Fem psykiskt sjuka palestinaaraber dödade

DN har en artikel om de snälla sjuka palestinska terroristerna - och förvisso är det nog sant att de allesammans är psykiskt sjuka som det sades, annars hade de varit handelsmän, odlat jorden och brytt sej om framtiden för sina barn.

För att upprepa mig: före den första intifadan ökade deras ekonomi mer eller mindre snabbast av alla områden - 7%, sedan förstörde de allt för sig själva. Före andra intifadan år 2000 var de uppe på 6% igen och raserade helt egenhändigt denna utvecklingen. Föreställ dig att de inte hade stoppat utvecklingen - och vart de hade nått nu.

Alla från Goebbel och framåt vet att människor tror på intensiv propaganda, vilka absurditeter den än spyr upp. Intensiv propaganda och tortyr har vissa metoder gemensamma, och båda kan få en person psykiskt störd om det pågår tillräckligt länge.

Som vi alla vet börjar Vägplanen, som Abbas har godkänt och skrivit under, med At The Outset - som inledningsvillkor, ska all hatpropaganda från palestinska institutioner upphöra, till vilket Israels regering kommenterade "och komplettera med undervisning om fred i skolorna". Abbas och Hamas fortsätter att förvandla befolkningen till psykiska vrak på detta sätt, från barnsben. Ingen medlare i Mellanöstern har därefter tryckt på just denna punkt, inte ens Bildt. Vi minns - till och med svenska tidningar skrev om Musse Piggkopian som den palestinska propagandan använde för att få barnen att hata Israel och judar - och därefter blev musen förstås avlivad av en israel. Nu har ett gulligt bi tagit över, efter det att musens budskap har gått djupt in i barnen, och förstört dem. Goebbels hade varit stolt över sina efterföljare, de arabiska terrororganisationerna.

Kommentarer
Postat av: Vivian

Hur skulle effekten af den intensiva hjerntvätt
palestinensiska barn, helt ned i dagisåldern, bliver utsatta för kunna avlägsnas med skolundervisning i fred?
Vem ska egentligen stå för den undervisningen, HamaSS Koranskolor? Ha!
Här är en länk till en video om samma ämne.
http://fredrikmalm.blogspot.com/2007/03/palestinsk-hjrntvtt.html

2007-07-30 @ 01:59:13
Postat av: Webmaster

Första steget är förstås att NÅGON av alla de som har skrivit under på att följa Vägplanen, verkligen gjorde det - inte en dollar i bidrag förrän hatpropagandan upphört. EU har i huvudsak betalt skolböckerna åt Abbas - och inte brytt sej om att de är fulla av hat och antisemitism trots påpekanden. Sök på
palestinian school books hatred
för att se lite mer av vad som sägs i ämnet.
Vem som skulle undervisa? Tja - det dräller av Fredsrörelser som gör i stort sett vad som helst för att hetsa palestinaaraberna mot Israel men inte ett dyft för att tala om för dom att terrorism är olämpligt. Där måste finnas organisationer med människor med lite mer normal tankeverksamhet som kan bli voluntärer för ett gott ändamål eller? Man hoppas ju och tror den stora masssan av folk om gott, i det längsta.

2007-07-30 @ 02:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0