Israels regering visar sin goda vilja IGEN

Tidningarna * * * skriver om hur regeringen Olmert än en gång visar sin "goda vilja" - mot araberna, inte mot judarna. De som släpptes var alla arabiska mördare som hade misslyckats med sina mordförsök och tagits innan.

En av de potentiella mördarna som Olmert tänkte släppa visade sig tillhöra Hamas och fick sitta kvar.

Kommer du ihåg ett enda fall där ARABERNA har visat sin goda vilja gentemot Israel???? Där är 300 miljoner lättirriterade araber omkring Israels 6 miljoner judar. Hur vore det om araberna återlämnade de TRE israeliska soldater de har tagit till fånga under förra året - hur vore det om Olmert hade krävt det innan han utlämnade en enda av dessa misslyckade mördare? Redan för flera månader sedan berättades det att 177 israeliska judar hade dödats och mångdubbelt hade skadats av frigivna fd potentiella arabiska mördare! Likaledes är Olmert helt ointresserad av att - som goodvill-gest mot judar, släppa fria judiska säkerhetsfångar.
"Ehud Olmert, demand a sign of life of the captives before the peace conference in November, and make this demand a condition for your attendance, urged Regev. He added that the government is equally obligated to build trust among its own people as it does with the PA." Men icke en glimt av intresse i Olmerts trötta ögon. Han vet att det inte räcker för att få honom omvald, så varför skulle han bry sig. Han och Abbas försöker förtvivlat hålla liv i varandras position trots att ytterligt få vill ha dem där.

image19

Fatahs ledare erkänner Israels existens när de talar på engelska - inte när de skriver skolböcker för sina barn - medan Hamas säger vad de tänker, vilket tydligen är en helt avgörande skillnad för - vissa.

ETT sätt att mäta utvecklingen hos ett land är att se hur många innovativa tekniska företag de har listade på Nasdaq-börsen, se http://www.nasdaq.com/asp/NonUsOutput.asp - de är listade i bokstavsordning efter land. Ta alla muslimska länder i Mellanöstern ett efter ett och se hur många hi-tech-företag de har registrerade där, och gå därefter till I som i Israel för att jämföra. Oljepengar borde vara alldeles utmärkta att investera i utvecklingsföretag inför den dagen när oljepengarna har tagit slut, eller när någon har kommit på att den återstående oljan, denna komplicerade och unika kemikaliesörja, behövs till betydligt viktigare saker än att elda upp.

Man HADE kunnat tänka sig en goodvill-gest från Fatah som till exempel att sluta med terrormord på judar, men så långt har inte regeringen Olmert sträckt sig. I stället funderar vissa där på att underlätta det för terroristerna och ta bort vissa avgörande vägspärrar.

Lite länkar att studera om arabernas senaste mordorgier:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/123797

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/123794


Det förvånar väl ingen att FN har hotat Israel med repressalier om de slutar att mata terroristerna som kontinuerligt gör sitt bästa för att döda israeliska civila. Inte ett ord om vad de tänker hota Hamas med om de inte omedelbart upphör att beskjuta Israel - förstås.


Hamas-terroristerna som Egypten - tvärt emot avtal mellan Egypten och Israel - mitt i natten lät smita in i Gaza, bakom ryggen på observatörerna från EU som ska granska trafiken där, i utbyte mot en Al Qaida-terrorist från Gaza som Egypten ville ha, skriver Dick om idag. Flera av dessa terrorister hade varit i Iran och Syrien för att lära sig nya djävulska tricks.


Ahmed har i grunden analyserats nu:

image20

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0