Brown tror inte på islamsk terror.

(Även sänd som insändare, i 300ordsform, till SDS.)

Jan Hjärpe skrev nyligen i SDS om demokrati i muslimska länder. Gus Dur, andlig ledare i Indonesien som har studerat på arabiska universitet, säger: "arabvärlden har ingen som helst förståelse för vad demokrati innebär; den allmänna tanken är att demokrati är ett uttryck för svaghet medan diktatur är ett styrketecken."

Biståndsminister Gunilla Carlsson skrev häromdagen "Vi ville påskynda de moderata krafterna i Hamas......"

Premiärminister Gordon Brown har givit order att varken associera orden islam eller terrorist med bombdåd i England - de ska heta "kriminella". Efter frigivningen av en reporter i Gaza vill den engelska regeringen inte se samarbete med med terrororganisationen Hamas som en omöjlighet. Hans nye Foreign Secretary David Miliband bör observeras - som son av en polsk judisk marxist tillhör han vänstern, och har gjort negativa, kritiska uttalanden om Israel och USA. Vad det kan betyda för kontakten med Mellanöstern kan vi inte gissa oss till än. Hans mor är medlem av "Jews for Justice  for  Palestinians",  något som på åtskilliga platser nämns,  för att ge en aning om hans miljö, inte för att det just nu säger mycket om hans framtida åsikter.

Uttalandena från västexperter är: "om vi bara hade gjort lite mer för dem så hade de nog inte hotat västvärlden......:". Man lyssnar aldrig på vad muslimer själva säger!

3 juli: Amir Taheri i New York Post: "Bomberna i Storbrittanien borde få människor att på nytt vakna till inför terror i islams namn, men Brown tjatar om att terrorn inte har något att göra med islam! Det mer än antyds att det är England som måste anpassa sig till al-Qaeda." Speciellt av den vänsterextremistiske borgmästaren i London, Ken Livingstone.

2 juli: Youssef Ibrahim i New York Sun: "Apologeterna mal på. Man skyller bombningarna på allt utom förövarna".

1 juli: Hassan Butt (tidigare medlem i islamistgrupp) i Observer: "Mina medbröder - ni måste avsvärja er terrorism!"

11 juni: Hazem Saghieh på openDemocracy.net: "Varför inser vi inte att vi har förlorat, så vi därefter kan fortsätta vår utveckling, som Japan och Tyskland?"

2 maj: Ed Husain i Telegraph: "Jag vet hur dessa terroristerna inspireras eftersom jag tidigare var en av dem."

Dr. Abd Al-Hamid Al-Ansari, Qatar, flera artiklar i Gulfstaterna: "Terrorns grundorsak är vår hatkultur."Varför lär sig inte våra experter om araberna från araberna?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0