Blair som västvärldens sändebud till araberna?

Man måste önska honom all lycka och skarpsinne i hans nya jobb, som han sannolikt får, som fredsduva i Mellanöstern.

http://www.svd.se/dynamiskt/utrikes/did_15955172.asp
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=664989

Han är enda kandidaten, det är bara Ryssland som inte sade ja direkt.

Det hade varit intressant att studera hans bakgrund och kunskaper i ämnet.

Vi minns alla hur Storbrittanien uppträdde som kolonialmakt under det Palestinska Mandatets tid. Storbrittanien hade fått uppgiften att förvalta mandatet som ett blivande judiskt nationalhem, denna mikroskopiska del av det hopsjunkande Ottomanska Imperiet, där de övriga 499/500-delarna, 99.8%, gavs till araberna.

De gav snabbt bort 80% till en arabisk kompis och förbjöd judar att vistas där, i Jordanien, och så hade araberna plötsligt fått 0.16% ytterligare.

Därefter rekommenderade FN att araberna skulle ha ungefär hälften av återstoden dessutom, samtidigt som den samlade massan av arabiska horder attackerade judarna. Judarna vann och Israel utropades.


Vad är resultatet idag? Araberna flyr till både västlandet och Israel och där är inte ett enda arabiskt land som araberna vill fly TILL.

FN har medvetet konstruerat ett människoföraktande flyktingproblem via UNRWA av de arabiska flyktingarna genom att BEHÅLLA dem i läger i 50 år - det började med 6-700,000 flyktingar som därefter har förökat sig på normalt sätt. Samtidigt har UNHCR placerat 50 miljoner flyktingar världen över, i en situation så de inte är flyktingar längre.

Kan Blair eliminera UNRWA och se till att alla världens flyktingar förvaltas under UNHCR har vi redan kommit ett gott stycke.

Nästa punkt är att ta fram lådan med morötter och piskan och tala allvar med Abbas. Inte en enda morot att gnaga på innan han har gjort om PLO:s stadgar enligt de linjer som Arafat skulle göra inom 3 månader efter det att han blev vald - och som än ej är gjort.

Blair är sändebud för "de fyra", och kraven inbegriper absolut stopp för terror och hatpropaganda - inledningspunkten för att Vägplanen, och en väg kan man bara vandra från början till slut, inte enbart besöka de natursköna sträckorna, och inte heller passera den genom att gå tvärs över den.

Nästa morotspåse kan vara en industriby byggd av EU där de garanterar att köpa produkterna så länge de uppfyller standarden. Araber är väldigt stolta och HATAR att betraktas som världens socialbidragstagare!

När Blair har uppfyllt dessa små detaljer, kan han återkomma för vidare instruktioner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0