner judar i Israel har absorberat miljontals med judiska flyktingar, medan de 300 miljonerna omgivande muslimer har funnit det helt omöjligt att absorbera betydligt färre muslimska flyktingar utan håller dom i koncentrationsläger, med FN:s hjälp. Bara för att Israel har lyckats bättre med det än någon annan så innebär det inte att de kan lösa problemen för alla flyktingar genom att absorbera dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0