Om Sverige inte protesterar mot muslimernas försök till kontroll . . .

DN http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=663116
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=663062
och SvD http://www.svd.se/dynamiskt/utrikes/did_15878555.asp
skriver om hur  muslimerna - hitintills Iran och Pakistan - försöker kontrollera västvärldens tänkande allt mer och mer - och TT och regeringen har självklart inte någon kommentar i frågan. TT är ibland bra och neutrala nyhetsförmedlare - när de inte kan hitta något att anklaga Israel om, då de är experter på att smyga in sina egna åsikter.

Om västvärlden inte säger NOG när de anklagas för att vara "okänsliga" när de inte gör exakt vad muslimerna säger, samtidigt som muslimerna bränner dockor, flaggor, ambassader och människor (visserligen mestadels andra  muslimer men ändå) så behövs det inte sån våldsam fantasi för att föreställa sig utvecklingen. Den kommer sannolikt att bli - denna artikel med amerikansk utgångspunkt men den är lika giltig i Europa - som förutspås på http://www.danielpipes.org/article/4644  Läs den två gånger.

Fortfarande bör du som undrar lite, arbeta dig igenom artikeln om Eurabien på 
http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/10/eurabia-code_19.html  för att få en känsla för hur många av Europas/EU:s ledare försöker smygislamisera Europa (inte tvärtom, europeisera de muslimska länderna - vilket borde vara det rimliga såvitt de inte anser islams filosofi/kultur/religion är överlägsen den europeiska).

Frågan är väl ofta hur VI ska kunna skilja på olika sorters muslimer, som själva anser sig olika nog för att slakta varandra. Jag passerade Pakistan två gånger för 2-3 år sedan, och när man tittade på de pakistanska TV-kanalerna på hotellrummet såg det inte alls ut som Rosengård i Malmö försöker göra - jag tror inte jag såg en enda slöja, utan väldigt sexiga flickor, från hallåor till danserskor. OK, inget naket och inget pussande, men så nära man kan komma - precis som i Indien. Jag satt också i foyen med en kopp te ganska länge ochstuderade omgivningen. En stor grupp hade någon samling i två salar där under kvällen. En sal för män och en sal för kvinnor (med massor av barn i släptåg) visserligen, men knappast en enda slöja där heller - överklassen som samlas. Slöjorna såg man förstås ute på gatan.

Kommentarer
Postat av: Barbro

Saken är den att varken pakistan eller iran gör något fel eller inkorrekt - enligt islam.
Denna attityd och agerande ligger helt i linje med vad koranen förkunnar om dem som kränker islam.
Och som du är inne på. Vilken mardrömsscenario som skulle spelas upp för våra skräckfyllda ögon om islamisterna fingrade på kärvapnen kan man bara ha mardrömmar om.
Den dagen - för den kommer - då det blir ett maktövertagande av dom pakistanska islamisterna måste vi "mota olle i grind" och bomba landet sönder och samman eller själva få leva med samma hot resten av våra liv - om vi inte konverterar.
En allians mellan iran och pakistan - som nu verkar komma i dager - är väl ingenting som någon önskar heller.

2007-06-20 @ 14:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0