"FN-chef vill häva isolering av Gaza"

Ett ganska förnämligt exempel på att enbart säga det man vill säga, på http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=665529

Alla tycks utgå från att UNRWA oförändrat ska existera som den absolut mest människoföraktande institutionen som har uppfunnits - i all oändlighet, och bara låta dessa stackars människor leva vidare i sin tryckkokare och bli fler och fler.

UNHCR
- de råkar faktiskt sköta sin uppgift utmärkt och har räddat 50 miljoner människor från att vara flyktingar till att bli normala människor. Det otroliga hat, eller vad det visar, som FN visar gentemot de arabiska flyktingarna, och inte tillåter dem att hanteras av UNHCR, är helt och hållet vansinne.

Israel är det ENDA land som har försökt applicera UNHCR:s principer på de arabiska flyktingarna så att de fick sitt människovärde tillbaka, men vad hände? Arabvärlden blev rasande, klagade hos FN som blev rasande, och Arafat hotade att avliva alla flyktingar som lämnade lägren i Gaza för de byar som Israel ville bygga för dem!

Det är ganska säreget att DN inte har den minsta kunskap om dessa ting.

Artikeln nämner inte att där faktiskt finns anledning att ta in nödhjälpen via Egypten. Den nämner ej heller att terroristerna i Gaza regelbundet har beskjutit dessa gränsövergångar mot Israel - och ändå begär de att de fortfarande ska vara öppna!

Palestinians fire mortar salvo at Gaza?s Erez crossing Wednesday after planting large explosive device at Kerem Shalom

June 27, 2007, 6:28 PM (GMT+02:00)

DEBKAfile reports: Frequent mortar and bombing attacks on the Gaza crossings lead Israeli authorities to conclude that Hamas is trying to fabricate a humanitarian crisis for international consumption. The Karni crossing was shut down by Palestinian attacks and then Kerem Shalom. The Sufa terminal which is still functioning is under threat of bombing.


Är det någon som kommer ihåg alla de toppmoderna växthus som gav stora exportinkomster till de judiska familjerna i Gaza? Är inte araber kapabla att sköta växthus? De samtidigt som de fick dessa - och slog sönder och stal vad de kunde, förstördes industribyn Israel hade satt upp där. En färsk rapport berättar hur Hamas nu har förstört 60% av Gazas industrier - och ändå kräver de pengar utifrån. Och DN har inte lust att rapportera något av detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0