Tre barn dödade i Gaza

Som vanligt ägnar sig TT åt att vända världen upp och ner DN SvD. Vad som börjar med 3 generationers allt intensivare hatpropaganda, speciellt riktat mot barn så de ska bli helt övertygade om att det bästaste som de kan tänka sej är inte att odla jorden eller bli läkare eller affärsmän - utan att mörda så många judar som möjligt, gärna på bekostnad av sig själv, eftersom de därmed får träffa Arafat. Därefter får de veta att ett sätt som ger bra propagandaeffekt är att uppehålla sig på de farligaste ställena enligt Arafats tes "gör tio ungar och ge mej nio att använda i kampen mot judarna", och därefter att sätta upp avskjutningsramper så nära bostadshus, skolor, sjukhus och flyktingläger som möjligt - så att propagandaeffekten blir den planerade. Tja - resultatet ser vi regelbundet hos TT. Förutom att TT vänder upp och ner på kausalitetsprincipen och hittar på den mest anti-Israeliska titeln de kan komma på. I och för sej får ungarna 20 kronor var för att riskera livet...... Kvällen innan togs en 15-årig arabisk pojke, med byxorna fulla av bomber, sänd att mörda sej själv och eventuellt någon jude om han hittade någon.

Har TT frågat några folkrättsexperter om det är legalt att regelbundet använda barn i krigföring som palestinierna gör? Naeeeeeeee. Vad gör våra fina organisationer som värnar om barns rätt - när protesterade de, TT? Dödstyst. Vad tycker Tidningarnas Telegrambyrå att Israel ska göra? Sitta och titta på det dagliga fyrverkeriet? Vi har massor av pengar åt flyktinghjälp: en dramatisk hjälp vore att ta hand om alla palestinska barn och föra dem i säkerhet för deras egna föräldrar!

Fjärde Genevakonventionen, del III, sektion I, artikel 28 säger "The presence of a protected person may not be used to render certain points or areas immune from military operations. In the case of combatants who take refuge within a civilian population, Article 28 stresses to them that the fact that they are hiding among civilians does not make their location immune to attack by the other side." Israel har alltså all rätt enligt folkrätten att skjuta mot raketramper även om de är placerade mitt i en lekskola.


Arabiska terrorister klär ut sig till israeliska soldater för att mörda civila

För ett par dagar sedan skrev TT om hur israeliska soldater hade klätt ut sig till araber för att ta fast några välkända terrorister. När arabiska terrorister klär ut sig till israeliska soldater, väl beväpnade för att mörda civila judar, blir det inte den minsta notis i svensk press.

TT:s "rapportering" gav upphov till ett antal ramaskrin hos extremvänsterbloggare "olagligt olagligt, strid mot krigets regler blablabla" - medan motsatsen censureras bort av TT helt och hållet. Deras reporters är påtagligen de som hoppade över Pressens Etiska Regler på journalisthögskolan.


Hälften av de nya officerarna inom IDF, Israels Försvarsstyrka, är religiösa - vilket är mycket betydelsefullt. De kommer INTE att följa politiska nycker från vänsterpolitiker om att anfalla andra judar när de får för sig att det kan vara lämpligt!
Hamas har smugglat in 20 ton med sprängämnen och vapen sedan de tog över Gaza, och har order från ledningen i Damascus att utföra en mega-attack mot Israel. Se här och här. Att Olmert gör just ingenting förvånar väl inte. Eller är det enda sättet att väcka honom? En ytterligare rapport om regeringen Olmers apati här

Peres, han, Israels president du vet, är profet och förutsåg dagens Israel redan för 30 år sedan! Vilket inte hindrar att han mal på för att öka förstörelsen.....
Hur ska terrorister skada dig så mycket så möjligt? Lite tips.

Mer än 4000 palestinier har tvingats stanna i Gaza av Hamas, som har arbetstillstånd etc. i andra länder. 75 lämnade via Israel nu, och uppstår inga problem kan flera göra det på samma sätt. Problemet är hur man ska förhindra transporter in och ut av terrorister.

Säkerhetsmän från tre länder i EU har i hemlighet besökt terroristorganisationen Hamas.
Israels ekonomi är jämförbar med Tysklands och Frankrikes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0